עד מתי חפירות על עורבני חקיין?!

ורדונה2

New member
אני כ"כ שמחה לשמוע שאת שונאת ת'ספר!!!

אני מתעבת אותו עד עמקי נשמתי. והאמת שבא לי ממש לקרוא אותו עכשיו בעברית (יצר הרסנות עצמי כלשהו, I guess
).
אגב, גם אני זוכרת שקראתי את הקטע הזה עם הלחישה של פיטה שהיא לא שמעה והייתי בטוחה לגמרי שהוא אמר "Always"= "תמיד".

noa1510

New member
מכירה את היצר הזה.

ספר באמת רע רע רע.
התאכזבתי קשות.

ורדונה2

New member
זה הספר הראשון שגרם לי לבכות ולא כי התרגשתי,

אלא כי כ"כ התאכזבתי שכבר בכיתי מרוב כעס ותיסכול!!!

Sexy Darren

New member
MJ

גמלי, למרות שבהתחלה בכיתי בגלל פיניק ופרים, אחרי כמה זמן זה הפך לבכי של כעס על קולינס. והכי גרוע זה שעכשיו מלא חברות שלי מתלהבות ממנו, וכשהן שואלות אותי עליו אני לא חייבת לסתום עד שהם יסיימו להתלהב מפיתה כדי לא להרוס להן את הספר

Miss Lavet

New member
MJ- בסוף (של התגובה) לא

באמת המוות של פיניק היה מיותר... אולי בגלל מה שקרה לו בספר אולי כי המוות שלו לא היה וואו (כן, מה שאני אוהבת בספר הזה בעיקר אלו סצנות המוות... והפם רוב סצנות המוות איכזבו, במיוחד של פרים), וגם אם הוא עדיין היה מת לפחות שיהיה למוות שלו יותר סטייל.... כמובן שיש לי עוד סיבות למה המוות שלו מיותר אבל כרגע אני לא יכולה לחשוב כי אני בשוק שגמרתי מי שכן הגיע למות זה היימיטץ' הוא גיבור מיוסר! הרגו לו את החברה, המשפחה, אין לא טעם לחיים יותר חוץ מהאלכוהול! אחרי הסיפור שלו אמרתי לעצמי שקולינס חייבת להרוג אותו ועדיף התאבדות כי זה מראה שלמרות שהיה שיכור רוב הזמן הוא היה מודע! אבל לא....! הוא בחיים, שותה אלכוהול, מגדל אווזים ושותה אלכוהול! לפחות ברור שהוא ימות בהרעלה בכבד
גייל עובר למחוז 2 וואו!
זה אחד התירוצים היותר גרועים להובלה לבחירות/ הבנות לגבי נושאים כאלו או אחרים/ העפת דמויות... פיטה חצי פסיכופט, הוא על גבול להיות בעל מכה (ורוצח), אבל הוא חזק נפשית ויכול לשלוט על עצמו
אני דווקא מעדיפה את פיטה החדש על פני הישן. אני ידעתי אבל לא ידעתי שקוין מתה. למה? בזמן שראינו סרט בשיעור ערבית(?(אני זוכרת שקראו לסרט "הגנב והכלבים", שראינו רק את הסוף שלו, שזה היה בערבית והמורה לערבית הייתה שם.... אני לא זוכרת אם היא הייתה על תקן מילוי מקום או לא
)) אני קראתי את הספר (יש לי פטור מלימוד שפה שניה והמורה לא שמה לב אלי -.-) ואז מי שישבתי לידה אמרה לי: "הגעת כבר לקטע בו הזאתי מתה וההיא תופסת את המקום שלה?" אז... הרסו לי סוף
JM גם אני לא נתתי לאמא שלי להתחיל לקרוא את הספר עד שאני מסיימת... אז.... ואח שלי קורא את הספר השני אז אני מאיימת עליו בספויילרים (לצערי הרב הוא מאיים עלי בדברים יותר גרועים... רק אם הוא הגדול יותר לא אומר שאני לא יכולה לעשות לו ספויילרים
)

kiki888555

New member
סיימתי את הספר

למה קטניס הסכימה למשחק אחרון של משחקי הרעב? למה.למה.למה

N o R i K o

New member
1. כי היא מטומטמת

ואי אפשר לומר שבסוף הזה היא לא מטומטמת לחלוטין... 2. כי דווקא נותרה בה עוד מעט חוכמה, והיא ידעה שקוין תמצא דרך אחרת לדכא את התושבים אז עדיף "לשתף איתה פעולה", ואז היא ניצלה את ההזדמנות בכדי לרצוח אותה D: בעיניי לפחות זה היה ככה.

ורדונה2

New member
בעיניי זה כי היא מטומטמת.

לא היה אפילו רמז דק קטנטן אחד לכך שיש לה איזו תוכנית אחרת. ומעבר לזה, גם אם היא הייתה אומרת "לא" וקוין הייתה מוצאת דרך אחרת להוציא את זה לפועל (בהנחה שבאמת זה מה שעבר לה בראש, על אף שלא היה שום איזכור לכך!), היא עדיין הייתה יכולה להרוג את קוין. לא עדיף לומר "לא" בשביל הספק הקטן הזה שאולי היא טועה, ואולי קוין לא מתכננת להתעלם מדעותיהם בלאו הכי? היא מטומטמת וזהו.

mikmikonet

New member
התלבטות!

