UFC 142 רשמי

yair_bar

New member
מנהל
הקטע המגניב עם בפלורט

ג'ונסון הצמיד אותו לגדר וניסה לרדת עם סינגל או דאבל. בלפורט, כביכול בצעד הגנתי טהור ניסה לרכך ולהוציא מג'ונסון את האוויר מהריאות עם אגרופים קרובים בלי מנוף כמעט. אפילו מהסיטואציה הזו ראית שכל אגרוף פשוט מזעזע את ג'ונסון. אני לא זוכר מעודי סיטואציה כזו של אגרופים שכל כך השפיעו מנסיון פשוט להגן. לבחור יש פלדה באגרופים

udi102

New member
מצטער ג'ונסון לא בדיחה

השופט בדיחה ,זה אחד הביזיונות הגדולים של הספורט

danielmo1

New member
הוא הבדיחה הכי גדולה שיצא לי לראות אי פעם

בכל קרב MMA שהוא לוחם שמגיע עם גיימפליין קבוע של להיות הרבה יותר ענק מהיריבים שלו הוא ליצן, אל תדבר מהבטן

danielmo1

New member
וכמובן

שהוא בא עם גיימפליין כזה שהוא בכוונה לא מגיע לשקילה מוכן, בשונה מלוחמים שכן מצליחים להגיע לשקילה אבל המשקל שלהם ביום הקרב הוא שונה הוא מלכתחילה הגיע במשקל כבד והיה במשקל כבד בברזיל, הוא רצה לחתוך 50 פאונדס ביום וחצי, נראה לך הגיוני?

udi102

New member
נראה לך הגיוני ששופט מקים לוחם מהקרקע

כאילו זה קרב K1 ? זה הגיוני ? אם הייתי משלם 45 דולר על האירוע נראה לי הייתי מפסיק לצפות אחרי הקרב הראשון ,כל ההתנהלות שם בדיחה ... גונסון הוא לא בדיחה הוא פשוט טיפש יש הבדל ,לוחם טיפש שזאת עובדה וכנראה גם אדם טיפש אין לי הסבר אחר

elvis18

New member
איזה אירוע אדיר !!!

נוקאאוט השנה , פסילת השנה ...קרבות שנגמרים בעשר שניות ,הכנעות פסיכיות , רבאק ....אירוע מדהים !! ויטור ניצח ,גונזגה ניצח פלהארס ניצח , רק שמנדז ינצח וכל הלוחמים שאני אוהב ינצחו ..!!!!! איזה אירוע WTF?! אדיר , אני מחכה לקרב אליפות מטורף !!

22wings

New member
Damn

I hate this guy. He held the fence and avoided the TD, it could have been different...

elvis18

New member
איזה מיין איבנט אדיר !!

והריצה שלו לקהל זה משהו מיוחד .... רציתי שמנדז ייקח - הוא הפסיד ,אבל מילא , באמת היה אירוע מדהים !! זה מזל שראיתי אותו בלייב ,הוא היה פשוט מטורף , נהנתי מאוד כל מי שלא ראה - הפסיד !

22wings

New member
I disagree

I didn't like some of the match ups, but mainly the refs ruined the night. Johnson didn't get time on the ground, and the ref was consistent about it. This is not K1, it's MMA. Then Aldo's win thanks to the fence.

22wings

New member
correction

Saying that Aldo won thanks to the fence is a bit stupid, I take it back. But he did cheat.

elvis18

New member
כן ...

היה קטע הזוי עם כל ההרמות בקרב של בלפורט , אבל מה שלא יהיה ,אני שמח שבלפורט ניצח , ולגביי האחיזה בגדר , הוא לא ניצח בגלל זה ,אבל הרמאויות הקטנות האלה מעצבנות ומרגיזות מקווה שהוא לא יעשה זאת שוב , הוא אלוף,לוחם אדיר ,הוא לא צריך להחזיק בגדר בשביל לנצח קרבות !!

