הודעתי הראשונה בתור מנהלת הפורום!

rachelgw

New member
בתיאטרון חולון

יש שם סטודיו... 3 שנים.. אחלה ביצפר! והאמת שביום שני עולה לי ההצגה הראשונה של השנה!!

ROTEM30035

New member
שחקנים עוד אין לנו כאן

זה טוב לאוסף. התקבלת! מכורי רונה ואוהבי מוזיקה נשית ישראלית לעומת זאת, יש למכביר. התקבלת פעם שניה! מבחן קבלה אחרון יהיה להסניף במקום הדר את הכוסות במטבח ולהכין קפה למנהלת. אם נראה לך שהכוסות דורשות שטיפה, אל תגלי להן.

הדר 0

New member
האמת שאת טועה...

יש פה עוד סטודנטית למשחק, אבל אני לא רוצה להוציא אותה מהארון. פעם היה לנו בפורום מטבח ממש פעיל, צריך לשפץ אותו.

ROTEM30035

New member
אני לא טועה

אני בוחנת תיאוריה. אם כבר משפצים את המטבח אגב, אפשר להוסיף אמפיתיאטרון ולהתחיל להעלות מחזות זמר מלנכולים במיוחד.

rachelgw

New member
אני תמיד בעד להוסיף תיאטרון!

בכיף! ואגב, לגבי הרחת הכוסות.... אמממ,כשאני חושבת על זה, גם אני עושה את זה, אמנם לא ברמות שלכן, אבל מידי פעם, אני מוצאת את עצמי מסניפה איזה כוס... ומעניין מי השחקנית השניה... עכשיו אני במתח!

הדר 0

New member
כמה אופייני לפורום רונה קינן!

תקראי רגע את המשפט השלישי שכתבת- בלבד. (אני והראש המלוכלך שלי.. ) ונזכרתי בהרגל קצת יותר מגונה שגם מפריע לאחרים וקשור בכוסות, תמיד כשאני שמה כוסות בכיור- אני מניחה אותן הפוך, לא יודעת למה ולא יודעת למה אני לא מצליחה להפסיק. הבעיה היא שזה יוצר ואקום וקשה להוציא אותן משם, ואז אמא כועסת עלי.

ROTEM30035

New member
אני מסדרת את הכלים בכיור

לאו דווקא שוטפת. אבל שיהיו מסודרים יפה בתוך הריבוע הקטן הזה. והדר, אין דין הסנפת כוס כדין הסנפת כוסות. על כוס אחת משלמים כל-כך הרבה יותר.

הדר 0

New member
הכי אינדינגב. את לא מבינה בכלל מה היה!

החלום האימתני ביותר של הפורום התממש, ושל רעות בפרט. רות דולורס ויס& יהוא ירון, בשירי המוות והמלחמות והנפשות הבוכיות של חנוך לוין. זה פוגע בדיוק לתיאור של "מחזות זמר מלנכוליים (בחסות פורום רונה)" יהוא היה בשיא תפארתו המאיימת, במיוחד בסוף אחד השירים כשהוא השליך בדרמטיות את המיקרופון על הבמה. זה היה רגע של פעם בחיים [חוצמזה האמת שהיה ממש טוב..]

הדר 0

New member
אני? משחק? לעולם לא. תיאטרון,זה כן. אבל עדיין

ביולוגיה ימית מנצח. שאלתי כי חשבתי שאם היא לומדת בת"א אז היא בטח מכירה הרבה חברים שלי. אבל היא לא.

גוזלה

New member
אני לא מבחינה בין לימודי תיאטרון

לבין לימודי משחק??? מה ההבדל בין השניים!! ויאללה- פסיכו בראבאק! :] היישר למכמורת! :]

shachaf80

New member
הזדמנות מצויינת להתוודות שאני מהסמויים

וכעת אני הופכת לגלויה :) גיל\שלב בחיים: בת 17 וחצי, מנגנת על גיטרה ארבע שנים ופסנתר שנה אחת, שרה להנאתי כל היום ועוסקת בשאלה מרכזית כרגע מה לעשות בצבא. אזור מגורים: נתניה מכורה לרונה כבר..: מעל לחצי שנה באופן אובססיבי ביותר .. היא בהחלט הפכה לחלק מרכזי בחיי לא יכולה בלי: מוזיקה, כן כן אומנם נדוש אבל ככה זה כשאני מעבירה את רוב שעותיי בנגינה ושירה :) לא הצלחתי להיגמל מ: מלמידה למבחנים עד השעות הקטנות של הלילה:\ נהנית מ: ספורט, ספר טוב באנגלית, שבת בבוקר :) צבע האהוב: כחול בשלל גווניו קיץ או חורף: אביב בגלל יום הולדתי וסתיו בגלל נשירת העלים שיר רונה אהוב: את האמת שניסיתי לבחור אבל קשה לי מאוד... כל שיר מתאים לתקופה אחרת..הנה ניסיון שלא יכלתי לסיים :ברגעי משבר עיניים זרות והמעיין הזוהר, באושר מוחלט לחיות נכון, ברגעי התלבטות והרהורים בדרך הביתה, תוגה שיכורה וימים זהובים, לפני השינה- מבול ... וכו שומעת לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): תמר אייזנמן, יעל דקלבאום, חמי רודנר, ירמי קפלן, אפרת גוש אבל רונה היא הטובה מכולם! :) למעשה, ישנו משפט שחוזר אצלי הרבה בבית ובבית הספר ( מרוב הבנתם של בני משפחתי וחבריי היקרים שאני כל כך אוהבת את רונה ושהיא מודל החיקוי שלי) זה הולך ככה: "הוא\ היא אומנם טוב\ה אבל ... לא כמו רונה קינן!" חחח זה יכול להיכנס לכל דבר - שווה ניסיון :) חבל שנגמר כל כך מהר .. לילה טוב לכולם! :) ומצטערת אם זה היה קצת ארוך ;)

rachelgw

New member
יש! עוד נתנייתית!

ואני חשבתי שאני היחידה! אני שמחה שהפכת לגלויה :) רחלי

גוזלה

New member
מתה על הטעם שלך במוסיקה!! :]

למרות שכל מי שכתבת טובים... אבל לא כמו רונה! ותדעי לך שלפחות פעם הייתה קהילה מאוד חזקה של אוהבי-רונה בנתניה! :]

shachaf80

New member
תודה ! :)

את האמת שבגיל שלי מעטים מאוד מכירים אותה .. אבל אחרי שפוצצתי את הפייסבוק שלי בלינקים של השירים שלה וגם העלתי את השיר "מבול" בביצועי ליוטיוב היה מאוד קשה להתעלם ממנה ;) דרך אגב, אם את מעוניינת לצפות בשיר: http://www.youtube.com/watch?v=QHC2_gu03RM

למעלה