אהלן כולם, פורום יקר
לשם גילוי נאות אפתח בעובדה שאני אחותה של נועה מהפורום
בעצם אני הראשונה שרצתה להכיר לה את הסדרה... ראיתי את הספרים בחנות, ומהיכרות עם אחותי והאובססיות האחרונות שלה ידעתי שזה בשבילה. היא סירבה בתוקף אחרי סיפורי זוועה ששמעה מחברות שלה, אבל מיותר לציין שאחרי שבועיים בערך היא באה אלי עם הספר הראשון במבט מתחנן ומאוהב ואמרה "קחי. תקראי. עכשיו!" קראתי את שני הספרים הראשונים. ועכשיו אני בהתלבטות הגדולה האם לעשות את זה לעצמי ולקרוא גם את השלישי? הייתם צריכים לראות איך אחותי נראתה כשהיא סיימה אותו, זה הלחיץ אותי לגמרי. אני גם שונאת להרוס לעצמי כשיש משהו שאני אוהבת. וכמובן שלא נזכיר את כל התגובות הגרועות ששמעתי על הספר מפה לשם. מצד שני... הספר השני נגמר במתח גדול, וזהו - אני פשוט אשאר במתח מעתה ועד עולם? יצאתי השבוע לצבא ולא לקחתי אותו בינתיים. אני ממש מתלבטת ואשמח לשמוע את דעתכם, בלי ספוילרים אבל כמה באמת שווה לי לקרוא אותו. ובלי קשר, אחותי ואני עוקבות מסורות אחרי הסרט והטריילרים, אני מאד מרוצה מהליהוק של קטניס לסרט. עדיין קצת מוזר לראות שבמציאות היא כזו בלונדינית מהממת אבל אחרי המהפך זה מעולה. אשמח לדעתכם... תודה.
מיכל

noa1510

New member
אני חולה עלייך פשוט.

את יודעת מה דעתי על הספר הזה. אני חייבת לספר לך שבהודעת ספויילר המתלוננת שלי על הספר, ציינתי את העובדה שאני דיי בטוחה שנבהלת קשות מהתגובה שלי עליו.

mikmikonet

New member
מצחיקה

נובי קטנה
אבל מה הדעה? לקרוא או לא? אני מסתבכת עם עצמי

N o R i K o

New member
קודם כל, ברוכה הבאה D:

אנחנו תמיד שמחים לקבל בשר טרי במחוזנו הקט
אני נוי, בת 20~ D: ובנימה קצת יותר רצינית... תראי, חוץ מספויילר אחד על הספר השלישי- שלא ממש הרס לי משהו עלילתית, לא ידעתי כלום על הספר, אבל הייתה לי תחושה מאוד חזקה שאני אשנא אותו. כאילו ידעתי שאיכשהו בסופו של דבר אני לא אהיה מרוצה X: אבל גם ידעתי שאני חייבת לקרוא אותו. כל כך חייבת לקרוא אותו שכששמעתי שהגרסה העברית יוצאת רק בדצמבר (כן, היא הייתה אמורה לצאת בדצמבר...) פשוט הלכתי והדפסתי 50% ממנו מהאינטרנט
האמת הייתה שמרובו נהניתי. אני חושבת שסה"כ עד הסוף שלו הוא יותר טוב מהספר השני... הבעיה היא, כמובן, הסוף שלו. שמעי, אם את מהאנשים שמסוגלים לומר "טוב, זה לא קרה, מבחינתי בכלל -הכניסי כאן סוף מבחינך-", הכל בסדר. אני אישית נחרדתי כל כך מהסוף שהגבתי בדיוק כמו אחותך... סיימתי את הספר באמצע יום בבסיס ומאותה שניה לא הפסיקו לשאול אותי- "נוי, מה קרה?
" פשוט כי נראיתי כמו האדם הכי מתוסכל בעולם. כי זה לא שהסוף הוא לא הסוף הטוב שציפיתי לו. זה שהוא פשוט סוף נורא ואיום שאני אישית לא מוכנה להשלים איתו... בקיצור, בלי לחפור יותר מדי- אם באמת קריטי לך לדעת מה קורה, תקראי. אם את יכולה לשאת את המתח ולחכות לסרטים, או לפאנפיקים, אז... תמתיני בסבלנות לימים יפים יותר. D: אני לא עמדתי בזה והייתי חייבת לקרוא

N o R i K o

New member
המממ,

מכל האנשים שהדיינתי איתם על הספר הזה, אולי... אחד אמר לי שהוא מרוצה מהסוף במתכונתו הנוכחית. אני לא יודעת אם קראת את הספר או לא ולכן אני לא מבינה אם ההודעה שלך היא צינית או שאת שואלת ברצינות
אבל בעיניי הספרים הולכים לכיוון אחד, את מצפה שמן הסתם אם הם הולכים לכיוון מסוים הם יגיעו ליעד המסויים, אבל אז הם עושים מן איזה יוטרן+פניה חדה לכיוון הרע מאוד ואז הסוף הוא בכיוון אחר לגמרי. כל דבר אחר שאני אגיד יהיה בגדר ספויילר, אז אני אשתוק

Black Stain

New member
חח לא.. לא קראתי עדיין

סתם תהיתי לעצמי.. כי פה ראיתי רק תגובות שליליות, אז ניסיתי לבדוק אם יש סיכוי בכלל שאני יאהב את הסוף

בואי נאמר ככה

אני מכירה בן אדם אחד שאשכרה אמר לי שהסוף הוא טוב ואז ישבתי ודיברתי איתו ואמרתי לו למה לדעתי האישית הסוף הוא אכזבה גדולה ולמה אני לא אוהבת אותו ובסוף השיחה הוא הבין אותי לגמרי והסכים איתי שיש נק' מאוד חלשות בסוף הזה ..

ורדונה2

New member
בתשובה לשאלתך...

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה