הודעתי הראשונה בתור מנהלת הפורום!

גוזלה

New member
היי!! תני לנו קרדיט!!

מקסימום- אני סוקלת על סוכריות-בר-מצווה!! וכן, החורף שולטטטטט!!!!!!!1111

תתחדשי ובהצלחה!

נחמד שיש בפורום קצת חיים. גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי: 20 (עוד 13 ימים 21 אבל ננסה לא לחשוב על זה). שלב בחיים? שאלה טובה... אזור מגורים: שוהם, אימפריית הרונה
מכורה לרונה כבר..: ארבע שנים. וואו, זה כבר די הרבה
לא יכולה בלי: ספרים לא הצלחתי להיגמל מ: אנשים מסוימים קיץ או חורף: עלי מוהר אמר שחורף ישראלי הוא כמו קיץ אנגלי. שיר רונה אהוב: קשה להחליט אבל בסיכומו של דבר אני חושבת ש"הקול שקורא לי" הוא השיר של רונה שהכי נוגע בי. הטקסט שלו לכל אורכו לא פחות ממבריק והמנגינה מתאימה לו כמו כפפה ליד. שלא לדבר על מה שעושים איתו בהופעות... אני גם מאד אוהבת את "בדרך הביתה". הוא עצוב, מלא תקווה ומנחם והוא מזכיר לי את האדם שהייתי לפני כמה שנים. מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): בעיקר רגאיי ומוסיקה לטינית.

hmje4

New member
אפשר גם?

אמנם כתבתי פה כמה פעמים (ואפילו זכיתי פעם בכרטיס להופעה) אבל אני מחשיב את עצמי בכל זאת כסמוי. גיל, שלב בחיים, הסבר אחר על סטטוס נוכחי: 23, סטודנט שנה ראשונה בטכניון (מגניב שאני לא היחיד). אזור מגורים: מעלה חבר, אי שם מעבר לקו הירוק. מכור לרונה כבר..: 4-5 שנים. לא יכול בלי: ספורט. גם לעשות, אבל יותר לצרוך. לא הצלחתי להיגמל מ: כסיסת צפורניים. נהנה מ:ארוחה טובה ואחריה (ורק אחריה) סיגריה. צבע האהוב: שחור. לא בקטע אפל או משהו, סתם ככה. קיץ או חורף: חורף..ובהחלט גשם על שמש (לא צריך לשנות. תשובה מושלמת). שיר רונה אהוב: 'my prison by the sea', ומאז שיצא הדיסק גם 'עטלפים עפים נמוך'. מה אתן שומעות לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): תמר אייזנמן, נעם רותם, אהוד בנאי, Richard Hawley ואת שירי הפתיחה של כל הסדרות שאני רואה. הרבה בהצלחב בניהול

גוזלה

New member
הו! עוד ציפור לבית הטכניון!

נעים מאוד! :] מה אתה התחלת ללמוד? המון בהצלחה!! [וגם לך יש טעם נהדר במוסיקה!! אנשים נפלאים יש פה, בחיי...]

hmje4

New member
בהצלחה גם לך.

אני בחשמל-פיסיקה, בתקווה לשרוד בשניהם.

גוזלה

New member
חן חן! :]

אם תשרוד את המבול הסמסטר- הכל יהיה בסדר :] [או שככה משקרים לנו, ואנחנו מאמינים, כי אין לנו דרך אחרת :]

hmje4

New member
דווקא ממבול את מצטטת?

"תישארי 20 שנה או עד סוף היום...". שניהם לא נראים לי
. אני אסתפק ב-4 שנים.

למעלה