UFC 142 רשמי

זקס11

New member
לגבי הגדר

מדובר בעבירה שנחשבת ליחסית קלה. אם הוא היה תופס עוד פעם, היו מורידים לו נקודה. וזה לא מה שהיה משנה את תוצאת הקרב.

fatnoam

Active member
אני מסכים שאלדו היה מנצח בסוף

וגם סביר להניח שהוא היה קם אחרי 15 שניות בערך, אבל אלדו על הרצפה מול אלדו נותן ברכיה לראש? זה שינה את הקרב דרסטית.....

AmitNHB

New member
אירוע השנה עד כה.

וואו, איזה KO-ים מדהימים. מסכן, טרי אטים. הוא הולך להיות עכשיו ההוא שחטף ת'KO של הלייף במיליון היי לייט רילס ביו טיוב... ערב היסטורי. גם הנוק אאוטים וגם מירגיליאטה ובלפורט מול ג'ונסון - קרב ה 2 על ה 1 הראשון ב MMA.

danielmo1

New member
חחחחחח

לא היו קרבות טג-טים בפרייד או משהו הזוי כזה? בכל מקרה, עם איך שג'ונסון נראה, זה קרב 2-2 וודאי :) בנוגע לאטים, בוידאו בלוג של דיינה הוא אמר שזה הולך להיות אחד הקרבות הטובים של האירוע, KO מטורף לחלוטין

זקס11

New member
תשובה ל YEKL

מכיוון שמחקו את השרשור, הנה מה שכתבתי: קודם כל, מזג האוויר היה מצויין. המנצח שיפר את השיא בחצי דקה, שזה המון. אני השנה לא השתתפתי, כי אני בתהליך החלמה מפציעה. שנה שעברה השתתפתי, ורצתי 18 ק"מ לפני המרתון, כדי לסגור מרחק עגול של 60 ק"מ, כהכנה לתחרות אולטרה. התוצאה של החבר שלך היא מעולה עבור רץ חובב, וכדי להשיג אותה, הוא השקיע באימונים כמות שעות שאף חובב אומנויות לחימה לא מתקרב אליה. ובכלל, ריצה למרחקים ארוכים זה תחביב שגוזל הרבה שעות. בארץ שולטים האתיופים, כאשר בעולם יש היום שליטה דומיננטית של קנייתים. ודרך אגב, הספורט הזה הוא כנראה "נקי" (להבדיל מ MMA או רכיבת אופניים).

yekl100

New member
כן

חבר שלי אמנם "חובבן" אבל מתאמן ברמה מאוד גבוהה עם הקבוצה של זהבה שמואלי, והשתפר בצורה דרסטית- במרתון הראשון שלו (טבריה לפני שנה) הוא עשה 3:15, ושנה מאז הוא כבר ב-2:51, אני כחבר נבחרת ישראל עושה בין 10-12 יחידות אימון בשבוע- הוא עושה אותו דבר ורץ בין 100 ל-120 ק" בשבוע. ללא תמיכה וללא ספונסרים.ראוי להערצה לדעתי.

BT24

New member
הקהל הברזילאי הוא הגרוע ביותר שראיתי נראה לי

חבורה של לאומנים מגעילים שכל מה שאכפת להם הוא מי ברזילאי ומי לא. כשמייק פייל נותן KO יפה בסיבוב הראשון שורקים לו בוז. פשוט בושה! אמרתי את זה אחרי האירוע האחרון ואומר שוב, אם הקהלים הישראלי והיפני, גם שני עמים שלא בדיוק ידועים באהבה יתרה לזרים, יכולים לתת כבוד לזרים שמנצחים יפה אז גם בברזיל יכולים.

blackcoldtiger

New member
משהו הבין מה קרה לג'ונסון בקרב?

או שהוא התעייף ממש מהר או שהברכייה של בלפורט פגעה בו או שכישורי הBBJ שלו לא בשמיים בכלל או שהBJJ של בלפורט ממש השתפר. ראיתי את הקרב כמה פעמים ואני עדיין לא כל כך מבין. משהו יודע את הטלפון של פריינטה?

הוא הפסיד לג'וש קושצ'ק באותה חניקה.

וזה היה ב WW. גם ב MW הוא נראה ענק ליד בלפורט....

danielmo1

New member
ידוע שהBJJ שלו הוא ברמה נמוכה מאוד

והיתרון היחידי שלו בכל הקרב זה אם הוא היה שוכב על בלפורט ומעייף אותו (כמו כל מתאבק אחר) אני חושב שהנסיון הכנעה הראשונה של ויטור אם אני לא טועה זה היה ארמבר, הפחיד אותו מעט וככל שהקרב התקדם, ויטור השתלט בעמידה (ג'ונסון פתח טוב את הקרב באגרסיביות שמאופיינת לו) אחרי שויטור התחיל לשלוח יותר מכות שפגעו, ג'ונסון התעייף (בכל זאת הגוף שלו עבר התעללות ביומיים שלפני הקרב ובאשמתו בלבד) ופה נגמר הסיפור

UgiPletzet

New member
חפשו אותי בסאנדיי ג'אנקי!

כתבתי על הבעייתיות בשקילה יום לפני הקרב, ואיך מה שקרה עם ג'ונסון יכול להיות הפתרון.

redy

New member
מישהו מוכן לכתוב כתבת סיכום לאירוע של אתמול?

לאתר שלי? כמו כן כל כתבת דיעה או צבע אחרת? isurik.com [email protected]

למעלה