~סיכם שבועי~

MeshiNS

New member
זה יותר: בואי ננסה להתקבל לקומונה XD

אני מאמינה שהאלטרנטיבה שם טיפ טיפה יותר מפותחת מפה חחח

NyaPrawr

New member
יותר כמו שכן מס' 13!

שכל פעם שאני יוצאת מהחניה יוצא ומסתכל עלי בחשדנות לבדוק שאני לא שורטת לו את האוטו!

פולנים. כאלה. חתיכים. אמאאאא

היה לנו מלצר חתיך שקראו לו אדריאן! מיד חשבתי על אדריאן שלנו
והיה לנו שומר חתיך ופולני ששמור תומס, שכולן בערך הזילו עליו ריר (אנחנו בית ספר רק של בנות! מותר לנו להתפרק ולהרשות לעצמנו
) זה כזה אדיר שנוסעים עכשיו מלא משלחות לפולין. גל קלדרון, את, אני, עופרית... כולם נוסעים באותה תקופה, וזה יהיה כזה כיף להעביר חוויות על המסע הזה כולם ביחד! ש'תדעי שממש חשבתי עלייך בפולין

אורי נה

New member
מיאו

משהו טוב שקרה לך השבוע:שיחה שיחה שיחה, מעגל שני נסגר, ערב סושי בשני או ראשון.. הרבה צחוק, הרבה גניבות של הפלאפון שלי, השיכורים המצחיקים בשישי משהו רע שקרה לך השבוע:פחד מכלום, הרוח רפאים הטיפשה, השיכורים המטרידים בשישיXD שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע:מחר אני בבית-אתניקס, הירושימה שלי-יזהר אשדות, מה תאמרי-בביצוע של יזהר אשדות התחדשות השבוע:סושיייייייי, גרביונים צולעים, גרביונים מהממים, תחתונים פריט/לבוש השבוע:ג'קט דמוי עור/סווטשרת בצפר עם גופיה מתחת תוכנית השבוע:תמרות עשןןןןןןןן, בעיקר פרק 5 של העונה השניה♥ סרט השבוע: ספר השבוע:סיימתי את הנאום הסודי, והדמות שהכי אהבתי מתה): מאכל השבוע:סושי♥♥ יציאת השבוע:שישי, אבל גם שני היה כיף ממש משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:התחלה חדשה, סגירת מעגל שלישי, לעשות תיאוריה משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:הסתומה תחקור אותי, תוצאות של הפסיכו יגיעו בשלישי): אדם שעשה לך את השבוע:מרווה♥ והרגילים, וחתול ג'ינג'י, והוא אדם שהרס לך את השבוע: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:אותו ואת הרגילים ציטוט/יציאת/מילת השבוע:
"..הם היו ביחד" "הם היו ביחד יומיים" "חחחחחחחחח מה?!"
"אתם בשיחה?" לא, אנחנו סתם יושבים פה עם דלת סגורה
"אני אוהבת לחתוך גזרים" "זה מלפפון...."
"למה כולם ליד השירותים?" "**** נעל את עצמו בשירותים והתעלף" "אז תבעטו בדלת" "אבל אמא של בעל הבית תתעורר" "אישית הייתי יותר מודאגת מזה שהדלת תישבר"
"איפה *****?" "בשיחים, מסרב לצאת משם....."
"היי מרווה.. את מכירה אותו מהפייסבוק.. דנה החליטה להביך אותי ואותך.."
דובון, עד כמה רצית להרוג אותי באותו רגע?
תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש:לתפוס קצת אומץ? ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:כיף, אבל דאגתי מדברים סתם + מסקנת/ות השבוע:הם שלי(; שבוע טוב♥

Blue Emptiness

New member
חחחחחחחחחח הוא זה שצריך להרוג אותך לא אני

אבל למה הוא נשמע כמו ילד קטן??? 333>

אורי נה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מילא ילד קטן, יותר לכיוון נער שמתחלף לו הקול

NyaPrawr

New member
צפי לחפירות סמסים מטורפות מחר~

עושה בוקר מורחב, יהיה לך אותי לשעשוע מ8 וחצי עדדדדד 3!!

NyaPrawr

New member
אמרתי לך,

אני נוטשת אותך ואת גבוש ומקימה עם דנה מועדון חדש למגניבות יותר. (חוץ מזה אין לך סמסים!)

Blue Emptiness

New member
אם הוא היה עובד לי...

ואם היה לי אינטרנט נורמלי בבית חחחחח לא יודעת למה אבל הוא כל הזמן כובת לי שהוא לא יכול להתחבר לשרת וא משהו כזה (כאילו של התוכנה עצמה, אחרי שאני כותבת תא המספר פלאפון שלי, כי זה באייפוד ואין לי אייפון או משהו כזה) למרות שזה גם לא רלוונטי לרוב כי אין לי אינטרנט באייפוד בבית

NyaPrawr

New member
יש לי אייפוד, לא אייפון, לא יכולה. ):

כאילו טכנית אפשר, אבל צריך בשביל זה או להוריד את האפליקציה של הפרוגרמינג וזה יתפוס לי מלא מקום שגם ככה אין לי, או לפרוץ שממש לא בא לי. ):

למעלה