A alina maria New member 28/11/11 #42 לי יש רק יום אחד חופש, ואם זה לא ייפול על היום חופש, אני אוכל לבוא רק אם זה יהיה ביום שני או שלישי כי בשאר הימים אני לומדת עד 8.
לי יש רק יום אחד חופש, ואם זה לא ייפול על היום חופש, אני אוכל לבוא רק אם זה יהיה ביום שני או שלישי כי בשאר הימים אני לומדת עד 8.
S Shusho New member 28/11/11 #46 נמנמנמ תכלס, אין לי חופש בשום יום ואני אצטרך לקחת בשביל זה חופש, אז אני פשוט אזרום עם מה שתחליטו ואקווה שהמצב בעבודה יאפשר לי לקחת יום חופש בשביל כזה דבר. אם הסטודיו יהיה בת"א זה בכלל יהיה נחמד.
נמנמנמ תכלס, אין לי חופש בשום יום ואני אצטרך לקחת בשביל זה חופש, אז אני פשוט אזרום עם מה שתחליטו ואקווה שהמצב בעבודה יאפשר לי לקחת יום חופש בשביל כזה דבר. אם הסטודיו יהיה בת"א זה בכלל יהיה נחמד.
Z ZombifiedArbok New member 28/11/11 #52 מה ז'תאומרת "למרות"? P: בואי בכיף!! אז מה אם את חדשה? נכיר אותך! D;
M MeshiNS New member 28/11/11 #59 גמאני לא הכרתי אף אחד במפגש הראשון שלי... אבל לומדים להכיר את האנשים ופשוט נהנים!
B Blue Emptiness New member 29/11/11 #64 את חייבת לבוא, אני מתה לפגוש אותך~! ואני בטוחה שזה גם מה שניצן נסתה לכתוב