סיימתי את הספר. הוא רע. פשוט רע.
יאמר לזכות כולכם, שהכנתם אותי יפה לזוועת עולם עם התגובות שהספר פשוט נורא, אבל לא חשבתי שאני אבכה. ובאמת בכיתי! כשסיימתי את הספר פשוט ירדתי לסלון שאחותי ישבה שם (היא קראה את השניים הראשונים וחיכתה שאסיים את השלישי..) ופשוט זרקתי את הספר על הרצפה ואמרתי לה- תחסכי לעצמך את זה, פשוט אל תקראי.. אני חושבת שהיא קצת נבהלה מהדמעות שלי
אבל פשוט לא הצלחתי לשלוט בזה.. אוקיי מכאן זה סוגשל
לתחילת פרק 16.. לפני שהתחלתי את הספר דיברתי עם אחותי על הספרים הקודמים ואמרתי לה- את יודעת, יש קטע בראש שלי מהספר השני שפשוט לא מפסיק להציק לי! את תצחקי עליי, כי אף אחד לא זוכר את זה בכלל חוץ ממני.. בספר השני כשקטניס נפצעה בהתחלה ואמא שלה חבשה אותה והביאה לה סירופ שינה שמרסן את ההתנהגות קצת כמו אלכוהול, ואז פיטה סחב אותה למיטה והיא אמרה לו תישאר איתי עד שארדם והוא ענה לה מילה אחת שהיא לא הספיקה לשמוע. ואני אוכלת את עצמי מה לעזאזל הייתה המילה הזאת! (פה היא כבר באמת צחקה ואמרה שרק אני זוכרת את זה
) ואז אמרתי לה- טוב נו, אבל אני מתערבת איתך שהמילה הזאת הייתה "תמיד". מתערבת! למרות שלא באמת נדע את זה.. ואז התחלתי לקרוא, והגעתי לפרק 16. אם לא רצתי להעיר את אחותי ולהגיד לה שאני בשוק ולהתחיל להתלהב מזה זה רק בגלל שהיה 5 לפנות בוקר.
עוד קטע 1 שהיה שווה לקרוא בשבילו, לא הפסקתי לצחוק מהשורה הבודדה של בוגס שהוא אומר -אל תצפי שנתרשם מהפוטוגניות של גייל. הרגע ראינו את פיניק בתחתונים- או משהו בסגנון
עוד כמה דברים שהעלנו לי את העצבים.
לפרקים יותר מאוחרים מ16 היא הרסה את פיטה. על זה אני שונאת אותה. (לבינתיים, יעבור לי אני מניחה.) לקראת סוף הספר הוא נהיה דיי חמוד ויש בו משהו דומה לפעם אבל, קאמוון. ההתאקלמות שלו בסוף שווה לי למיץ בפח זבל, הוא לא פיטה. היא פשוט העלימה אותו והפכה למישהו אחר. ביאסה לי את הצורה. כל הספר ממש ממש ממש אהבתי את גייל, ורק בסוף הוא מאוד איכזב אותי עם המחוז 2 הזה. גם כן קולינס הזאת. בגלל שידעתי שפרים מתה זה קצת פחות פגע בי בבום כשזה הגיע, אבל מהתחלה ידעתי שנורי ישאר, ובסוף יהיה לו איזה קטע מרגש עם קטניס.. וזה קרה.
ידעתי שברגע האמת קטניס תהרוג את קוין ולא את סנואו. פשוט ידעתי! אני האמת דיי שמחה, כל הספר שנאתי אותה וכשהיא הציעה את הסבב האחרון למשחקים זה כבר ממש שבר אותי. וכשקטניס הסכימה לזה.. אני לא אגיב. המוות של פיניק היה מיותר לחלוטין, מעציב, ומעצבן.
זה פשוט לא פייר. אני אוהבת את היימיטץ'. רק הוא נשאר אותו אחד בכל מצב. אני אוהבת אותו מאוד מאוד. אם יהיו לי עוד טענות (ואני בטוחה שיהיו) אני אוסיף. מזל שיש מישהו שיקרא את החפירות האלה, ויש איפה להוציא את זה.
התאכזבתי מאוד. באמת לא הנמכתי מספיק ציפיות.