עשרת הנשואים הטריים של 2011
למקרה שלא עקבתם אחרי חיי האהבה של הכוכבים בעולם הקאנטרי הנה סיכום של עשרת הזוגות שאמרו I DO במהלך השנה האזרחית האחרונה:
1.
בלייק שלטון ומירנדה למברט - החתונה המדוברת ביותר בעולם הקאנטרי השנה התקיימה ב-14 במאי. בלייק לבש ג'ינס ומירנדה הלכה על שמלת כלה מסורתית עם מגפי בוקרים. חייבים לאהוב אותם
2.
שאניה טווין ופרד ת'יובאד - בטח כתבתי את השם שלו לא נכון אבל בנינו הוא לא ממש מענין אף אחד וכולנו מתייחסים אליו בתור האקס של החברה הבוגדנית של שאניה. הזוג נישא בחתונה קטנה מול 40 אנשים ב-1 לינואר בשוויץ.
3.
קלי פיקלר וקייל ג'ייקוב - מתמודדת אמריקן איידול לשעבר נישאה לכותב השירים קייל ג'ייקוב ב-1 לינואר. בטקס החתונה נכחו קלי, קייל, הכומר המחתן וגאד. התפרעו..
4.
ליאן ריימס ואדי סיבריאן - בעוד אחת מהחתונות המתוקשרות של השנה. הפעם לא מהצד החיובי. ליאן ואדי פצחו ברומן סודי כשהיו עוד נשואים לאחרים. אדי היה נשוי פלוס שני בנים קטנים, וליאן הייתה נשואה לרקדן והשף דין שרמת' (ההורס). הם פצחו ברומן בזמן שעבדו יחד על הסרט Northern Lights ואחרי שהגירושים של שניהם נכנסו לתוקף מיהרו להינשא אחד לשניה ב-22 באפריל בטקס קטן שכלל 35 מוזמנים.
5.
שלי רייט ולורן בליטזר - עוד חתונה מתוקשרת השנה הייתה של שלי רייט ובת זוגתה לורן שנישאו ב-20 באוגוסט. שלי יצאה מהארון כבר לפני מספר שנים אך זה היה רק אחרי שנישאה לבחירת ליבה בחתונה חד מינית שעשתה גלים רבים בעולם הקאנטרי. למרות הדעה הרווחת, דווקא די פירגנו להן
6.
רנדי האוזר וג'סה לי יאנטס - אז כן הם לא ממש מעניינים אותנו. הם נישאו ב-2 לספטמבר בטקס קטן עם 20 מוזמנים.
7.
סאני סוויני וג'ף הלמר - את סאני אנחנו מכירים בזכות הלהיטים From A Table Away ו- Staying's Worse Than Leaving. היא זמרת קאנטרי חדשה ומבטיחה שנישאה לבחיר ליבה השוטר ג'ף הלמר ב-11 לנובמבר בטקס קטן בווגאס שכלל מספק מצומצם של החברים של השנים.
8.
ג'סיקה אנדרוז ומרסל צ'אגנון - זמרת הקאנטרי שרק אני אוהבת נישאה לבחיר ליבה ב-11 בנובמבר בטקס פרטי וצנוע. בואו נקווה שהאהבה החדשה בחייה תביא עמה שצף יצירתיות חדש ואלבום חדש. התגעגעתי
9.
ג'ניפר נטלס וג'סטין מילר - החתונה האחרונה של השנה שייכת ליקירת הפורום ג'ניפר נטלס ובחיר ליבה ג'סטין מילר אותו אנחנו מכירים בתור הבחור במיטה בקליפ של Want To של שוגרלנד. השנים נישאו ב-26 בנובמבר בכנסיה קטנה בטנסי. לא נכחו באירוע חברים רבים למקצוע אך משמש אחד פדופיל אכן היה נוכח, אל דאגה! שיהיה במזל טוב לכל הזוגות