UFC 142 רשמי

BeniTaz

New member
אני לא מסכים איתך

עניתי לך גם למעלה לגביי זה.. בלפורט היה עדיף בעמידה, ג'ונסון ובצדק חיפש את הטופ פוזישן. בלפורט ניצח בקרקע בגלל שנתן מכות טובות ותפס גב. זה שונה לגמרי. אני לא אומר שהקרב היה מכור, אני אומר שהיתה טעות של שופט טיפשית.. לא מקימים בצורה כזאת. והייתי אומר את זה גם אם ג'ונסון היה נותן שניה אח"כ KO בעמידה. חסרונם של ביג ג'ון, רוזנטל והרב דין הורגש מאוד. שלושת השופטים הכי טובים ב-MMA. הרבה דברים נראו מלאכותיים באירוע הזה.. ואתה לא רוצה להגיע למקום כזה ב-MMA.

danielmo1

New member
כן יצאה לנו אותה שיחה ב2 מקומות שונים

אז בוא נתרכז בזאת. לדעתי ג'ונסון היה מפסיד גם אם היה נשאר מעל בלפורט מהסיבה הפשוטה כי אין לו ידע בקרקע וחוץ מנסיונות גראונד אנד פאונד הוא לא יודע כלום אני נתתי לו יותר צ'אנס בעמידה עם כל המסה האדירה שלו אבל גם פה הוא לא ממש שיחק אותה בלפורט נראה טוב לקראת סוף הסיבוב שבפעם הראשונה כמה קומבינציות עבדו בשבילו, לפני כן ג'ונסון שלט בעמידה ודבר אחרון, אין ספק שהרבה דברים נראו כאילו נכתבו לפני כן, אסור להגיע למצב שמדברים על קרב מכור ביואפסי מרגליוטה ידע שמה שהוא עושה זה לא בסדר, אבל ניחא

BeniTaz

New member
מה היה קורה אילו אנחנו לא יודעים לומר

רק מה קרה.. ומה שקרה זה בדיוק מה שאילון כתב מתחתיי. אגב, מתי בלפורט הכניע מהגב בפעם? לא נראה לי שזה היה קורה.. ובעמידה, עם כל הכבוד לג'ונסון שעד היום ניצח לוחמי WW בינוניים בעמידה, בלפורט זה רמה אחת מעל.. ובמקרה הוא עשה את זה מול לוחמי LHW ומעלה לרוב.

danielmo1

New member
הוא ניצח פעמיים חוץ מהיום

פעם אחת ביואפסי יפן בארמבר, ועוד פעם בפרייד 13 בהכנעה מהגב

זקס11

New member
אנא דייק בעובדות

הקימו אותם פעמיים כאשר ג'ונסון היה בפוזיציה העדיפה, והפרידו אותם עוד פעם בגדר, כאשר ג'ונסון היה בנסיון של TD. הקמות היו מאד מהירות, ולג'ונסון לא היה ממש זמן לבנות את ההתקפה. בשלושת המקרים, מדובר בהפרדות מהירות ביותר, ואשר ממש לא אופייניות לקרבות בכלוב. הפעם היחידה שויטור היה בפוזיציה העדיפה בקרקע הייתה הפעם האחרונה, שהוא לקח גב לג'ונסון. וג'ונסון הוא ממש לא העתיד. אחרי הבזיון בשקילה, ל UFC היה אינטרס שהוא יפסיד, כדי שיהיה יותר קל לחתוך אותו.

danielmo1

New member
אין בעיה

אני דיברתי בהייפ שהיה לפני השקילה שבהם היה נסיון של היואפסי להציג אותו כפייבוריט היו 2 מקרים בקרב שהסתכלתי וידעתי שמה שקרה הוא לא בסדר ההקמה הראשונה, והשניה, שים לב בהפרדה בגדר, ג'ונסון נשען שם איזה 15-20 שניות בלי לעשות כלום, בלי ברכיות בלי לתפוס רגל אבל שוב אין צורך להמשיך לדבר על זה, היו כמה מקרים בקרב שלא היו צריכים להיות אין ספק! מרגליוטה טעה

זקס11

New member
מסכים איתך

עד השקילה, ל UFC היה אינטרס להפוך את ג'ונסון לדבר הבא. אחרי השקילה, דיינה היה מת לחתוך אותו, והוא שמח שהוא חתך אותו כלוחם מפסיד.

