הודעתי הראשונה בתור מנהלת הפורום!

בהצלחה לך בניהול!

גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי: 19. השלב שבו אני יושבת על התחת ולא עושה עם עצמי הרבה בעודי מחכה לגיוס שמבושש להגיע (אני לא מקולקלת, פשוט עשיתי ש"ש וגם שובצתי לגיוס מאוחר). אזור מגורים: פרברי ירושלים (סתם, מבשרת) מכורה לרונה כבר..: אממ...
בטח לפחות 3-4 שנים, ומכירה ומחבבת אותה עוד קצת לפני. לא יכולה בלי: לא יודעת
לא הצלחתי להיגמל מ: גינונים של מדריכה |נפגעת ש"ש| (למשל, בפן המוזר של העניין, אם מישהו מתנדנד לידי על כיסא אני רק בקושי מתאפקת לא ליישר לו את הכיסא, כי בבית הנוער היה אסור
). וקילוף שפתיים
נהנית מ: נצנצים!
(ובילוי עם חברים והתנוונות מול המחשב והאזנה למוזיקה וצפייה בסדרות טובות) צבע אהוב: סגול קיץ או חורף: חורף שיר רונה אהוב: די לא זה קשה מדי :( מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): הרבה נו :( הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

mk8810

New member
גם אני מהסמויות...הגיע הזמן להציג את עצמי :)

גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי: 23, ממש עכשיו התחלתי לימודים לתואר ראשון אזור מגורים: צפון, כרגע בעיקר חיפה בגלל הלימודים מכורה לרונה כבר..: בערך שנה או קצת יותר, ההתמכרות הייתה הדרגתית ועכשיו אני עמוק בפנים לא יכולה בלי:מוזיקה, ספרים, חברים לא הצלחתי להיגמל מ: לא ממש ניסיתי להיגמל ממשהו, אבל אפשר להגיד שאני אוכלת יותר מדי שטויות נהנית מ:"אוהבת לקרוא ספרים והייתי רוצה שיהיה לי יותר זמן לקרוא באמת"- נכון גם לגבי. ורוצה בכללי יותר זמן לעשות גם דברים שאני חייבת לעשות וגם כאלה שרוצה לעשות אבל אין מתי צבע האהוב: אדום, סגול, כחול קיץ או חורף: חורף..אין על החורף למרות שקשה להסביר את זה לאוהבי הקיץ. שיר רונה אהוב: המעיין הזוהר נותר האהוב עליי ביותר, למרות שאני מתה על כל השירים, יש אהובים יותר ופחות...זה תלוי מתי אני שומעת אותם ומה המצב רוח שלי מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): בזמן האחרון לא שומעת הרבה חוץ ממנה, אולי איזה שיר צץ פה ושם(קצת מוזיקה עברית, קצת שירים פופולריים פה ושם...לא משהו רציני). נהנית מאוד לקרוא פה ובהזדמנות זו אודה למנהלת היוצאת שעשתה עבודה מצויינת אפילו שלא כתבתי פה בתקופתה, ולאחל המון בהצלחה למנהלת החדשה!

גוזלה

New member
טכניון או האוניברסיטה??

[או שתפתיעי עם משהו אחר??] [ומה התחלת ללמוד?]

mk8810

New member
בטכניון...

מצטערת שלא הפתעתי יותר מדי חח ואני התחלתי ללמוד בפקולטה למדעי המחשב

גוזלה

New member
אם כן את מוזמנת לקפוץ להגיד היי

בחומרים... ושיהיה המון המון בהצלחה, כן? [גרה במעונות?]

היכרות

אז אחרי שחיכיתי, המתנתי, ישבתי על הגדר, טמנתי את הראש בחול ועוד אז גם אני מציגה את עצמי. גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי: 30 ואולי 30 ומשהו, לפעמים קשישה בהתהוות ובהוויה, לפעמים מתבגרת חסרת אחריות. אזור מגורים: מרכז הארץ מכורה לרונה כבר..: התמכרות זו מילה חזקה לטעמי, כי זה אומר שאי אפשר בלי. על מי אני עובדת? אי אפשר בלי! כבר כמה שנים טובות, קצת לפני שיצא האלבום הראשון. ככה זה אצלנו הקשישים, יכול להיות לנו ותק חסר תקדים
. לא יכולה בלי: 21% חמצן, אוכל, מים, אהבה, לאו דווקא בסדר הזה. לא הצלחתי להיגמל מ: פאטיש לא מובן לתוכנית תעופה בחקירה. נהנית מ: אנשים טובים בדרך, הפתעות, אתגרים מילוליים, אתגרים בכלל, אוכל טוב, פינוקים. צבע האהוב: אפור קיץ או חורף: כל עונה שבה זורחת השמש ונעים להסתובב בקצר. זה יכול להיות יום חמים בחורף או יום נעים בקיץ. שיר רונה אהוב: משתנה לפי התקופה ומה שעובר עלי. באופן כללי אחד האהובים עלי הוא my prison by the sea מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): קול הרעם מקהיר.

