~סיכם שבועי~

Blue Emptiness

New member
~סיכם שבועי~

משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:
התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע:
תוכנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע:
אדם שהרס לך את השבוע:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות לשבוע החדש:
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: שבוע טוב

חייב לכתוב את הכל?
זה הרבה אבל אשתדל

לכתוב מה שנוגע לי/קרה לי משהו טוב שקרה לי: הלכתי לקנות כמה חולצות/סוודרים ומצאתי! כן קשה לי נורא למצוא דברים יש לי טעם מסויים ואין אותו בכל מקום שיר שלא הפסקתי לשמוע השבוע:Lithium של אוונסנס. התחדשות השבוע: התחלתי עבודה חדשה וזה מצריך ללבוש חליפות/לבוש אלגנט. אז רכשתי 3 חליפות ו3 חולצות מכופתרות פריט/לבוש השבוע: טוניקה כזו בצבע אפור כהה עכבר כזו מזה יפה גדולה מאוד אבל סופר נוחה והיא הפריט שנלבש השבוע הכי הרבה התוכניות לשבוע החדש: להספיק והרבה יש לי במשרד הרבה חומר לסדר/להעביר ואני רק רוצה שהשבוע יעבור טוב וקל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר טוב לא רע אבל לא משהו מיוחד בסדר כזה שמחתי בעיקר שמצאתי את הבגדים שרציתי
+מסקנת/מסקנות השבוע:
שלא משנה מה תמיד תיהיה אתה ולא תכנע לסביבה זה בסוף יפגע רק בך. ואני ממשיכה עם האמת שלי אפילו אם היא כואבת למדתי שזה חשוב בסופו של דבר.

LucyXX

New member
סיכום שבוע~

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה משהו טוב?
משהו רע שקרה לך השבוע: יותר מדי
פריט/לבוש השבוע: ג'קט דמוי עור ♥
תוכנית השבוע: GOSSIP GIRL חחחח
ספר השבוע: בשורות טובות ♥
יציאת השבוע: הייתי אצל חברה שמלא זמן לא ראיתי
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למכור כרטיסים להופעה של "השליחים", יש פה מישהו מעוניין?
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו?
התוכניות לשבוע החדש: לימודים, לימודים, ת"א, לערוך תמונות, לסיים עם הקאטאקאנה
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: זוועת עולם
+ מסקנת/ות השבוע: שבוע מהסרטים, בקטע הרע =/
מקווה שיהיה שבוע טוב

LucyXX

New member
הכי הכי שבעולם! ♥

כן אה, אני מקווה שיהיה לי זמן לעצמי השבוע~ ^-^"

LucyXX

New member
מישהו פה מכיר את הלהקה "השליחים"?

יש להם הופעה בדצמבר, בחנוכה, אני מייחצנת, מי שאוהב אותם מוזמן לקנות כרטיסים דרכי
פייסבוק LUCY EKEL ^_^

MeshiNS

New member
אז חזרתי מפולין :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: נממ..פולין היה דווקא ממש סבבה כמובן שהיו ימים קשים אבל עדיין בימים שהם יותר הכרת המקום היה דיי כיף
משהו רע שקרה לך השבוע:חזרתי לארץ X_X
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:הכל מהכל...בפולין היה לי זמן לעבור על כל המוזיקה שלי XD
התחדשות השבוע:אוקי, תתכוננו: 2 דיסקים (אחד של וודר ואחד של קורן), ספל של אופת', שרשרת של ראמשטיין,שרשרת גרזן, שרשרת של צלב אנך (או איך שלא קוראים לזה, הסימן המצרי הזה שמסמל אל מוות שצמיד רציתי!!! ), תיק של קורט קוביין, עגיל שחור לספטום, כובע מגניבוש,טבעת, מחזיק מפתחות מגניב כזה ואני בטוחה ששכחתי עוד דברים
פריט/לבוש השבוע: אמממ טישרט,ג'ינס וסווצ'ר P:
סרט השבוע:סרטי שואה שהקרינו לנו באוטובוס :S
מאכל השבוע:KFC סוף סוףףף!!!!@!@!#! אכלתי שם פעמיים ואני מאושרת D:
יציאת השבוע:אממ יום חמישי הייתי בהופעה והיה כיף!
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:אמממ שבוע הבא סוף סוף אחרי חצי שנה אני אלך לסיור במוזיאון ישראל (הבצפר לוקח קבוצת תלמידים כל חודש ופשוט בחצי שנה האחרונה דפקו ת'שכבה שלי במבחנים וטיולים).
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: בצפר :S
אדם שעשה לך את השבוע:המטאליסטים היפים והסקסים של פולין*-* (מי שאמר לי שפולנים מכוערים טעה בגדול!!!!)
אדם שהרס לך את השבוע:השכנים שלי הזכירו לי שלחיות פה זה איכס.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:לא יודעת S:
ציטוט/יציאת/מילת השבוע:משו שהמדריך שר לנו כל בוקר : "לקום בבוקר חי זה כל כך נעים!"
תמונת השבוע:-->
התוכניות לשבוע החדש: לא יודעת נו אוף!
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:סבבה לגמרי :)
+ מסקנת/ות השבוע:אני מתה לעבור לגור באירופה =|

LucyXX

New member
י'פוסטמה אנך זה סמל החיים המצרי! XD

חיימשלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ♥♥♥ אני דורשת להיפגש איתך מתישו >: אומייגאד הכובעעעעעעעעעעעע *~*

MeshiNS

New member
קניתי כזה בשחור אפור

פרווה אפורה ובד שחור כזה.... וגמאני התגעגעתי 3>

אורי נה

New member
פולנים לא מכוערים, אבל הם עם לא נחמד):

ולול, לא ראיתי אף אחד מהסרטי שואה שהקרינו לנו באוטובוס. יום אחד~ *התמונה חמודה רצחחחחחח

MeshiNS

New member
הם דווקא ממש נחמדים!!

כמעט כל אחד שבאמת התפתחה לי איתו שיחה של יותר מ"איפה זה X" היה ממש נחמד! ואני גם לא ראיתי את הסרטים באוטובוס כמעט XD ברובם ישנתי :>

אורי נה

New member
חחחח כנל לגבי הסרטים

או ששיחקתי ארץ-עיר/פתרתי סודוקו ושלל משחקי חשיבה. זה הפך למסורת חחח כשחזרנו לארץ, לקח לי זמן להתרגל לזה שאין עוד 100 איש שנדחפים ופותרים איתי את הסודוקוXD

NyaPrawr

New member
אחחח אירופה.

או: אחחחח, אירופאים
בואי נפתח קומונה אלטרנטיבית בברלין D: יהיה קר, מגניב, ויש שם מקעקעים טובים! שכנים.. ספרי לי על זה >>

למעלה