danielmo1

New member
הכל שיחק לרעתו של ג'ונסון בערב הזה

אני לא חושב שנתקלתי בכ"כ חוסר מזל מאז שאני זוכר את עצמי גם לא מגיע למשקל היעד, גם מעורר מחלוקת קשה בעיתונות, גם מפסיד ללוחם קטן ממנו וגם נחתך שיתקרב לישו אולי הוא יעזור לו גם :)

yair_bar

New member
מנהל
אפשר וראוי להוסיף

שבפעם הראשונה שויטור שכב על הגב, ג'ונסון ירד עליו עם אגרוף מהאוויר שנכנס יפה. אם היה לו עוד קצת זמן ל G&P זה היה יכל להגמר אחרת

danielmo1

New member
האגרוף הזה זה מה שניפח את העין של ויטור

לדעתי אם הקרב היה ממשיך שויטור על הגב ג'ונסון היה מקבל הכנעה מהגארד אבל שוב זה הכל בדיעבד בכל מקרה טעות שיפוט של מרגליוטה, צריכים לעשות בMMA מה שעושים בNFL ובכל סוגי הספורט הגדולים, היעזרות בטלויזיה/שופטי צד וקביעת חוגים ברורים, הייתה כתבה אם אני לא טועה באתר של אריאל חלוואני, על זה שאין חוקים ברורים נגיד במכה בחלק האחורי של הראש, ומי קובע מה זה החלק האחורי של הראש בקיצור יש לספורט עוד הרבה לאן להתפתח

danielmo1

New member
אנת'וני ג'ונסון פוטר מהיואפסי

http://mmajunkie.com/news/26982/anthony-johnson-released-from-ufc.mma מה אני אגיד לכם, עצוב לוחם שזורק את הקריירה שלו לפח, למרות שאני מאמין שהוא יעשה כמה קרבות טובים מחוץ ליואפסי ינצח כמה לוחמים לא מוכרים יתחיל לשמור על המשקל (כי ברגע שאתה מפסיד משהו טוב אתה מבין כמה הוא חסר לך) ויחזור חזרה תוך שנתיים +-

BeniTaz

New member
סחטיין עליך.. אמרת את זה ואני טענתי שלא יקרה

לטעמי עוד החלטת בזיונית של דיינה הבריון. זה שג'ונסון כל הקריירה נלחם במחקלה שלא מתאימה לו.. האם זאת היתה טעות רק שלו או שהארגון היה צריך להתערב. אם כן, דיינה צריך להשעות גם את עצמו. בסופו של יום מי שמפסיד מההחלטה הזאת אלו האוהדים בלבד.. אנתוני ג'ונסון צריך להחליט אם להילחם ב-MW או ב-LHW והוא לוחם ראוי מאוד. חבל.. הנה עוד לוחם שנחתך בגלל כל הקישקוש הזה של השקילה, שמלכתחילה זאת רמאות אחת גדולה במילא.

זקס11

New member
לא מסכים

אחת מהמחוייבויות של לוחם היא לעמוד במשקל. ג'ונסון לא עומד במשקל כבר פעם שלישית. דיינה ממש לא צריך כאלה אנשים בארגון שלו, שיכולים להרוס לו ערב קרבות. ואני לא מקבל את התלונה שלך לגבי השקילה. קשקוש או לא- אלו החוקים. ועובדה שכאשר הוא עשה קרבות ב WW, הוא הצליח לעמוד במשקל של MW.

udi102

New member
וואלה הUFC הוא ביזיון

לא קמתי לראות את האירוע ואני לא יראה את האירוע(חוץ מהקרב של ויטור שראיתי) ,כי שאר הלוחמים לא מעניינים אותי כמו שהם לא מעניינים עוד מיליוני אמריקאים ,השיפוט הזוועתי הספיק לי וכל ההתנהלות לפני הקרב עם השקילה של גונסון שהקרב פשוט היה צריך להתבטל ,אבל מה דיינה עושה מקיים את הקרב ואז חותך את הלוחם .

danielmo1

New member
אם הקרב היה מתקיים בארה"ב הוא היה נפסל

בוודאות. שמע אני גם בטוח שויטור לא רצה לעלות מול ג'ונסון כשהוא כזה ענק (אין לי ספק בכלל) יש וידאו בלוג של דיינה שבו הוא מכניס את ויטור לחדר הלבשה והוא ופרטיטה מודיעים לו שג'ונסון לא הצליח להגיע למשקל והוא אפילו לא קרוב, ואז דיינה אומר לויטור שהוא ירוויח 20% מהשכר של ג'ונסון אם הוא יעמוד במשקל או שהוא לא ירוויח את ה20% אם הוא מפסיק את השקילה עכשיו והוא יכול לעלות משקל מאותו רגע, ויטור יושב שם, כל האירוע על הכתפיים שלו כולם באו לראות אותו ועוד דיינה ווייט לא מעלה את האופציה שהקרב יבוטל. http://www.youtube.com/watch?v=2mcjR3TsK4s הלינק המדובר, ויטור נראה כאילו הוא עומד להשתגע עם המגבת והקרח

