MJ- בסוף (של התגובה) לא
באמת המוות של פיניק היה מיותר... אולי בגלל מה שקרה לו בספר אולי כי המוות שלו לא היה וואו (כן, מה שאני אוהבת בספר הזה בעיקר אלו סצנות המוות... והפם רוב סצנות המוות איכזבו, במיוחד של פרים), וגם אם הוא עדיין היה מת לפחות שיהיה למוות שלו יותר סטייל.... כמובן שיש לי עוד סיבות למה המוות שלו מיותר אבל כרגע אני לא יכולה לחשוב כי אני בשוק שגמרתי מי שכן הגיע למות זה
היימיטץ' הוא גיבור מיוסר! הרגו לו את החברה, המשפחה, אין לא טעם לחיים יותר חוץ מהאלכוהול! אחרי הסיפור שלו אמרתי לעצמי שקולינס חייבת להרוג אותו ועדיף התאבדות כי זה מראה שלמרות שהיה שיכור רוב הזמן הוא היה מודע! אבל לא....! הוא בחיים, שותה אלכוהול, מגדל אווזים ושותה אלכוהול! לפחות ברור שהוא ימות בהרעלה בכבד
גייל עובר למחוז 2
וואו!
זה אחד התירוצים היותר גרועים להובלה לבחירות/ הבנות לגבי נושאים כאלו או אחרים/ העפת דמויות... פיטה חצי פסיכופט, הוא על גבול להיות בעל מכה (ורוצח), אבל הוא חזק נפשית ויכול לשלוט על עצמו
אני דווקא מעדיפה את פיטה החדש על פני הישן. אני ידעתי אבל לא ידעתי שקוין מתה. למה? בזמן שראינו סרט בשיעור ערבית(?(אני זוכרת שקראו לסרט "הגנב והכלבים", שראינו רק את הסוף שלו, שזה היה בערבית והמורה לערבית הייתה שם.... אני לא זוכרת אם היא הייתה על תקן מילוי מקום או לא
)) אני קראתי את הספר (יש לי פטור מלימוד שפה שניה והמורה לא שמה לב אלי -.-) ואז מי שישבתי לידה אמרה לי: "הגעת כבר לקטע בו הזאתי מתה וההיא תופסת את המקום שלה?" אז... הרסו לי סוף
JM גם אני לא נתתי ל
אמא שלי להתחיל לקרוא את הספר עד שאני מסיימת... אז.... ואח שלי קורא את הספר השני אז אני מאיימת עליו בספויילרים (לצערי הרב הוא מאיים עלי בדברים יותר גרועים... רק אם הוא הגדול יותר לא אומר שאני לא יכולה לעשות לו ספויילרים
)