מסכמים את ינואר, פותחים את פברואר

N o R i K o

New member
אכלת שם?

האמת שכן אכלתי שם פעם אחת... אבל אני וחברה שלי הרגשנו כאילו אנחנו בדייט עם המלצר, המקום כל כך קטן!
אבל עכשיו פותחים את האגאדיר אז אין להם סיכוי...
וברור, אנחנו מקום שני בארץ בחינוך ומקום שלישי בארץ באחוזי מתגייסים.
איכות זה השם השני שלנו!

מתפקדת~

שם: יעל גיל: 23 מיקום בארץ: גב"ש עיסוק: סטודנטית קראתי את CF \ HG \ כולם (מחקו את המיותר) HG ו CF והכי אהבתי את: בינתיים HG הדמות האהובה עליי היא: סינה וחוץ ממנה, גם: קטניס, גייל ספר החודש: Brave Story סדרת החודש: אה... דה וויס נחשב? XD; סרט החודש: מומנטו, בדיליי של שנים... דברים שקרו החודש ובא לי לציין: נגמר הסמסטר אעעעע תוכניות לחודש הקרוב: חופשת סמסטר אעעעע מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: אני מצפה לקרוא סוף סוף את MJ ולהשתתף בכל הדיונים עליו~ חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: אנימה ומנגה, קוספליי.. סמויה בעוד המון
מילות סיכום\מסר לאומה: The cake is a lie ותמונה, לסיום: אין לי משהו רלוונטי

ellendili

New member
יאללה נו

ואיזה קטע עם הפורומים המועדפים... נוי ושיר- תזכרו שאתן עדיין חייבות לנו ביקור
אז אני אלה, בת 27 מירושלים. קראתי את כל הסדרה אבל באמת באמת אהבתי רק את הראשון. השני... היה בסדר. היה בו את פיניק
והשלישי... לא היה ספר שלישי. זה לא קרה. ואל תנסו לשכנע אותי אחרת. מממ מה עוד... התמכרתי סופית לאישה הטובה- סדרה פשוט מעולה! אני שוקלת לפתוח קומונה כי כבר לא נעים לי להציף את האוף בפורום שלי כל פעם...
. קראתי החודש שוב את בשורות טובות הגאוני. הספר הזה הוא פשוט התרופה האולטימטיבית להעלאת מצב הרוח! מומלץ בחום לוהט כמו קטניס בתחפושת שלה במשחקים הראשונים
וכמובן שכולכם מוזמנים לבקר בפורום האנטומיה. ובכלל לצפות בסדרה. אם נותר בכם טיפה מן הרומנטיות- אתם תתמכרו! לסיכום אני רוצה להגיד תודה לנוי המקסימה גם על הפורום הזה וגם בכלל. היא מקסימה ומדהימה ומשקיענית שאין דברים כאלה!

N o R i K o

New member
את חייבת להפסיק לגרום לי להסמיק

אבל המון תודות לך~ ושתדעי שאתמול ראיתי את הפרק הראשון!!@#@ ואחרי שהתייאשתי מצפייה ישירה שידלתי את חברה שלי להביא לי את כל העונות... אז בקרוב אני אצלכן קבוע

האנטומיה

מתה על הסדרה, אבל מרגישה שאין לי המון מה לחפור עליה... אבל אולי אקפוץ לביקור

Cordillia

New member
מתפקדת

שם: נטע מיקום בארץ: לא בארץ. ניו יורק
עיסוק: עורכת דין קראתי את CF \ HG \ כולם (מחקו את המיותר): כולם
והכי אהבתי את: הראשון. אחר כך השני. וזהו. נגמרה הסדרה מבחינתי. הדמות האהובה עליי היא: גייל
וחוץ ממנה, גם: סינה והיימיטץ'. ספר החודש: ואולי לא היו/שולמית לפיד, התחלתי גם את ריקוד עם דרקונים של מרטין. סדרת החודש: האנטומיה של גריי, האוס, האשה הטובה, Terriers. סרט החודש: הנערה שבעטה בקן הצרעות. דברים שקרו החודש ובא לי לציין: התחלתי עבודה חדשה
תוכניות לחודש הקרוב: לקרוא את ריקוד עם דרקונים, להרוויח קצת כסף, להתקדם בכתיבת הספר שלי, לראות את נוי בפורום האנטומיה
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: פאנארטים וחדשות על הסרט. חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: האנטומיה של גריי שולתתת!!! מילות סיכום\מסר לאומה: קולינס היא הוולדמורט החדש.

terrapin

New member
זורמת ומתפקדת!

