הודעתי הראשונה בתור מנהלת הפורום!
לאחר ימי מיון רבים, מבחני אינטליגנציה מחמירים, ראיון קבלה ארוך ומתיש ובעיקר בדיקת אורכו של הניק שלי בתפוז... הוחלט שאני כשירה להיות המנהלת החדשה של פורום רונה קינן האהוב על כולנו! אז לפני כל דבר אחר, גם אני אודה לחוה על הניהול, הטיפול והמסירות שלה בפורום עד כה
ובזאת גם, מודיעה לה שהעובדה שהיא כבר לא תנהל, בכלל לא מהווה אישור להיעלם מהפורום. היא הבטיחה, ואני אישית אדאג לקיום ההבטחה.
רובכן לא מכירות אותי ואני לא מכירה אתכן, אז אני רוצה שבתור התחלה, נעשה, איך לא, שרשור היכרות... אני מודעת לזה שחלק מכן מכירות אחת את השניה גם מחוץ לדפי הפורום ויש לכן היסטוריה שלמה שאני אפילו לא מכירה, אז אשמח אם כל אחת תציג את עצמה..גם אם אלו שאלות שכבר עניתן עליהן מיליון פעם או שחשבתן שכבר ברורות ממזמן. אני גם פונה לכל הקוראים הסמוים (כן, כן..אתם שקוראים כאן באופן קבוע ואולי לא מעיזים להגיב ) של הפורום להתחיל להיות פעילים ולהציג את עצמם
אני לא רק אדבר ואבקש..אני אתחיל בעצמי: גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי: 20, צבא..
אזור מגורים: מרכז, השרון מכורה לרונה כבר..: בערך שנה ולא נראה לי שאגמל בקרוב... לא יכולה בלי:מוזיקה..
היא חיי...לא יודעת מה הייתי עושה עם עצמי בלי אוזניות בתיק. (כבר קרה ששכחתי בבית וקניתי בחנות הראשונה שמצאתי ברחוב) לא הצלחתי להיגמל מ: קפה ושוקולד נהנית מ:אוהבת לקרוא ספרים והייתי רוצה שיהיה לי יותר זמן לקרוא באמת צבע האהוב: ירוק
קיץ או חורף: חורף..ובהחלט גשם על שמש
שיר רונה אהוב: זה בא בתקופות אצלי..איכשהו תמיד חוזרת ללנשום בספירה לאחור מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): זמרת בשם Lhasa שנפטרה לא מזמן לצערי (שלאחרונה גיליתי שרונה אוהבת אותה גם חח)...מאוד מומלצת, מרגשת מאוד. ו..אני יכולה לחפור על עצמי עוד הרבה, אבל כרגע זה פחות מעניין.. אז תשאלו כל דבר שאתן רוצות לדעת.. ותשתפו גם כמובן! מקווה שהפורום יצליח בדרכו החדשה ו...תצפו להפתעות בקרוב מאוד!
לילה טוב וסופש מעולה!!