אחד השבועות המחורבנים.
משהו טוב שקרה לך השבוע: לנור הוציאה אותי בכח [פסיכולוגי] מהבית ביום חמישי. הבחורה הזאת הצילה את שאריות שפיות דעתי, בחיי. ובשישי בלילה יצאנו, והיה נפלא, פשוט נפלא. עשינו סיבוב ברים, נתקלנו בהמון אנשים מגניבים. אוי, ומשהו ממש כיפי ומהנה - נתקלתי [גם פיזית, למרבה הבחילה] בבחורה החדשה של האקס הטרי. אלוהים כמה שהיא מכוערת! אולי זה מגעיל, אבל זה ממש שימח אותי. וגם - סופסוף פרקתי את הספרים שלי. פרקתי וסידרתי ועכשיו יש לי 107 [!!!] ספרים מסודרים יפה יפה על המדפים, ועוד לפחות 50 תקועים בתוך הארונית.
משהו רע שקרה לך השבוע: רוב השבוע, עד יום חמישי, היה מעפן ברמות על. גם לא היה לי כסף [בכלל כאילו, ברמה של לא יכולה למשוך עשרים שקל מהכספומט], גם הצטננתי, גם היה חרא לגמרי בעבודה, גם ההורים שיגעו אותי, וגם מר בחור עלה לי על כל פיוז אפשרי. פשוט חרא.
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: זה -
http://www.youtube.com/watch?v=g4NaZpRsLi8&feature=share הרמיקס הממש מגניב ומעניין ושווה שנוי אלוש עשה.
התחדשות השבוע: שלושה ספרים חדשים - על העיוורון/ז'וז'ה סאראמאגו. ועוד שניים שאני לא זוכרת
. ו-4 קילו מהחגים ויום ההולדת
פריט/לבוש השבוע: שום דבר מעניין.
תוכנית השבוע: שושלת בורג'ה.
סרט השבוע: כלום.
ספר השבוע: סיימתי את 'המלכה הלבנה' - איזה ספר מיותר ומבוזבז. התחלתי וסיימתי את 'אנגוס, חוטיני ונשיקות חזותיות' וזה ממש משעשע. והתחלתי את בת בולין האחרת, אבל באנגלית, כי אני חייבת לשפר את הקריאה שלי באנגלית. והתחלתי גם את שבט דוב המערות.
מאכל השבוע: ארוחת בוקר בבנדיקט, אתמול בבוקר.
יציאת השבוע: שישי בלילה, עם לנור.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אה, בלנדר. ואולי לפגוש את מר בחור.
משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: אנאערף.
אדם שעשה לך את השבוע: לנור. לגמרי ולחלוטין. למרות שזה לא ממש חדש. וגם מיכל
אדם שהרס לך את השבוע: צינון זו מחלה.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אהההההה כל מי שיבוא לבלנדר, דההההה.
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: וואו, לא מצליחה להזכר בכלום עכשיו.
תמונת השבוע: אין.
התוכניות לשבוע החדש: ברגיל.
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: עד חמישי אחה"צ - קקי.
+ מסקנת/ות השבוע: אהההה. כן. זה.