izr

New member
במילה אחת: WOW

בעוד שתי מילים -יש צדק. הקרב של אלדו ומנדס היה מעולה. ה-TDD של אלדו נבחן במבחן הכי קשה שהמחלקה יכולה להציע ועבר בכבוד. אנשים יכולים להתלןנן עד מחר על תפיסת הגדר, תכלס הוא תפס קצת בהתחלה (מה לעשות יש אינסטינקטים) ובהמשך, אחרי שהוזהר, הסתדר טוב מאוד גם בלי. הבירכיה בסוף פשוט השאירה אותי (ואת מנדז) עם פה פעור. יאלה מחכה כבר ליריב ולקרב הבא שלו. בלפורט-גונסון: נכון מרגיליוטה הקיםם אותם מהר מידי ויש סיכוי טוב שהקרב היה נגמר אחרת. אבל כל-כך משמח לראות את הנקניק הזה מפסיד. ראבק, זה לא נראה שהוא ניסה לעמוד במשקל, כנראה זה היה חלק מה-GP. פלהרס שוב בניצחון צפוי ואני חייב להודות שהטכניקה היתה יפה. אבל מה לעשות אני לא מתחבר ללוחם הזה ולא ללג לוקס שלו. מה לעשות זה נראה לי כואב מידי. שמח בשביל גונזגה, למרות שזה לא נראה כמו comeback אלא יותר כמו מצאפ טוב מול עוד עציץ שהביאו לHW ב-UFC. .

udi102

New member
KO מדהים

ראיתי עכשיו ,לא הבנתי על מה ההמולה אבל זה באמת יוצא דופן ,יותר יפה אפילו מהKO של מאצידה על קוטור

danielmo1

New member
נוקאווט אחד היפים שראיתי

איך טרי אטים פשוט הלך לישון זה אכזרי, בעיטה מדהימה, לא הייתי מוכן לזה בכלל הייתי מאוד מופתע שבעיטה כזאת נכנסה מדהים

fatnoam

Active member
דעות קצת הפוכות משלכם

לפני הבלבולי שכל, רק רןצה לומר שהקהל היה פשוט פסיכי, איזה כיף. זה MMA, לא טניס, הקהל חייב לעודד! ולא רק לשרוק בוז שמשעמם. האמריקאים צריכים ללמוד דבר או שניים מהם. הנוקאאוט של אלדו הזכיר לי מאוד את הנוקאאאוט הראשון של GSP על מאט יוז, נסיון לשחרר בעיטה שבטעות הברך פוגעת בראש. למרות הריצה לקהל שגרמה לי לחבב את אלדו, התפיסה שלו בגדר שינתה את הקרב לחלוטין. לדעתי צריכים להכריז על הקרב כתיקו, או NO CONTEST. אני לא הייתי פוסל את סילבה, אבל מצפייה בשני הילוכים חוזרים ראיתי מכה לאחורי הראש, איפה שאסור. אולי אני טועה. מצד שני, גם אנדרסון סילבה התחיל ככה את הקריירה... אולי צפוי לו עתיד מזהיר. מה שאני בעיקר לא מסכים עם מה שנכתב מעליי זה שההקמות היו מהירות וזה פעל נגד ג'ונסון. ראיתם את הקרב? ויטור היה פעיל מלמטה, בכלל לא קיבל מכות, ורק עשה נזק לג'ונסון, והיה מאוד קרוב ללהכניע אותו. דווקא בעמידה ג'ונסון היה מסוכן, למרות שהוא היה צריך את הקרקע בשביל לנוח. בקשר לפיטורים שלו - צודק. הדפקט הזה פספס את המשקל באיזה 12 פאונדס! זה לא איזה 2-3 פאונדס שאתה אומר מילא. העובדה שהוא נלחם ב-WW בעבר פשוט מגוחכת!! הוא נראה כמו LHW גדול. בכלל כל הקטע הזה עם החיתוך משקל הוא גועלי (אלדו נראה יותר גדול מפרנקי אדגר, האלוף במחלקה מעליו!!!), וטוב שדופקים את אלה שמנצלים את זה. אה וגונזגה חזר! כל הכבוד לו. סוף סוף הוא השתמש בג'יו ג'יטסו שלו ולא חיפש לעמוד יותר מדי.

למעלה