התפקדות חודש מרץ 2012 \ אדר תשע"ב

Purple Mushroom

New member
אני שחקן סרטים לשעבר,

אפשר לשלב בין התחומים? שחקן 3 סרטים של יוצרים עם קשת, עם רם נהרי, (אהבה זה כואב)
. אפרופו אהבה זה כואב, ניסיתי להיות שחקן פורנו, אבל זה לא הלך, וגם אני לא טוב בלגדל שפם
. (היו בדיחות על זה במפעל בזמנו ):_D.

Purple Mushroom

New member
הפצת סרטים

אה , התבלבלתי, חשבתי שאת במאית או מפיקת סרטים. יש לך קשרים עם הפקת ובימוי סרטים? אנשים?

lee05

New member
NOPE

סורי..מתעסקת יוצר בסרטים מחו"ל ולא ישראלים

Purple Mushroom

New member
אני פורים,אני פורים
-מתפקד
חודש יום ה

חודש ספיריט
יומולדת בשבת (הבאה הבאה, עוד 13 ימים):) מאז אותו לילה קסום, לא הייתי בפורום, עדיין לא הצבעתי לתפוח הזהב, פורום עשרים פלוס שולט. אצביע אחר כך. שם: א'.א'. גיל: עדיין 15 + 20 + 11 חודשים, עד סינט פטריק דיי
יום שבת. תאריך עברי, : יום שישי הקרוב, שושן פורים. עוד כמה ימים, יכול עדיין להתפלל תהילים ל"ו. מזל : שנה סינית: המזל הסיני של השנה, שנת הדרקון. מזל דגים גם.
. תחום לימודים\קריירה : לימודים: מחשבים והחיים. קריירה: (עדיין לא התחלתי משרדית שוב), בייביסיטר, לילדה בת 3 וחצי פלוס, ילידת ה 8..8. 8 . תחפושת אהובה: רואה חשבון עשיר וקמצן. תשובת החודש : לא היה רעיון לתחפושת בכיתה א' או ב', אז התחפשתי לתחפושת של שנה שעברה: חלוץ חלל משוכלל. תחפושת בחיי היום יום: אני מתחפש לאדם בריא, ונורמלי, לא משוגע. זאת תחפשות לכל השנה. והאמת? זה דרך ההתמודדות שלי, חוץ מזה, הפוך על הפוך, אני בן אדם אמיתי, אוהב. וכו'. שלומד לחיות פשוט :)...

irreplacable

New member
מתפקדת

שם: בלתי ניתנת להחלפה גיל: 27 מזל: עקרבית טיפוסית תחום לימודים/קריירה: אחרי תואר ראשון, קליניאית תקשורת תחפושת אהובה: הייתי רוצה להיות אחת מנערות דיסני- סינדרלה, שלגיה וכו'.. ושאלתנו לחודש זה.... ברוח התחפושות... האם קרה שהתחפשתם בפורים למשהו שממש לא רציתם? איך זה קרה? מי אשם? ואיך הרגשתם? ובאותה נשימה- מה התחפושת שאתם "לובשים" בחיי היומיום כדי להסתיר איזשהו רובד בכם שלא בא בכפיפה אחת עם חיי חברה תקינים או עם האינטרסים והמטרות שלכם... חח בדיוק דיברתי על זה עם מישהו היום. כשהייתי קטנה התחפשתי לשמן "מהשמן והרזה " למי שמכיר (מי שמהדור שלי
). אין לי מושג למה התחפשתי לזה אבל אני זוכרת שהתבאסתי. בנוסף, כשהייתי קטנה אבא שלי היה בארה"ב תקופה ארוכה וכשהוא חזר לפני פורים הוא סיפר לי בהתלהבות שהוא קנה לי תחפושת- צב נינג'ה. אני זוכרת שממש התבאסתי ולא רציתי להתחפש לזה (תחפושת של בן) אבל לא היה לי נעים לבאס אותו. זה מצחיק שאני חושבת על זה.. עד היום אני חולת במחלת ה"לא נעים לי". ה"תחפושת" שאני לובשת בחיי היום-יום- זה קל... בגלל שאני עובדת במקצוע טיפולי עם ילדים, אני תמיד צריכה להיות בטיפול שמחה, מלאת חיים, בהתלהבות מכל דבר קטן שהם עושים אפילו שאני לא מרגישה ככה באמת ואפילו שרבתי עם הבנזוג או שישנתי שעתיים בלילה.. וזה הרבה פעמים ממש קשה לי. שבוע מעולה ופורים שמח ל כ ו ל ם!!!

יש כניסה לאנשים שהם עשרים פלוס עשר?

(ואפילו טריים בזה)
בכל מקרה, שם - לפעמים. לא נו, ברור שארז, דהה. גיל : 30. וזה אחלה גיל, אל תאמינו למה שאומרים לכם
תחום לימודים\קריירה : למדתי מנהל עסקים כתואר ראשון, למדתי תכנות כקד"צ, לומד NLP כבר שנה וחצי, ובקרוב מתחיל לימודי ציור ו\או תסריטאות ו\או עיצוב תעשייתי. אה ולגבי קריירה - יועץ בתחום המחשוב בבנק לאומי. תחפושת אהובה : התחפשתי לפני 7 שנים לחתול דרוס, וזו ללא ספק התחפושת שהכי נהניתי ממנה. גם קובי אוז שנה אחרי הייתה כייפית לגמרי. האם קרה שהתחפשת למשהו שממש לא רצית ? : לא, לא זוכר כזה. התחפושת שאני לובד ביומיום : האמת שבעקבות הלימודים האחרונים שאריות התחפושת האחרונה נשרו ובאופן די משעשע - ההערכה והתגובות של הסביבה רק עלו. מסתבר שלהיות אותנטי וכייפי זו כנראה דרך החיים הכי נהדרת בעולם, ועם לב שלם לגמרי.

כמעט...

מטר שישים. איך מתחפשים? לבוש פנסי, מגפיים, שרשרת של חמסה, המון טבעות, וזקנקן, משקפיים עבות. בגלל שהיה חשוך באותה מסיבה אנשים באמת חשבו שאני זה הוא. היה קורע לגמרי.

Eden Bon

New member
עונה

שם: עדן גיל: 24 מזל: אריה תחום לימודים/קריירה: גרפיקה, אתרים ושות תחפושת אהובה: לא זוכרת שהיתה אחת שממש אהבתי. אני תמיד מתלהבת בפורים מחדש =]

Witchcrafts

New member
<מפגינה נוכחות>

אני יסמין, גילי מופלג, מזל טוב וסטודנטית לפסיכולוגיה ולמדמ"ח.

kotej22

New member
דילגת על שאלה

אלא אם התחפושת שלך היא סטודנטית למדמ"ח ואז קבלי את התנצלותי

למעלה