הזדמנות מצויינת להתוודות שאני מהסמויים
וכעת אני הופכת לגלויה
גיל\שלב בחיים: בת 17 וחצי, מנגנת על גיטרה ארבע שנים ופסנתר שנה אחת, שרה להנאתי כל היום ועוסקת בשאלה מרכזית כרגע מה לעשות בצבא. אזור מגורים: נתניה מכורה לרונה כבר..: מעל לחצי שנה באופן אובססיבי ביותר .. היא בהחלט הפכה לחלק מרכזי בחיי לא יכולה בלי: מוזיקה, כן כן אומנם נדוש אבל ככה זה כשאני מעבירה את רוב שעותיי בנגינה ושירה
לא הצלחתי להיגמל מ: מלמידה למבחנים עד השעות הקטנות של הלילה:\ נהנית מ: ספורט, ספר טוב באנגלית, שבת בבוקר
צבע האהוב: כחול בשלל גווניו קיץ או חורף: אביב בגלל יום הולדתי וסתיו בגלל נשירת העלים שיר רונה אהוב: את האמת שניסיתי לבחור אבל קשה לי מאוד... כל שיר מתאים לתקופה אחרת..הנה ניסיון שלא יכלתי לסיים :ברגעי משבר עיניים זרות והמעיין הזוהר, באושר מוחלט לחיות נכון, ברגעי התלבטות והרהורים בדרך הביתה, תוגה שיכורה וימים זהובים, לפני השינה- מבול ... וכו שומעת לאחרונה (חוץ מרונה קינן כמובן): תמר אייזנמן, יעל דקלבאום, חמי רודנר, ירמי קפלן, אפרת גוש אבל רונה היא הטובה מכולם!
למעשה, ישנו משפט שחוזר אצלי הרבה בבית ובבית הספר ( מרוב הבנתם של בני משפחתי וחבריי היקרים שאני כל כך אוהבת את רונה ושהיא מודל החיקוי שלי) זה הולך ככה: "הוא\ היא אומנם טוב\ה אבל ... לא כמו רונה קינן!" חחח זה יכול להיכנס לכל דבר - שווה ניסיון
חבל שנגמר כל כך מהר .. לילה טוב לכולם!
ומצטערת אם זה היה קצת ארוך