~סיכם שבועי~

MacabreDoll

New member
סכמשון עייף

משהו טוב שקרה לך השבוע: השבוע התחיל מחורבן באופן מיוחד ונגמר טוב תודות לחברים שלי, זהו. משהו רע שקרה לך השבוע: השבעה הייתה קשה, וגיליתי שזרוע שמאל שלי יותר שמנה מזרוע ימין -FML
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: מוזיקה קשוחה ואפלה
התחדשות השבוע: ג'ינס! 3 שנים לא קניתי ג'ינס! וגם נעליים ושטויות במבצע מהסופר פארם, יאי! פריט/לבוש השבוע: ג'ינס
תוכנית השבוע: מעושרות
סרט השבוע: יוטיוב מאכל השבוע: מרק של בית יציאת השבוע: כל הסופ"ש המאמם משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בלנדר, יומולדת של ידיד, וקצת פחות שואה פליז. משהו שאתה לא מצפה לו בשבוע הבא: ווסת. אדם שעשה לך את השבוע: כל החברים שבאו לשבעה של סבתא שלי, תודה לכם
אדם שהרס לך את השבוע: ~ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בלנדרים עליזים, ברנשים וחתיכות, רוסים ורוסיות!
ציטוט/יציאת/מילת השבוע: תןך כדי נסיעה בפתח תקווה- מיכל: זה הבצפר שלמדתי בו במשך שנה והספיק לי אני: ביוש. תמונת השבוע: look at my shoes!! התוכניות לשבוע החדש: לתפור לתפור וגם הפתעה!
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע: כמו שאמרתי, התחיל חרא והסתיים פצצות + מסקנת/ות השבוע: צריך לצאת יותר

Orcoblin

New member

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי תיאוריה ראשונה בחמש דקות עם טעות אחת <: משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע/שיר השבוע: Gojira- Ocean planet, tears for fears- shout התחדשות השבוע: תלוש משכורת נחשב? D: פריט/לבוש השבוע: הנעליי ג'פרי קמפבל שלי שכבר הספקתי להפוך אותן לחרושות. תוכנית השבוע: סקינס האמריקאי, ראיתי את כל העונה הראשונה ביום. אני לא אקבל את היום הזה בחזרה לעולם. סרט השבוע: עולם הזמן. חמוט מאוט. ספר השבוע: ספר של H.R giger שקניתי באייקון האחרון מאכל השבוע: אוכל הודי אורגני טיבעוני
יציאת השבוע: נכחתי ביותר מדי מסיבות יום הולדת. כולם נולדו בנובמבר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לא שבוע הבא, אבל עוד שבועיים (24.11) יש לי יום הולדת. מרגש. ציטוט/יציאת/מילת השבוע: כל השבוע ציטטי שטויות מפה: http://www.youtube.com/watch?v=8afOqBKdq-Q +" what doesn't kill me, makes me smaller- mario" תמונת השבוע: ציירתי בפוטושופ את החבר הכי טוב שלי. התוכניות לשבוע החדש: לסיים איזה ציור שאני עובדת עליו
ולסיכום, איך עבר עלייך השבוע:
+ מסקנת/ות השבוע: אני צריכה לעוף מפה.

Blue Emptiness

New member
אמג, עכשיו אני אפילו יותר מחבבת אותך

כל השיחות שלי ושל גבי (פליצי קפיצי) זה ציטוטים מהסרטון הזה והשני
+ ממש אהבתי את הציור, הוא ממש טוב! סגנון מעניין כזה <: לסיים ציורים זה הדבר שאני הכי גרועה בו בעולם בערך, פףף. אה ו, סקינס האמריקאי? אבל איכ!

Orcoblin

New member
יואב המלך שלו כדאי לכם להיתעסק איתי

פשוט אדיר. הוא חייב להוציא לזה המשך! סקינס האמריקאי זה בהחלט פויה. פשוט בזבוז זמן. ותודה רבה, זו נקודה רגישה אצלי לסיים דברים שאני מתחילה :p

Blue Emptiness

New member
סבבה. מי שלא סבבה לו שיחזו אלי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא גאון, הוא ממש חייב לעשות חלק 3! אוח, ספרי לי על זה חחחח

פתחנו פה כת, וזה מה זה מגניייייייייייייייייייייב
אתן לא מבינות כ-מ-ה אני צוחקת פה עכשיו
*רץ לי הציטוט על היטלר, בעקבות אווירת השואה ופולין והכל, ואני עדיין צוחקת מזה. אני נוראית
*

אורי נה

New member
לפני טרבלינקה מישו הקריא בקול רם בדיחות שואה

ממכתב טיסה שמישו כתב לו. אין יותר גרוע מזה (~מקווה שלא הקראת בקול את המכתב טיסה שלי חחחחח~)

אורי נה

New member
הציור מדהים*~*

הלוואי שהיה לי מספיק סבלנות לשבת מול פוטושופ.. אין לי טעם לקנות טאבלט, עם כל המגניבות שבדבר):

Orcoblin

New member
תודה D:

עד שלא קניתי טאבלט גם לי לא הייתה סבלנות. זה הופך את כל העניין לכיף יותר.

עידן חביב + שלומי שבן = החבר שלך מהציור!

תמסרי לבחור שהוא חתיכת בחור מהמם, והציור שלך אפילו עוד יותר
וואו

למעלה