מסכמים את ינואר, פותחים את פברואר

ורדונה2

New member
יאאא חפרתי מלא החודש!

ובאמת הפורום הזה מאוד פעיל יחסית לכמה שהוא חדש! אם תשאלי אותי, זה מעיד על העומד לבוא... אל תהרגו אותי על ההשוואה, אבל נראה לי ש"משחקי הרעב" הולך להיות המחליף של טווילייט. לא בקטע של עלילה או משהו, אלא כמו שטויילייט החליף את "הארי פוטר" בתופעה שכולם מתלהבים ממנה, והסרטים שכולם מחכים להם- נראה לי לפי הביקוש של הספרים וכמות המעריצים- "משחקי הרעב" הם הבאים בתור.

N o R i K o

New member
כולם אומרים את זה, it's old news dear!

אפילו השלישייה כבר התראיינה על "איך תגיבו אם התגובות יהיו כמו טוויילייט?" XD וברור שחפרת מלא, זה למה זכית בתואר

ורדונה2

New member
ואיך הם הגיבו על השאלה?
זה באמת מעניין!

אני מקווה שהם לא היו פוצים עם מקל תקוע בתחת וירדו על המעריצים של טווילייט
כן, יש מטורפים, אבל אני חושבת שבנאדם שזוכה להיות במעמד כזה צריך להיות אסיר תודה, לא לרדת על אנשים שמעודדים אותו ואת הסרט שהיה לו מספיק מזל להופיע בו

ורדונה2

New member
לא, למה, הוא לכלך על מעריצי דמדומים?

ושמעי, בדיחות על "הם מטורפים" וכאלה- ממש לא מפריע לי, באמת יש המון שממש היסטרים ברמות מביכות. אבל התפאנגירלות קלה בלי התמוטטות עצבים היא בעיניי לגיטימית
ואני בטוחה שרוברט מאוד מעריך את המעריצים גם אם הוא מריץ בדיחות לפעמים... הוא בכללי בנאדם מצחיק ולא לוקח את עצמו יותר מדי ברצינות והתגובה של השחקנים הייתה פוליטיקלי קורקט- אהבתי.

N o R i K o

New member
לא יודעת,

יש לי חברה שאוהבת דמדומים והיא טוענת שרוברט פטינסון כלללל הזמןןןן מדבר על כמה שזה נורא ושזה דבילי ושאין לו מושג למה הוא משחק בזה ושזה ממש גרוע בעיניו @_@;;; כמובן שאין לי מושג בפועל איך הוא באמת מדבר, זה רק מהדיווחים שלה
אבל זה מה שהבנתי מהכוונה שלך ב"אני חושבת שבנאדם שזוכה להיות במעמד כזה צריך להיות אסיר תודה, לא לרדת על אנשים שמעודדים אותו ואת הסרט שהיה לו מספיק מזל להופיע בו" למרות ש... נראה שאתן אוהבות את פטינסון ואין לכן בעיה איתו אז... אחלה

CoralP

New member
גם אני!:)

שם: קורל גיל: 19 וחצי מיקום בארץ: ירושלים עיסוק: חיילת >: קראתי את: CF + HG. ומסתבר שזכיתי בתחרות בפורום אז בקרוב גם את MJ!!! והכי אהבתי את: בינתיים את HG הדמות האהובה עליי היא: לא יכולה להחליט): ספר החודש: ספר לתיאוריה.לול. סדרת החודש: צווארון לבן (שחזרה מהפגרה
) סרט החודש: ממ.. מה ראיתי? לא זוכרת;-; דברים שקרו החודש ובא לי לציין: אני שונאת חורף! נמאס לי להיות חולה :( וחזרו מלא סדרות וזה כיף :) תוכניות לחודש הקרוב: צילומים, מפגשים..:) מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: המון חדשות לקראת הסרט! חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: מנגה ואנימה, קוספליי, צילום, צילום ציוד וסטילס, +סמויה באיך פגשתי את אמא, ולפעמים גם בהארי פוטר מילות סיכום\מסר לאומה: שבת שלום אנשים

pennylane11

New member
אל תהיי סמויה באפא"א!

אנחנו נטושים :( ובאמת ידעתי שאני מכירה את הכינוי שלך מאיפשהו...

CoralP

New member
סביר להניח ש

את מכירה אותי גם מפורומים ישנים יותר... בתקופות ישנות יותר... אני זקנת-תפוז שכזאת.
וסורי פשוט אין לי על מה להגיב שם, בעיקר לא כשהסדרה כבר מבאסת לרוב

למעלה