יום הולדת למשמש

X יו יו S

New member
ד"א בקשר לקארה דיוגווארדי

אז רק השבוע ראיתי את תוכנית איתה סליחה שהטעיתי אותך היא לא סיפרה בתוכנית על תהליך כתיבה שירים לא יודעת למה חשבתי שכן אבל בכל אופן אהבתי לראות עליה זה היה מאוד מעניין ואיזה ילדה כפאות היא הייתה שהייתה קטנה ואחיה היה נראה מאוד חמוד כקטן אבל שהם גדלו זה בדויק הפך

X יו יו S

New member
אוקי

אז אם היא לא מדברת על תהליך כתיבת שירים זה עדיין מעניין בשבילך לראות את זה ? (הכוונה אם תרצי תזכרות שזה ישודר שוב?)

ברור שהיא תרצה

גם אם קארה תדבר על חיבתה למלפפונים חמוצים, דילן תצפה בזה... טוב מצד שני מלפפונים חמוצים זו לא דוגמה טובה, זה נושא שיענין יותר מידי אנשים כאן בפורום

LeAnnDylan

Well-known member
כן, אני אשמח

ואם היא לא מדברת על כתיבת שירים על מה יש לה לדבר

X יו יו S

New member
אוקי

היא סיפרה שתמיד היא אהבה לשיר (ומראים קטעים משפחתים בהם היא שרה ואחיך תמיד מנסה שהיא תסתום כבר חח הקטעים אלו חמודים בעיני) על עבודה Billboard על זה שהיא ניסתה להיות זמרת והראו קליפ שהיא שרה באיזה להקה את Taking Chances וספרו איך סלין דיום התלהבה משיר ולקחה אותו וגם קראה לדיסק שלה ולסיבוב הופעות ככה ואם אני זוכרת היא סיפרה על זה שאנשים לא רצו לכתוב לה שירים בגל זה התחילה לכתוב בעצמה וזה הצליח לה מאומנים שהיא עבדה איתם הזכירו את אנריקה קארי קלי ברונו מארס (?)ג'סקה סימפסון ופאולה כמובן היא דיברה על איזה אומן שהיא נסעה איתו לעבוד על אלבום והוא התנהג אליה בצורה גועלית (שלח ידיים וכ"ו) חבל שהיא לא אמרה את שמו לא בגלל יצר סקרנות שלי מגעיל אותי
לחשוב שיש מצב שאני אולי מעריצה אותו משהו כזה
סיפרה על מאבק של אמא שלה בסרטן על הכרות שלה עם בעלה (חתיך) על ניסיניות שלהם להרחיב את המשפחה (לו יש כבר ילדה) על איידול על זה שהיא בחרה לעזוב שהם לא היו בטוחים אם היא תמשיך או לא וזה מה שאני זוכרת פחות או יותר

X יו יו S

New member
בכיף

אני חולה על תוכניות אלו למרות שלרוב זה על אנשים שאני לא מכירה

LeAnnDylan

Well-known member
לא ראיתי יותר מידי

אבל מאלה שראיתי היה מענין

LeAnnDylan

Well-known member
בשנה האחרונה לא הרבה האמת

אבל בעב ראיתי איזה עשרה פרקים של זה. אני זוכרת שראיתי לאחרונה את הפרק על נשות הקאנטרי ועל דרו ברימור.

X יו יו S

New member
גם אני ראיתי על דרו

אני אוהבת אותה למרות שלא ראיתי שום סרט איתה

blah blah story

New member
רק בגלל שהבטחתי...

באיזה שנה הצטרפתם לתפוז? ואו. אני לא זוכרת... בסביבות תחילת ה 2000 (אני זוכרת בוודאות שדיברתי בפורומים כשהתאומים בניו-יורק נפלו.) והכינוי הראשון שהיה לי - mprb מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? אני חושבת MTV האם נכחתם פעם במפגש פורום? בוודאי. אפילו אירגנתי כמה בכמה פורומים אתם גולשים/גלשתם? (אם אתם לא זוכרים מספר מדויק אפשר גם לשער. אפשר גם להשקיע עם שמות) ישנים שאני לא גולשת בהם כבר: MTV - ניהלתי the corrs - הקמתי וניהלתי שאניה טווין - הקמתי וניהלתי כאלו שאני גולשת בהם היום: אמריקן איידול אפי היקרה דקסטר האנטומיה של גריי טלווזיה עקרות בית נואשות פופ ופה כמובן אבל מכל הפורומים - זה הפורום היחידי שאני כותבת בו. בכל השאר אני רק קוראת. האם אתם זוכרים פורומים לפי מספרים. ואם כן, כמה מספרים אתם זוכרים בע"פ? לא. אני זוכרת רק את המס' של פורום שאניה 706 איך הגעתם לפורום שלנו? דילן המסכנה סבלה את החפירות שלי בפורום איידול על שאניה (כשעשו ספיישל שלה) ורמזה לי בעדינות שאת החפירות אני יכולה להעביר לפורום פופ-קאנטרי. אז קפצתי על המציאה. בקיצור, תאשימו את דילן. מה משמעות הכינוי שלכם בתפוז? שורה מהשיר sugarland it happens מהו הפורום הכי הזוי שנתקלתם בו בתפוז? אמממ.. למשך שבוע בערך ניהלתי פורום "ספרות רומנטית" וזה היה פורום מטומטם. לתפוז חסרים פורומים הזויים, עזרו להם לחשוב על רעיונות ביזארים חדשים- פורום דב נמלים. איזה פורום הוא הגילטי פלז'ר שלכם? פופ. את רוב הקישורים שהם שמים אני לא רואה אבל לפעמים יש שם מציאות הסתכלו סביבכם וכתבו מהו הדבר המשמשי הראשון שאתם רואים? שקדי מרק?! משמש או תפוז? תפוז כמה שעות ביום אתם מקדישים לגלישה באתר- ואללה.. לא יודעת. יש ימים שהרבה ויש ימים שבכלל לא. ושאלת השאלות: דאבליו, ג'אג או הפנתרה- למי אתם הכי מתגעגעים? מי זאת הפנתרה?

LeAnnDylan

Well-known member
לא ידעתי שהקמת את פורום הקורס

אם הייתי מודעת לתפוז אז בטוח הייתי גולשת פעילה. הייתי מכורה אליהם! ממתי שקדי מרק זה משמשי?! אלא אם כן שפכת עליהם איזה חומר רדיואקטיבי או משהו
ספרות רומנטית?
|חושד| דב נמלים
בטוח היית גולשת נלהבת שם

blah blah story

New member
אז גם שם הייתי מתעלמת ממך

לא הייתי סגורה על שקדי מרק - אבל זה הדבר הכי כתום שיש לי על השולחן. כן, אני מודה באשמה - ספרות רומנטית. אני חושבת שכתבתי שם 3 הודעות - ואני הייתי המנהלת. פשוט ביקשו אז הסכמתי...לא היה לי מה להוסיף לפורום הזה..

LeAnnDylan

Well-known member
חח אבל שם לא היה אכפת לי בטח

הייתי צעירה בתקופה שהערצתי אותם והאהבה שלי אליהם הייתה עיוורת. בטח הייתי פותחת דיונים שלמים כל דקה ומתדיינת עם עצמי. עכשיו כשחושבים על זה... אני שמחה שלא הכרתי את תפוז באותה תקופה

למעלה