הודעתי הראשונה בתור מנהלת הפורום!

הודעתי הראשונה בתור מנהלת הפורום!

לאחר ימי מיון רבים, מבחני אינטליגנציה מחמירים, ראיון קבלה ארוך ומתיש ובעיקר בדיקת אורכו של הניק שלי בתפוז... הוחלט שאני כשירה להיות המנהלת החדשה של פורום רונה קינן האהוב על כולנו! אז לפני כל דבר אחר, גם אני אודה לחוה על הניהול, הטיפול והמסירות שלה בפורום עד כה :) ובזאת גם, מודיעה לה שהעובדה שהיא כבר לא תנהל, בכלל לא מהווה אישור להיעלם מהפורום. היא הבטיחה, ואני אישית אדאג לקיום ההבטחה.
רובכן לא מכירות אותי ואני לא מכירה אתכן, אז אני רוצה שבתור התחלה, נעשה, איך לא, שרשור היכרות... אני מודעת לזה שחלק מכן מכירות אחת את השניה גם מחוץ לדפי הפורום ויש לכן היסטוריה שלמה שאני אפילו לא מכירה, אז אשמח אם כל אחת תציג את עצמה..גם אם אלו שאלות שכבר עניתן עליהן מיליון פעם או שחשבתן שכבר ברורות ממזמן. אני גם פונה לכל הקוראים הסמוים (כן, כן..אתם שקוראים כאן באופן קבוע ואולי לא מעיזים להגיב ) של הפורום להתחיל להיות פעילים ולהציג את עצמם
אני לא רק אדבר ואבקש..אני אתחיל בעצמי: גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי: 20, צבא..
אזור מגורים: מרכז, השרון מכורה לרונה כבר..: בערך שנה ולא נראה לי שאגמל בקרוב... לא יכולה בלי:מוזיקה..
היא חיי...לא יודעת מה הייתי עושה עם עצמי בלי אוזניות בתיק. (כבר קרה ששכחתי בבית וקניתי בחנות הראשונה שמצאתי ברחוב) לא הצלחתי להיגמל מ: קפה ושוקולד נהנית מ:אוהבת לקרוא ספרים והייתי רוצה שיהיה לי יותר זמן לקרוא באמת צבע האהוב: ירוק
קיץ או חורף: חורף..ובהחלט גשם על שמש
שיר רונה אהוב: זה בא בתקופות אצלי..איכשהו תמיד חוזרת ללנשום בספירה לאחור מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): זמרת בשם Lhasa שנפטרה לא מזמן לצערי (שלאחרונה גיליתי שרונה אוהבת אותה גם חח)...מאוד מומלצת, מרגשת מאוד. ו..אני יכולה לחפור על עצמי עוד הרבה, אבל כרגע זה פחות מעניין.. אז תשאלו כל דבר שאתן רוצות לדעת.. ותשתפו גם כמובן! מקווה שהפורום יצליח בדרכו החדשה ו...תצפו להפתעות בקרוב מאוד!
לילה טוב וסופש מעולה!!

מנהלת בדימוס עונה ראששווווווונה

גיל/ שלב בחיים: 24 ועוד מעט 5. עשרים וחמש זה לא זקן!!!! כרגע שנה שנייה בתל חי. אחרי כמה חודשי ניהול הפורום מכורה לרונה כבר: בערך 4 שנים שזה מסתבר מעט לא יכולה בלי: אנשים, חברים, החברה שלי לא הצלחתי להיגמל: קפה ושוקולד מריר נהנת מ: אוכל, ספרים וסתם לבהות צבע אהוב: כחולים קיץ או חורף: חורף, זה יום הולדת, סופגניות והז'קט שלי שיר אהוב של רונה: אמממ בדרך הביתה פימוס בלו רין קווט (אין לי כוח לכתוב באנגלית)

dominogrose

New member
בהצלחה מפורום ליאור נרקיס!!

היי לך
שיהיה המון בהצלחה. ומי שבמקרה אוהב את רונה קינן וגם את ליאור נרקיס (כמוני.. מסתבר שאפשר לאהוב יותר מסגנון מוזיקה אחד...) יותר ממוזמן לפורום הצנוע שלנו. פורום ליאור נרקיס הרישמי - אתם מוזמנים להיכנס וליהנות משיחות, הופעות, מפגשים!!! http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2275

ROTEM30035

New member
מעריצי רונה קינן וליאור נרקיס, הא?

אני חושבת שזה זן חדש באבולוציה האנושית.

ROTEM30035

New member
זה הגבול שבין "עיניים שלי" ו"עיניים זרות"

ואנחנו, ליברלים שכמותנו, מוכנים לתת לאחרים לחצות אותו ולמחוא כפיים מהצד.

ROTEM30035

New member
וולקם אבורד קפטיין!