אירוע מעולה עם טעם מר מצד השופטים

הקרבות ברובם היו מהנים ביותר אבל השופטים שוב מחפשים לגנוב את ההצגה. מה זה ההחלטה הדבילית לפסול את אריק סילבה? גם אם הוא פגע בטעות מאחורי הראש זה לא שהמכה הזאת סיימה את הקרב. אני באמת לא מבין את מריו יאמסקי.. וגם ההפרדות הכי מהירות בספורט! אני לא יודע מה יותר בזיוני, לתת לקוטור להצמיד קרב שלם את וורה לגדר או להפריד את הקרב בכל שניה שויטור לא נמצא בפוזיציה טובה. חבל ששיקולים לא ספורטיביים נכנסים לזירה. ומילה על הקרבות: אלדו לוחם מעולה אבל כשהוא נראה מחלקה מעל אדגר אבל נלחם מחלקה מתחת זה קצת צורם.. בלפורט ילך עכשיו לעשות את הTUF ואז ינצח את סילבה אבל בזה הקריירה שלו תגיע לקיצה או להתדרדרות. הוא ממש לא נראה טוב בקרב הזה למרות הניצחון. ג'ונסון נראה כמו אובריים אבל יש מצב שהוא הלוחם הכי טיפש בספורט. אני לא מבין איך הוא נלחם בWW עד עכשיו, פשוט לא מבין.. פלהרס אולי הלוחם ג'יו-ג'יטסו הכי מפחיד באוקטגון היום. הוא מומחה בבריחי רגליים ועם הכח שיש לו הוא יכול לשבור עצמות תוך שניות! לצערינו הוא מסרב להתפתח כלוחם ומי שמשאיר אותו בעמידה יעשה לו בית ספר.. אריק סילבה פשוט מדהים! מזכיר את בלפורט בתחילת הקריירה. נקווה שיתנו לו קרב ממש בקרוב כי תכלס הוא כאילו לא נלחם. ברבוסה קנה את עולמו בUFC עם הKO הזה. לוחם מעולה שמצפה לו קריירה ארוכה בארגון וכבר מחזיק ב4 נצחונות בUFC. גונזגה סוף סוף הלך לקרקע. האמת שאני לא מבין מה דוס סאנטוס עשה בפינה של אוליביירה? הוא נראה ממש רע בקרב הזה.. מייק פייל נתן הופעה מעולה והופעה לא פחות טובה בראיון בסוף הקרב. לוחם חביב ביותר. סה"כ אירוע הרבה יותר טוב מהמצופה. שבוע טוב לכולם

זקס11

New member
תשובה לגבי המרתון

קודם כל, מזג האוויר היה מצויין. המנצח שיפר את השיא בחצי דקה, שזה המון. אני השנה לא השתתפתי, כי אני בתהליך החלמה מפציעה. שנה שעברה השתתפתי, ורצתי 18 ק"מ לפני המרתון, כדי לסגור מרחק עגול של 60 ק"מ, כהכנה לתחרות אולטרה. התוצאה של החבר שלך היא מעולה עבור רץ חובב, וכדי להשיג אותה, הוא השקיע באימונים כמות שעות שאף חובב אומנויות לחימה לא מתקרב אליה. ובכלל, ריצה למרחקים ארוכים זה תחביב שגוזל הרבה שעות. בארץ שולטים האתיופים, כאשר בעולם יש היום שליטה דומיננטית של קנייתים. ודרך אגב, הספורט הזה הוא כנראה "נקי" (להבדיל מ MMA או רכיבת אופניים).

welterweight

New member
הפסילה הייתה נוראית

אבל גם לא אהבתי את ה"בירור" המיידי שרוגן עשה לו. את הדין וחשבון ימזאקי יצטרך לתת לבוסים שלו (קית' קייזר? באמת מי משבץ אותם באירועים מחוץ לנבאדה או אפילו ארה"ב?) ולא לרוגן מול כל הצופים. מירגליוטה היה מזעזע.אני לפחות מקווה שהוא קיבל כסף מהצד על השיפוט הזה...נראה לי שעדיף לו להגיד שהקרב היה מכור מאשר להודות שהוא כזה דביל.