(צריך אייקון של כבשה) שם: דניאלה עמליה נצנצים גיל: 19 מיקום בארץ: תל אביב עיסוק: סטודנטית קראתי את כולם והכי אהבתי את: משחקי הרעב. וגם קאצ'ינג פייר. בקיצור הכל חוץ מMJ >< הדמות האהובה עליי היא: היימיץ'!
וחוץ ממנה, גם: פולוקס וביטי ושאר דמויות משניות קסומות. ספר החודש: "רשימת שידור - כיצד שינתה גלגל"צ את פני המוזיקה הישראלית" - שי להב (אפילו שעוד לא גמרתי לקרוא) סדרת החודש: המממ כל מיני. סרט החודש: לא ראיתי. דברים שקרו החודש ובא לי לציין: נגמר הסמסטררררררררר! עכשיו רק להגיש שבע מאות עבודות וגמרנו
תוכניות לחודש הקרוב: ללמוד
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: הרבה שרשורים מקוריים והרבה צחוקים. חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: אתאיזם, צמחונות וטבעונות, ביסקסואלים - בעיקר כקוראת סמויה. מילות סיכום\מסר לאומה: פילים ורודים

Sexy Darren

New member
I hate SOPA

שם: ענבר גיל: 14 מיקום בארץ: ליד נוי עיסוק: תלמידה רוב הזמן, וכלמיני דברים בשעות הפנאי קראתי את כולם והכי אהבתי את: HG דאא, כמו כל בן אדם נורמלי
הדמות האהובה עליי היא: פיניק
וחוץ ממנה, גם: באטרקאפ, כי הוא חתול וזהו. ספר החודש: פרסי ג'קסון סדרת החודש: SPN, למרות שלא הספקתי לראות יותר מ4 פרקים לפני שהורידו את מגהוידאות ומאז איזה שבועיים אני רואה בחלקים ולא התקדמתי יותר מפרק וחצי
הנגנים האחרים כאלה דפוקים! סרט החודש: נראלי שמשחקי הרעב, כי מדברים עליו המון כאן
דברים שקרו החודש ובא לי לציין: היום יומולדת לחברה הכי טובה, אנד יום פתוח במגמה בתיכון. תוכניות לחודש הקרוב: להתקבל למגמה!!!!!!!! מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: עוד פרטים על הסרט
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: פאנפיקים ופאנארטים מילות סיכום\מסר לאומה: I hate SOPA, I want my megavidoe back! ותמונה, לסיום:

Miss Lavet

New member
מתפקדת

שם: רותם גיל: 14 אפשר להעגל כבר ל-15 מיקום בארץ: צפון מרכז? עיסוק: אם להיות תלמיד זה נחשב עיסוק אז תלמידה קראתי את CF \\ HG \\ כולם (מחקו את המיותר) כולם והכי אהבתי את: הראשון הדמות האהובה עליי היא: מגס וחוץ ממנה, גם: היימיטץ' ספר החודש: עורבני חקיין ובעל זבוב סדרת החודש: חברים, סקראבס וארץ נהדרת סרט החודש: מורה לחיים, המספריים של אדוארד וצעצוע של סיפור 3 (שלא תבינו לא נכון אני לא חובבת דיסני) דברים שקרו החודש ובא לי לציין: צפייה בהצגות "החוטם" ו"מעגל הגיר הקאווקאזי"- בראבא תעשה לי עצדק
(כן, אני מעוד שמחה שהסרט בכיכובו מועמד לאוסקר) והתחלת החזרות להצגת סוף שנה תוכניות לחודש הקרוב: תעודות, חזרות, לירוק דם וזהו? מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: אותי חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: פורום ה"פ והקומונה של הלנה בונהם קרטר מילות סיכום\\מסר לאומה: לא כל הנוצץ זהב ולא כל גבר שמסתובב עם פרחות ערס ומגעיל ותמונה, לסיום:

noa1510

New member
את מדהימה, נויוש!

תודה רבה לך על כל ההשקעה!
אגב, גם אני טים דיימון
רק... שאני באמת רואה.
שיהיה חודש טוב!!

N o R i K o

New member
האמת,

שחברה שלי שחופרת לי על הכל בכלל טים סטפן! היא מעדיפה את דיימון כדמות אבל היא רוצה את סטפן עם איליינה. אוי, כמה מידע על סדרה שאני אפילו לא באמת יודעת מה העלילה האמיתית שלה
ותודה רבה גם לך נועלה

noa1510

New member
אני אסביר לך.

זה עונה ראשונה- טים סטפן לחלוטין. דיימון גועל נפש
עונה שנייה- את כבר לא יודעת מה לבחור ומתחילה לענות "נו... דיי, לא יודעת..
שניהם.
" עונה שלישית- דיימון...
אבל לא משנה מה, תמיד סטפן יותר מתאים לאלנה...
זהו. למרות שזה לא אומר לך כלום.

N o R i K o

New member
אז אם סטפן יותר מתאים לאלנה

אז את טים סטפן! זה שאת אוהבת את דיימון יותר לא אומר שאת בטים שלו!
זה כמו שאני טים אדוארד למרות שאני לא סובלת אותו ומעדיפה את ג'ייקוב, אני פשוט מעדיפה שהוא יהיה עם בלה ולא ג'ייקוב. (... אני לא מאמינה שאשכרה השתמשתי בדוגמה הזאת
)

noa1510

New member
נוי? לא, רגע. נוי?!?!
אני גאה!!!

אני גם לא מאמינה שהשתמשת בדוגמא הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!
. אבל בקשר לשנאתך לאדוארד, אני אשתוק.
(אני פשוט קצת..
אמ...
מאוהבת בו..
ו...
) סליחה, פה נגמרה פינת ההתלהבות שלי מהזכרתך לדמדומים.
אני פשוט בדרך כלל נוטה להיות ב"טים" של מי שאני מעדיפה גם בתור דמות, אז אני לא כל כך מבדילה
אבל כנראה שכן.. אני תמיד טים סטפן, אבל האהבה שלי אל כל אחד מהם משתנה בהתאם לשטויות שהם עושים.

למעלה