מקוויקנד :]]
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Ignorance
I've Got You את האמת עשיתי השלמה מטורפת של שירים שלא היו לי בפלאפון של מקפליי, ואז פשוט שמעתי את כולם, אז היה הרבה
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
How You Remind Me - Nickelback Maroon 5 - wake up call Maroon 5 - Misery Shakira - Loca Shakira - Waka Waka Shakira - Rabiosa Glee - Dream On Glee - Billionaire Glee - Baby Glee - Loser Like Me The Fray - How to save a life
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, גלי, מארון 5
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
דמדומים 4!#!@#@!
ת'ור ~ שנות ה70 סקראבס
ספר / פיק השבוע:
זה כבר נעשה מייגע לכתוב "פיקים של כדורגל..." מה לעשות שאני קוראת המון בגלל שכ"כ משעמם לי בבצפר ואני לא מוצאת פואנטה בלהקשיב למורים
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה הטיפשה לספרות, שנתנה לי 20 על בוחן בקיעות על סיפור שקניתי אותו והם הביאו לי אותו רק ביום של הבוחן. כאילו מה לעזעזל?! והקטע שהיא אמרה לי "טוב אל תעשי... תכתבי בצד ואני לא אחשיב לך" והיא כן כתבה לי את זה במשו"ב.
ואין לי כוח שזה ידפוק לי את הממוצע. הלכתי לראות דמדומים עם 3 בנות, ואריאלה (למי שמכירה וזוכרת) החליטה להפוך להיות טים ג'ייקוב במהלך הסרט ולרדת על אדוארד.
וגם היא לא עזבה את היד שלי והתחילה להטריד אותי במהלך הסרט.XD
משהו ששימח:
98 במבחן באנגלית! D: ו92 במבחן בספרות.
דמדומים 4
הם עשו את זה כזה פאקינג מושלם. באמת שמהסרט השני והשלישי ממש התאכזבתי, והייתי בטוחה שהם יהרסו גם את הסרט הזה, אבל לא! הסרט הזה יצא ממש מדהים ומושלם. ואני מאוהבת באדוארד
ובלה כזאת מדהימה. *~* ונססססי 33> וג'ייקוב פדופיל.
מסע בזבוזים בשוק שיצא לי ממנו בוקסר של ארגנטינה עם מספר 19
(שעדיין לא החלטתי אם לתת את זה בגמד והענק, או לשמור את זה לעצמי
), עוד כיסוי של בארסה לפלאפון, מחזיק מפתחות של אנגרי בירדס
(אני מכורה, בסדר!? אבל זה מושללללללם3>) וגם חברה שלי קנתה לי כיסוי מנומר ורוד לפלא. זה סוג של חתיך
הייתי בייביסיטר איזה 7 שעות והרווחתי 200 שקל! D: ארגנטינה
וגם ספרד שלא הפסידו
והיום יש בארסווש
ראיתי היום את בני דודים שלי שלא ראיתי מאז ספטמבר
(וגם אז זה לא היה מסיבות משמחות |
וישלי בת דודה בת שנתיים, שלרוב היא ביישנית אבל היום היא פשוט נדבקה אלי והיא כזאת בובה קטנה ובלונדינית. *~*
משהו שהעציב:
אח שלי לא חזר הביתה לסופ"ש. >: אני מתגעגעת ללפטופ החתיך שלו
ציטוטיה:
אני לא זוכרת.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
מקפליי
המלצת השבוע:
אם ישלכם XBOX, תשחקו בריקודים של גריז, זה יוצא מאוד מצחיק
(זה מה שקורה שמבלים הרבה זמן עם בני הדודים בני ה10 שלכן
)
התמונה הכי חמה:
הם מושלמים