daniel ben ari

New member
בהצלחה עם הניהול

ואענה גם אני על השאלון, בדילאי קל כי רק עכשיו אני בבית..
גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי: 21, התחלתי עכשיו חצי שנה של עבודה חקלאית בערבה
מדהים מדהים! אזור מגורים: מושב במרכז מכורה לרונה כבר..: אממ וואו. אפשר להגיד שכבר מימנתי לה חדר בבית עם מספר ההופעות שהייתי בהן.. משהו כמו 4-5 שנים.. לא יכולה בלי: חיבוקים. אין דבר יותר ממלא וכיף ומרגיע ומלא אהבה מזה! וגם מוזיקה כמובן.. אני שומעת עכשיו 10 שעות ביום מוזיקה בזמן העבודה.. פשוט תענוג! לא הצלחתי להיגמל מ: מחשבות מיותרות ושליליות נהנית מ: שינה ואכילה (ומי שיגיד שאלו דברים לא חשובים לא יודע מה טעם החיים), הופעות ומוזיקה בכלל, קריאה וסרטים.. צבע האהוב: ירוק.. קיץ או חורף: חורף.. בעיקר עם שמיכת פוך וקפה חם וסרט והחתולה השמנה והמפונקת שלי.. (למרות שבערבה אין חורף:S) שיר רונה אהוב: קשה קשה! אני מתה על המילים של 10 שניות, מתה על הלחן של הקול שקורא לי.. אז את שניהם הכי "מספק" לשמוע. אבל כמובן שתלוי בתקופה ובמצב הלב באותו רגע ובמצברוח.. מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): תקועה כבר מלא זמן על רונה ושילה פרבר והמכשפות ודפנה והעוגיות וכו'.. בזמן האחרון נוספו ממש גם מעיין הירשביין ויעל דקלבאום (הן אדירות! כדאי לכם!!!!)

תודה!!

ואני מצטרפת להמלצתך על יעל דקלבאום, היא באמת אדירה! מה זאת העבודה בערבה? סוג של מועדפת?..אני סקרנית פשוט..

גוזלה

New member
שיואו!!

יעל דקלבאום ומעיין הירשביין
!! :] ואני שמחה שאת עושה חיים בערבה!! איזה יופי! באיזו תדירות את מגיעה הביתה..?

גוזלה

New member
שלום וברוכה הבאה! :]

גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי: 23, לימודים, עבודה וזה.. אזור מגורים: נשר [לימודים], לוד [בית הורי] מכורה לרונה כבר..: עוד מעט תשע שנים, נראה לי.. ואוו- זה מלאנתלפים זמן! לא יכולה בלי: חברים. אי פון. שינה. לא הצלחתי להיגמל מ: דחיינות. סוכר. נהנית מ: חופש! אנשים! קצת לבד. רונה :] קיץ או חורף: ברור שחורף. המלנכוליה חוגגת. שיר רונה אהוב: כל כך תלוי תקופה, מצב רוח, ותנודות מזג האוויר. מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): לאחרונה המוזיקה באי-פון מכוונת על רצף אקראי: זה כולל בעיקר מוסיקה ישראלית, קצת פסקולים, קצת מוסיקה קלאסית, קצת שירה בהקראה. המון הצלחות בניהול! :] יהיה כיף לראות את הפורום פורח שוב! שבת שלום!

תודה!

באמת כיף לי שחברי פורום ותיקים משתפים איתי פעולה..בהתחלה חששתי שתסקלו אותי באבנים חח ואני שמה לב, לאט לאט ולא מפתיע ממש.. שרוב חברי הפורום מעדיפים חורף..

אני לא משתתפת בהיכרות, אבל אני אוהבת קיץ

מבחינתי שיהיה אוגוסט כל השנה. ולא משתתפת בהיכרות. כזו אני, סוציומטית

למעלה