מסכמים את ינואר, פותחים את פברואר

N o R i K o

New member
אמרו לי להתרחק מהממשכים

אז התרחקתי וקראתי רק את הראשון
ושמעי, זה חכם ממש. ואנדר חכם ממש. אבל כבר כתבתי כאן כמה פעמים כמה קשה לי להתחבר לסדרה אם אני לא מתחברת לדמות הראשית... או לאף דמות @_@;;;... כאילו, נהניתי והכל, אבל חצי מהזמן רציתי לצעוק על אנדר שהוא ילד בן 7 אז שיצא מהפילוסופיית מבוגרים שהוא מסריט לעצמו בראש$#^@@$ (אבל לא, רציני, למה 7? הסופר היה צריך לעשות אותו בן 11. ושכולם הופכים להיות מפקדים בגיל 18 והוא בגיל 13.
הגילאים המופרכים האלה רק הקשו עליי!$#^)

pennylane11

New member
זה נכון שההמשכים ממש לא טובים כמו

הראשון, אבל אישית האהוב עליי הוא קול למתים AKA השני... מודה שהשלישי והרביעי הם בעיקר קשקוש מדעי אחד גדול על וירוסים תבוניים וקסנוביולוגיה ושטויות. נו, בדיוק מה שאני אוהבת

ellendili

New member
זה הפריע לך...?

אני בשלב ממש מוקדם של הספר לחלוטין שכחתי מזה... המשחק מעולה. הייתי ממליצה לך לקרוא גם את הצל של אנדר. שזה בתכלס אותו סיפור אבל מנקודת מבטו של... לא אגלה לך מי
נותן זווית קצת שונה על האירועים ומעולה גם כן. השאר... הייתי מוותרת

N o R i K o

New member
לא כזהההה

פשוט בשלב כלשהו עזבתי את תיאורי הגילאים והתחלתי לדמיין את אנדר כילדון חתיכי בן 15
אוי, אני אוהבת POV! עשית לי חשק לקרוא
נלך לחפש אותו. על אף שיש לי רשימה ארוכה מאודדדד של ספרים באופק... והיי, בשורוטובות ומרטין קודם, זה את אמרת...

N o R i K o

New member
האמת

לא כזה החלטתי אם אני אוהבת POV מלכתחילה, אבל אני כן אוהבת שאחרי שאני קוראת ספר אני זוכה לקרוא אותו שוב מנקודת מבט אחרת לחלוטין. מזכיר לי שראיתי איזו סדרה בת 2 פרקים, שרואים את הפרק הראשון מנקודת המבט של הבחורה ואת הפרק השני מהנקודת מבט של הבחור, ורק אז את באמת מבינה מה הלך שם. זה היה כזה חמוד 3: (בקיצור מי כותבת לי POV של גייל ל-HG?!?@%) אבל היי, מרטין ידוע בכתביו אז אני בטוחה שאני אסתדר איתו כך או כך
והיום ראיתי את הפרק השני וג'ורג' עדיין אהבת חיי ובאמת שכמעט בכיתי

Cordillia

New member
אז בואי לפורום לחפור!

את החופרת הכי חפרנית שיצא לי לקרוא, ואין כמו חפירות על האנטומיה. בקיצור, בואי לפורום!

נוי את כה מקסימה

שם: מוריה גיל: 30 מיקום בארץ: ירושלים עיסוק: חינוך בלתי פורמלי קראתי את CF \ HG \ כולם (מחקו את המיותר)- כולם והכי אהבתי את: HG הדמות האהובה עליי היא: פיניק
וחוץ ממנה, גם: גייל ופיטה וקטניס והייטמיץ ספר החודש: הזקן בן המאה שיצא ונעלם מהחלון וגם הכלב היהודי סדרת החודש: יומני הערפד סרט החודש: סוס פרא דברים שקרו החודש ובא לי לציין: החורף הגיע על אמת תוכניות לחודש הקרוב: מיליון ימי הולדת מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: שימשיך לגדול ולהיות כזה כיפי חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב:אנטומייה של גריי וטייק דאת מילות סיכום\מסר לאומה: ותמונה, לסיום:

Ayelet 363

New member
מתפקדת

שם: איילת גיל: 19 מיקום בארץ: חיפה עיסוק: חיילת קראתי את השניים הראשונים והכי אהבתי את: הראשון. הדמות האהובה עליי היא: קטניס וחוץ ממנה, גם: פיטה, גייל, כולם פחות או יותר (מהטובים). ספר החודש: - סדרת החודש: באפי וגלי. סרט החודש: מלחמת הכוכבים- הטרילוגיה הישנה. דברים שקרו החודש ובא לי לציין: הרוב זה קיטורים... תוכניות לחודש הקרוב: - מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: את עצמי. חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: גלי, על טבעי, איך פגשתי את אמא, יומני הערפד, דמדומים. טיפה בפורום ערפדים. ובקומונת באפיסטים אנונימיים, אבל זו קומונה זומבית שתמיד חיה לשנייה ואז דועכת להמון זמן
(אבל כשיש תגובות היא מגניב
). מילות סיכום\מסר לאומה: - ותמונה, לסיום: -

