~סיכם שבועי~

אורי נה

New member
וואטספ זה רק לסמארטפונים, לא?

(לא נורא, החבילה שלי מספיק מגניבה כדי שלא אצטרך וואטספ)

svety

New member
אין לי בלאקברי, יש לי נוקיה E72

ובלאקברי זה סמארטפון

l i o r a n g e

New member
שבוע של כמעט.

אפשר לסכם אותו בכמה משפטים, השגתי חופש מהעבודה לסופ"ש הבא, עכשיו לראות מה חסכוני לי יותר- סופ"ש במרכז או סופ"ש בחיפה. כרטיסים ומלון לאמסטרדם נקנו ואני מאושרת עד הגג. היה נהדר בהופעה של איתי פרל אחרי קצת פחות, תבדקו אם הוא מופיע בסביבתכם הקרובה כי באמת שזה לא משהו שתרצו להפסיד טריטרי- מוש בא לביקור בתקווה להכנס לי למכנסיים. לא יקרה בונבון. נקשרתי מאוד לשני גברים יחסית חדשים בחיי- נראה לאן דברים יזרמו ציטוט השבוע יהיה "רק תיכון" בנוסף ל"לא קורא ספרים" אתמול השתכרתי מיליון וכמעט שברתי את הרזולושן שלי לשנה החדשה, לא קרה. אני קרה

Blue Emptiness

New member
Should I stay or should I go?

משהו טוב שקרה לך השבוע: חפרתי לדני ואכלתי בבורגוס! תכלס לא הרבה שבוע קצת נורא משהו רע שקרה לך השבוע: טלטלות ואכזבות, ונמאס לי מכולם סביבי. יותר מדי מחשבות וחוסר שינה. וגם... כל התוכניות שלי התבטלו ברגע האחרון בגלל השביתה המפגרת הזאת, וזה תסכול ממש גדול. שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: הרבה רדיו וכל מיני שירים רנדומליים, וטול. התחדשות השבוע:
פריט/לבוש השבוע: שמלה משובצת שאני ממש אוהבת תוכנית השבוע:
סרט השבוע: ראיתי הדרדסים עם אמא, האמת שהסרט דיי דבילי אבל גרגמל ממש מצחיק חחחחח וכמובן שנפ"ה 3> ספר השבוע: "19 דקות" / ג'ודי פיקו מאכל השבוע: המבורגר! יציאת השבוע: יצאתי מהבית רק פעם אחת, זה כל כך עצוב. :| משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שגבי תחזור! משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שעשה לך את השבוע: (לשם שינוי -) דני
וגם לונצ'יק ותמרי. אדם שהרס לך את השבוע: כולם, אפילו שזה הפוך על הפוך. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כרגע אף אחד במיוחד ציטוט/יציאת/מילת השבוע: לא זכור לי משהו כרגע XD תמונת השבוע: התוכניות לשבוע החדש: אין בינתיים ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: לא קל + מסקנת/ות השבוע: אתה מעריך משהו רק אחרי שאתה מאבד אותו. רק שהפעם אני לא אבדתי שום דבר...

svety

New member
אחד השבועות המחורבנים.

משהו טוב שקרה לך השבוע: לנור הוציאה אותי בכח [פסיכולוגי] מהבית ביום חמישי. הבחורה הזאת הצילה את שאריות שפיות דעתי, בחיי. ובשישי בלילה יצאנו, והיה נפלא, פשוט נפלא. עשינו סיבוב ברים, נתקלנו בהמון אנשים מגניבים. אוי, ומשהו ממש כיפי ומהנה - נתקלתי [גם פיזית, למרבה הבחילה] בבחורה החדשה של האקס הטרי. אלוהים כמה שהיא מכוערת! אולי זה מגעיל, אבל זה ממש שימח אותי. וגם - סופסוף פרקתי את הספרים שלי. פרקתי וסידרתי ועכשיו יש לי 107 [!!!] ספרים מסודרים יפה יפה על המדפים, ועוד לפחות 50 תקועים בתוך הארונית.
משהו רע שקרה לך השבוע: רוב השבוע, עד יום חמישי, היה מעפן ברמות על. גם לא היה לי כסף [בכלל כאילו, ברמה של לא יכולה למשוך עשרים שקל מהכספומט], גם הצטננתי, גם היה חרא לגמרי בעבודה, גם ההורים שיגעו אותי, וגם מר בחור עלה לי על כל פיוז אפשרי. פשוט חרא.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: זה - http://www.youtube.com/watch?v=g4NaZpRsLi8&feature=share הרמיקס הממש מגניב ומעניין ושווה שנוי אלוש עשה.
התחדשות השבוע: שלושה ספרים חדשים - על העיוורון/ז'וז'ה סאראמאגו. ועוד שניים שאני לא זוכרת
. ו-4 קילו מהחגים ויום ההולדת
פריט/לבוש השבוע: שום דבר מעניין.
תוכנית השבוע: שושלת בורג'ה.
סרט השבוע: כלום.
ספר השבוע: סיימתי את 'המלכה הלבנה' - איזה ספר מיותר ומבוזבז. התחלתי וסיימתי את 'אנגוס, חוטיני ונשיקות חזותיות' וזה ממש משעשע. והתחלתי את בת בולין האחרת, אבל באנגלית, כי אני חייבת לשפר את הקריאה שלי באנגלית. והתחלתי גם את שבט דוב המערות.
מאכל השבוע: ארוחת בוקר בבנדיקט, אתמול בבוקר.
יציאת השבוע: שישי בלילה, עם לנור.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אה, בלנדר. ואולי לפגוש את מר בחור.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אנאערף.
אדם שעשה לך את השבוע: לנור. לגמרי ולחלוטין. למרות שזה לא ממש חדש. וגם מיכל
אדם שהרס לך את השבוע: צינון זו מחלה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אהההההה כל מי שיבוא לבלנדר, דההההה.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: וואו, לא מצליחה להזכר בכלום עכשיו.
תמונת השבוע: אין.
התוכניות לשבוע החדש: ברגיל.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עד חמישי אחה"צ - קקי.
+ מסקנת/ות השבוע: אהההה. כן. זה.

TakeTheRain

New member
איך את בכלל קוראת את על העיוורון!

תתביישי, כזה ספר מרדים. (היוש, קפצתי להגיד לך שלום ולמסור לך אהבה גם במקומות נידחים, לעולם לא תחמקי מידי המרושעות
) נ.ב. היא באמת מכוערת.

svety

New member
קראתי אותו לפחות פעמיים,

אחד הספרים
. על הפקחון לעומת זאת... וול... אני חושבת שאני כבר חמש שנים בעמוד השלישי

למעלה