כולם מודים לכולם, ולכן גם אני אודה: למנהלת היוצאת, למנהלת הנכנסת, לכל מי שאיכפת לו מספיק בכדי לצוץ מהקבר מפעם לפעם. להרים פורום זו לא משימה קלה, אבל לחלוטין אפשרית ומהר מאד תגלי שאם תרדי בנו מספיק, אנחנו מגיבים בחיוב. סופ"ש זה זמן טוב לגלות את כל הצעצועים שמעניק לך מסך הניהול, אנחנו בינתיים... נשתף פעולה? יאללה. גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי:24, סטודנטית, השלב בו אמורים להחכים. אזור מגורים: מכיוון שרחובות היא פיקציה, אני מניחה שבשום מקום של ממש. מכורה לרונה כבר..: רוצה לומר "נקייה כבר כמעט שנה" אבל כששיר שלה מגיע לאוזניי אני עדיין ג'אנקי. בכל מקרה, את רונה אני מכירה... 6 או 7 שנים. לא יכולה בלי: "מעצב שיער, מעצב פנים, מעצב... של... כולנו (נרקומנים, החברים של נטאשה)" כלומר, מוזיקה. לא הצלחתי להיגמל מ: הנטייה לדחות למחר. נהנית מ: שמש, אנדרלין, חידות. צבע האהוב: אני אוהבת צבעים. קיץ או חורף: את האמצע בו לובשים ארוך קל, הרוח קרירה והשמש מחממת. שיר רונה אהוב: נו באמת... זה כמו לשאול את מי אתה אוהב יותר "את אבא או אמא?" מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): תערובת של רוק משנות השישים ועד שנות התשעים. תודה על עוד כמה דקות של חוסר למידה מצפה להפתעות (אם מחלקים את רונה, אני רוצה את הזנב!) רותם.

הדר 0

New member
בהצלחה בניהול, ותודה לחוה!

מי יתן ותשרדי יותר מחודש. ועכשיו, לענייננו גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי:21 וחצי, לומדת לפסיכומטרי, עובדת. אזור מגורים: מרכז הכובד של דיירי הפורום. מכורה לרונה כבר..: קצת יותר משנתיים (ועדיין לא לסבית!
) לא יכולה בלי: כסף (אני מציאותית.) סתם בתכלס אני יכולה להסתדר יופי בלי הרבה דברים. לא הצלחתי להיגמל מ: להריח דברים לפני שאני משתמשת בהם. (בעיקר כוסות וכלי מטבח למינהם) נהנית מ: *בשלב הזה של החיים* לפתור תרגילי גרפים, ומהעבודה. צבע האהוב: סגול חציל/ טורקיז יפה כזה קיץ או חורף: חורף ישראלי ואם לא אז אביב גרמני שיר רונה אהוב: המעיין הזוהר מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): עמיר בניון ולורה מרלינג, הולך אצלי חזק מדי בזמן האחרון, בעיקר האחרונה. יאללה מתי יש הופעה וכולם באים? לא ראיתי כמה חברות הרבה זמן!

חחח אני איתך

בעניין ההסנפה לפני שימוש.. ומסתבר שכשזה בפומבי..בבתים של אחרים למשל.. זה יכול להעליב

גוזלה

New member
נראה לי

עכשיו, אחרי קריאת ההודעות החדשות, שמרכז הכובד של "דיירי הפורום" קצת השתנה... לא חושבת..? עמיר בניון מלך! ראיתי שיש החודש הופעת להקה בחיפה, אבל אני מחכה נורא-נורא לאיזו הופעה אקוסטית... נראה לי שאמרו שיש הופעה של רונה ביהוד, ב"מוזה", מתי זה ??

rachelgw

New member
איך אפשר לא לענות?

היי, אני מהסמויים גלויים פה בפורום, והאמת שאני שמחה שיש שרשור חדש של היכרות פה :) כי למי שמצטרף באמצע קשה להיכנס לכל מה שהולך פה.. ולענייני השאלון: גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי: 25, סטודנטית למשחק, שנה שלישית אזור מגורים: נתניה מכורה לרונה כבר..: קצת יותר מחצי שנה, אחת ההתמכרויות הכי קשות שיש לי... לא יכולה בלי: מוזיקה, גם אני כמו כולם, וקהל, כל קהל... לא הצלחתי להיגמל מ: נשנושים בשעת לילה מאוחרת.. נהנית מ: לצחוק ולגרום לאחרים לצחוק :) צבע האהוב: אני לא חושבת שיש אחד כזה... קיץ או חורף: חורף! שיר רונה אהוב: עינים זרות, מההתחלה זה היה עיניים זרות... מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): תמר אייזנמן, יעל דקלבאום, הבנות נחמה (כן אני יודעת שזה פאסה, אבל גיליתי אותן לא ממזמן..) ועוד ועוד... בעיקר מוזיקה של נשים ישראליות מה נגמר? בקיצור, מאחלת לך בהצלחה בניהול הפורום :) ואני מבטיחה להשתדל ולהגיב בו יותר, שתהיה שבת שלום, רחלי

למעלה