זקס11

New member
מילה לגבי השופטים

ויטור קיבלת שיפוט ביתי, אבל נראה לי שזה קשור להתנהגות של ג'ונסון יום קודם- הוא ביזה את ה UFC, את דיינה, ואת הספורט. נראה לי שהשופט פשוט התנקם בו על כך. וחשוב לזכור שג'ונסון גם עשה אפס על הקרקע, כך שלא הפסדנו משהו. ולגבי הפסילה, וההשפלה שימזקי חטף, אני בטוח שדיינה היה מעורב בזה. אין מצב שרוגן היה נכנס לקרב כנגד השופטים בלי אישור מראש של הבוס שלו. אני לא זוכר קרב שבו מראיינים את רק את המפסיד, ועוד מסבירים לו שהוא בעצם זה שניצח.

danielmo1

New member
שאול

מדוע לדעתך בלפורט קיבל שופט ביתי? בסה"כ שניהם לוחמי עמידה וג'ונסון לא עשה כלום! על הקרקע, כלום! הקריירה תגיע להידרדרות? יכול להיות, פעם ראשונה שויטור ניצח מתאבק, ענק ממנו (ג'ונסון שקל יותר מ100 פאקינג קילו!) וזה שהקימו אותם עשה לו טוב בסה"כ כי הוא היה עדיף בעמידה, אחרי שהם ירדו לקרקע הוא הוכנע אז איך השיפוט ביתי בידיוק?

BeniTaz

New member
מדוע?

אולי מכיוון שבלפורט ברזילאי, אולי מכיוון שעונת TUF ברזיל בפתח (חשיבות כלכלית גדולה), אולי מכיוון שלבנות את בלפורט-ואנדרליי 2 בצורה אמינה הם צריכים ששניהם יגיעו עם ניצחונות.. אני יכול להמשיך עוד הרבה מה ניצחון של בלפורט נותן על פני ניצחון של ג'ונסון. ההקמה האחרונה לפחות היתה מאוד מיותרת וזה מריח לא משהו..

danielmo1

New member
צחי אתה מכיר אותי אתה יודע שאני הכי ריאלי

ואמיתי, בשורה התחתונה, הפיקוח בברזיל הוא לא כמו בארה"ב השופטים הם סוג של בובות מחוץ לארה"ב ויכול להיות שהיה פה משהו לא בסדר אבללל! ופה האבל הגדול, אפילו שהקימו אותם, בלפורט ניצח על הקרקע! אנטוני ג'ונסון היה עדיף בעמידה, היה חזק גבוה ומהיר יותר, על הקרקע בלפורט מסוכן יותר, זה שהקימו אותם זה אומר שזה לטובת בלפורט או לטובת ג'ונסון? ההייפ שהיה כל החודש האחרון סביב ג'ונסון, בקליפים של היואפסי שבהם הוא הופיע שני אחרי שמציגים את בלפורט (וזה אומר הרבה) ועצם זה שבלפורט כבר לקראת סוף הקריירה שלו וג'ונסון הוא הבטחה מביאה אותי למצב שבלפורט - ונדרלי 2 זה נטו בישביל להקהל הברזילאי ולא לקהל הבינלאומי של היואפסי/אמריקאי בקיצור, לשם שינוי, לא היו מכות לחלק האחורי של הראש, לא הייתה מנטליות שואפת ל-0, היה פה בחור ששוקל 220 פאונדס ויותר מול לוחם ששוקל 205 נמוך עם ריץ' פחות עדיף וחלודה שמצטברת משנת 97'.

למעלה