יום הולדת למשמש

ואו יש לך עבר מאוד עשיר בתפוז

מה בעצם זה הפורום אפי היקרה? תמיד שמעתי את זה ולא הבנתי.

blah blah story

New member
שמעת פעם על dear abby?

זה היה טור בעיתון ששלחו שאלות וABBY הייתה עונה. אז זה אותו הדבר... רק עם אפי - ואפי לא נמצאת שם כבר. האמת שפעם זה היה פורום ממש כיפי ועכשיו כל הותיקים עזבו והוא משעמם. פעם הייתי חורשת את העולמות של תפוז - היה לי הרבה זמן פנוי ואז התחלתי ללמוד ולעבוד ב 2 עבודות אז לא היה יותר זמן פנוי עשיתי הפסקה של כמה שנים מהפורומים וחזרתי לפני שנה וקצת

LeAnnDylan

Well-known member
עונה גם

באיזה שנה הצטרפתם לתפוז? 2004 אבל התחלתי לכתוב ממש רק אחרי שהשתחררתי ב-2007.
מהו הפורום הראשון שגלשתם בו? דרו ברימור אני חושבת.
האם נכחתם פעם במפגש פורום? כן. לחלקם אני מתכחשת
בכמה פורומים אתם גולשים/גלשתם? (אם אתם לא זוכרים מספר מדויק אפשר גם לשער. אפשר גם להשקיע עם שמות) ממ בואו נראה אם אני זוכרת את העיקריים שכתבתי בהם לפחות 100 הודעות: אמריקן איידול, קרי אנדרווד, גיבורים, האנטומיה של גריי, קייל XY, עקרות בית נואשות, קרן פלס, אוונסנס ושלנו. טוב יש עוד כל מיני כאלה שאני כותבת בהם מידי פעם אבל אף פעם לא הייתי גולשת קבועה. מאלה שעולים לי לראש במהירות (טלוויזיה, ערוצי הסדרות של יס, דקסטר, הורים לפעוטות, אליסה מילאני, מאריה קארי (אל תשאלו, בכלל לא אוהב אותן
), פופ, גאגא, שאניה טווין (ואורית התעלמה ממני! הא!), כל הפורומים וונאבי קאנטרי במהלך השנים שתפוז היו פותחים עד שנפתח שלנו, כל הפורומים שחן ניהלה וכפתה עליי להיכנס אליהם [ריהאנה, אנג'לינה ג'ולי, דם אמיתי ושאר פאקצות], עיצוב וריטוש תמונות, אופנה אלטרנטיבית, iPod, iPhone ו-iPad, הומור שחור, גרושים צעירים, מוותרים על ברית מילה [למרות שכל פעם שאני נכנסת לפורום הזה אני מקבלת עצבים על האנשים שם] וזה בערך מה שאני זוכרת. בטח יש עוד אבל אין לי כוח להיזכר וגם הרשימה הזו הזויה דיה.
האם אתם זוכרים פורומים לפי מספרים. ואם כן, כמה מספרים אתם זוכרים בע"פ? 2201 שלנו, 1239 איידול, 1526 גרייז, 1218 עקרות בית ופעם זכרתי הרבה יותר אבל רק את זה אני זוכרת היום
איך הגעתם לפורום שלנו? ג'אג אמרה לי לשלוח טופס בקשה לניהול כי את חן הם לא רוצים לשים בניהול (ובצדק
)
מה משמעות הכינוי שלכם בתפוז? ליאן זה ליאן ריימס הזמרת האהובה עליי ודילן זה הדמות של דרו ברימור במלאכיות של צ'ארלי, השחקנית האהובה עליי. למה יש לי תחושה שבשבוע האחרון הסברתי את הניק שלי יותר מ-7 פעמים?
מהו הפורום הכי הזוי שנתקלתם בו בתפוז? טרשת נפוצה (ממתי לטרשת עורקים מגיע פורום משלה
), פריון האישה והגבר?
, ישעיהו ליבוביץ-הגותו [וטפ?!], חדשות חרדים [יש להם חדשות? הם לא תקועים בתקופת האבן כבר מיליון שנה?!] והפורום הכי נוראי שלמזלנו כבר נסגר - פורום פאקצות. כן כן זה קיים. מספר 1438 בשלט שלכם.
לתפוז חסרים פורומים הזויים, עזרו להם לחשוב על רעיונות ביזארים חדשים- פורום רמי לוי, פורום נקרופיליה [דרורית יכולה לנהל אותו], פורום אחת שתים שלוש דג מלוח, פורום אמצעי מניעה-תמיכה טכנית, פורום דורכים על מסטיקים.
איזה פורום הוא הגילטי פלז'ר שלכם? כמובן שפורום סקס גייז שנסגר כבר :( [בחיי שהייתי נכנסת לשם הרבה יותר ממה שאני צריכה
] גם פורום בגידות ואהבות אסורות ואופנה אלטרנטיבית. כמו כולם
הסתכלו סביבכם וכתבו מהו הדבר המשמשי הראשון שאתם רואים? קופסת נעליים של נייק דאנק. יש אפילו שתיים כאלה בזווית הראיה.
משמש או תפוז? לאכול? תפוז. בכל השאר ברור שמשמש!
כמה שעות ביום אתם מקדישים לגלישה באתר- הרבה יותר מידי. לצערי אין לי ממש זמן לכתוב אבל כשאני בעבודה אני תמיד נכנסת לבדוק מה קורה אבל נמנעת מלהגיב כדי שלא יפטרו אותי>< כשאני מגיעה הביתה אני משוטטת כאן לפחות 3 שעות
[לפני השינה, איך שקמים מהשינה, לפעמים תוך כדי שינה, לפני עבודה, אחרי עבודה, בזמן עבודה, בדרכים, בקופ"ח, בסופר, אצל רופא השיניים, לפני ניתוח.. מכורה. כבר אמרתי
]
ושאלת השאלות: דאבליו, ג'אג או הפנתרה- למי אתם הכי מתגעגעים? אין על דאבליו
אבל גם ג'אג מהממת! ובזכותה נפתח הפורום
והפנתרה, וול, היא אגדה... הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