shirusheet

New member
מתפקדת

שם: שיר
גיל: 15 מיקום בארץ: המרכז וסביבותיו. עיסוק: אה....... תלמידה
קראתי את כוווולם והכי אהבתי את: הראשון, אלא מה הדמות האהובה עליי היא: פיניק
וחוץ ממנה, גם: האמת היא שאין לי ממש עוד דמויות אהובות
ספר החודש: מכירים את "הזאבים של גרייס"? בדיוק גמרתי אתמול את השני. סדרת החודש: המפץ הגדול, שבדיוק התחלתי לראות... בתחילת החודש!
סרט החודש: היירספריי. זה סרט מ-2007, שראיתי לפני שבועיים. אני מתה עליו, למרות שהוא קיטשי לגמרי
דברים שקרו החודש ובא לי לציין: הברזתי מכל מקום אפשרי. תוכניות לחודש הקרוב: להמשיך להבריז מכל מקום אפשרי מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: דיונים מעניינים, כמו שהיו בו עד עכשיו (בזמן המועט שהייתי בו) חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: .....
מילות סיכום\מסר לאומה: http://www.youtube.com/watch?v=XwcXmQjVi3U&feature=related ותמונה, לסיום:

מתפקדת!

שם: דניאל. היוש! נעים מאוד
גיל: 25 מיקום בארץ: רמת גן, עיר האורות. ולפעמים הוד השרון. עיסוק: עובדת בארגון פוליטי קראתי את כל הספרים, באנגלית, ואני שוקלת קריאה שניה בקרוב מאוד והכי אהבתי את: נו ברור שאת הספר הראשון. אם כי גם לשני היו את ההיילייטס שלו. לשלישי לא
הדמות האהובה עליי היא: היימיטץ'
ובאטרקאפ וחוץ ממנה, גם: קאטניפ, לפעמים. לפעמים בא לי לצרוח עליה שהיא מטומטמת ספר החודש: התחלתח לקרוא את מים לפילים אבל הוא משמ לא זורם לי סדרת החודש: האנטומיה של גריי, PLL, יומני הערפד, גלי, הלילה עם צ'לסי, מצב האומה סרט החודש: היורשים! מאוד נהנתי. ויש שם שחקנית צעירה שממש אהבתי, שלא ראיתי בשום דבר אחר קודם.. אני אוהבת שזה קורה. דברים שקרו החודש ובא לי לציין: אכלתי קאפקייקס בקאפקייקיה האהובה עליי, פעמיים!
ונראה לי שבינואר סיימתי את MJ
והשתחררו לי השאריות של הפיקדון מהצבא, זה היה נחמד תוכניות לחודש הקרוב: מלא מליון מלאנתלאפים עבודה, אני זוממת על פודינג בננה מחנות הקאפקייקס, ואולי להזמין לי איזה צ'ופר באינטרנט.. מאסוס, אם מישהי מכירה. אני מכורה לאתר הזה. מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: המון שרשורים לקראת הסרט הראשון, התנצחויות פיטה\גייל, פנארטים מעולים ובגדול כיף. חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: כחולה בפורום דמדומים השכן, כותבת מדי פעם בפורום אופנה ואופנת נשים, וממש מדי פעם בפורום יומני הערפד.. סמויה בפורום גלי ומקינטוש
מילות סיכום\מסר לאומה: אני ממש שמחה שבאתי לפורום הזה, כיף פה
ואני ממש שמחה (אם כי לא מופתעת, כי אני למשל התחלתי לקרוא את הספרים בזכות המלצות חמות של בנות מפורום דמדומים) שיש קהילה מאוד גדולה שמשותפת לדמדומים ומשחקי הרעב
ותמונה, לסיום: הקאפקייקס שאחותי ואני טרפנו לפני שבועיים... נאמנאמנאמ

אוי פייכס עליי, הכל יצא בהדגש

אני שונאת שזה קורה! עמכן הסליחה, כאמור זה היה בטעות

N o R i K o

New member
OMG איזה קאפקייקים מהממים! ס_ס

מה זו הקאפקייקיה הזו? Do tell! ואם היא בהוד"ש זה אפילו נחמד יותר
(היי פייב להוד"ש!) וגם אני שמחה שבאת
אני בכלל שמחה שכולכם כאן

|היי פייב להוד"ש|!

לצערי הקאפקייקיה לא בהוד"ש
אחרת הייתי מבקשת מאבא שלי שייקנה שישייה פעם בשבוע.. ההורים שלי גרים בהוד"ש, אני גרה עם החבר ברמת גן, לכן הלפעמים בהוד"ש
) היא נמצאת בתל אביב, אבן גבירול 9. מומלץ בחום גדול, למי שיש כוח להיכנס לתל אביב בשביל קאפקייק
ו
גדול לך בחזרה! אני שמחה שאת שמחה שאני כאן
(או.. משהו שנשמע פחות מוזר? לאדעת. את מבינה אני מקווה
)

N o R i K o

New member
והיא גם טים גייל

אני בעד לפתוח כת ולמקם את מקום המפגש שלנו ב... בניין הזה מול אייסברג והקניבר הפיקטיבי שאף אחד לא אוכל בו

Sexy Darren

New member
היי לא להעליב את הקניבר!

אבל אני בעד בכל מקרה
ואיזה אדיר שהיא גם טים גייל, הוד השרון מייצרת את הכי איכותיים.

למעלה