הממ, לא יודעת
אולי זה כי אני הארדקור טים גייל- אני מאמינה שלקטניס עדיין יש המון רגשות כלפיי גייל בספר הזה, אבל אני חושבת שבגלל המצב של פיטה בקפיטול היא לא מרשה לעצמה להיות רכה כלפיו. כשפיטה חוזר מהקפיטול בשלב כלשהו גייל אומר לה את זה בעצמו, והיא מצדיקה אותו. אבל עדיין, לאורך כל הזמן שפיטה בקפיטול, קטניס כזה "אה סבבה... באסה. אני אבכה קצת" ורק ברגע ששולחים את גייל לחלץ אותו היא פתאום כזה "אוי לא$#^#$2 מה אני אעשה%@ אני מנסה לדמיין עולם בלעדיהם ואני לא מצליחה#$!@%^$@" - רגע חומד, לפני שניה לא אמרת שאת מעדיפה שפיטה ימות בקפיטול מאשר יסבול?
ומכאן המסקנה - את לא רוצה שגייל ימות - את אוהבת אותו. גם עצם העובדה שהיא מבקשת מקוין שגייל יתלווה אליה, עצם העובדה שהוא האחרון שנותר איתה בשדה הקרב, עצם העובדה שהוא זה שנותן לה את הקשת שבאמצעותה היא רוצחת את קוין... אני חושבת שהקשר ביניהם היה חזק מדי. היה ברור לי כבר מאמצע הספר השני שאין סיכוי שהם יהיו ביחד בסוף על אף האהבה המטורפת שלי אליהם, כאילו קולינס נורא תכננה להכניס את גייל סתם כפאנץ', משולש אהבה שימשוך קוראות, אבל התפקשש לה ויצא שקטניס מעדיפה את גייל על פיטה. אז בספר השלישי היא כאילו ניסתה להמשיך לשכנע אותי שקטניס מעדיפה את פיטה, וכמו שפרים אמרה, כדי לשבור אותה היו צריכים לשבור אותו, ואז פתאום קטניס באה ביציאות של "אתה תמיד קושר את השרוכים שלך פעמיים" - אה, כן? מתי בדיוק שמת לב לזה, כשהתגעגעת לגייל או כשהתווכחת עם פיטה על זה שהוא סמרטוט?
וכמו שכבר נאמר מעליי, בסוף היא צריכה להכניס איזה חרטוט על כך שפיטה הוא שן הארי ושהיא לא יכולה להיות עם גייל כי בלה בלה בלה בלה - אבל בפועל, כשקטניס במחוז 12 לגמרי לבדה, היא חושבת על גייל, ושואלת את סיי על גייל, והולכת לסלע שלהם ומרגישה לבד... ואוהבת אותו יותר משהיא אוהבת את פיטה. בקיצור - גם קטניס בטים גייל. היא פשוט מאבדת כל זכר לאישיות שלה בפרקים האחרונים, אז כבר לא היה אכפת לה