blah blah story

New member
התעלמתי ממך?

הולכת לחפש הודעה שעניתי לך עליה... ואו. באמת לא עניתי לך על ההודעות
אבל להגנתי - כתבת אולי 9 הודעות וזה היה תקופה קצרה לפני שסגרו את הפורום. (והפורום נסגר כי גל שניהלה איתי ואני בכלל לא היינו נכנסות אליו.. שלחו לנו מסר שאם לא נחזור לכתוב כל יום יסגרו לנו את הפורום וראינו אותו שבועיים אחרי שהוא נשלח
ואז היה כבר מאוחר מדי.)

LeAnnDylan

Well-known member
חחח גרועות!

ונו מה נראה לך שאני אישה מוכה. מתעלמים ממני 9 פעמים ואני אחזור? |הא| סתם האמת שבכלל לא זכרתי שהתעלמת ממני רק שהפורום לא היה כזה פעיל ולא עשה חשק לכתוב בו..

LeAnnDylan

Well-known member
אני אפילו לא זוכרת

ואין לי כוח לבדוק אז אני אאמין לך

X יו יו S

New member
למה אנשים בפורום מוותרים על ברית מילה מרגיזים

אותך? ומי זאת חן? חח סתם אני יודעת אבל איך מלהיות מנהלת הדרדרה ומצאת חיים?

חן לא מצאה חיים,

היא רק מעמידה פנים כאילו יש לה דברים חשובים יותר בחיים מהפורום. שמישהו יזכיר לה שהיא עובדת במירס!!!!

West Doll

New member
חחחח זונה

לידיעתך החל משבוע הבא (טכנית כבר יום ראשון אז אני יכולה להגיד שבוע הבא) אני כבר לא אעבוד במירס. אז שקט! תודה. ויש לי חיים!!! יש לי יותר מדי חיים!

LeAnnDylan

Well-known member
עצם הויתור על בית מילה מעצבן אותי

אני יכולה להבין את אלה שלא מעוניינים בטקס דתי, שיקחו רופא שיעשה את זה בבית חולים תחת הרדמה. אבל עצם זה שהם מוותרים על התהליך עצמו בטענה שזה נותן לילד זכות בחירה זה מגוחך בעיני. היה לנו ילד בגן שלא עבר ברית וכבר כשהיה בן שנתיים ראיתי איך הילדים בגן צוחקים עליו ומתעללים בו בגלל שהוא שונה. ממש מענין ילד בן שנתיים שההורים שלו עשו את זה בשבילו, כל מה שהוא רוצה זה לא להיות שונה. ואיזה בחירה הם השאירו לו בדיוק? אם יגיע לגיל 18 ויחליט שהוא רוצה להימהל? למה הוא צריך לעבור כאבי תופת בגיל כל כך מאוחר כשהוכח כבר שהמהילה בגיל שמונה ימים לא נחרתת בזיכרון הילד ולא גורמת לשום טראומה נפשית כלשהי בהמשך. בניגוד לאחת שיכולה להיגרם בגיל 18 או מאוחר יותר...

למעלה