חדשות ועדכוני קאנטרי

limors2

Active member
אם דילן תכיר לי יותר סטיב ארל-ים אולי תהיה לי

*סיבה לכתוב פה יותר. אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להכיר יותר סטיב ארל-ים

LeAnnDylan

Well-known member

א. את יכולה לכתוב פה יותר גם בלי סטיב ארל-ים ב. אני אכיר לך עוד סטיב ארל-ים בין אם תרצי בכך ובין אם לא|הא|

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי ניסיון רב עם כאלה

לפחות הפעם מדובר סטוקריזם מבורך

blah blah story

New member
חמודים.

למרות שאני לא אוהבת שאומנים מביעים את הדעה הפוליטית שלהם..

LeAnnDylan

Well-known member
למה לא?

לי מפריע שאנשים מתעצבנים על זה. מה אכפת לכם למי היא מצביעה. שתצביע למי שהיא רוצה. היא מצייצת על כל פיפס שעובר לידה אז מן הסתם שהיא תצייץ גם על דברים חשובים יותר שמעסיקים אותה. זה לא שהיא כופה על אנשים להצביע כמוה [היא בסכ"ה כתבה שהוא המתמודד המועדף עליה] ואם יש כאלה שמספיק מטומטמים כדי להצביע כמוה רק בגלל שהם מעריצים אותה, סביר להניח שהם לא בגיל שהם רשאים להצביע בכלל. אבל אני לא רואה בזה שום דבר פסול. שתגיד מה שהיא רוצה.

blah blah story

New member
הם דמות ציבורית

אבל לא בתחום הפוליטיקה - אז למה להיכנס לזה? הרי לא משנה באיזה צד היא תהייה תמיד יהיה צד נגדי ותמיד מישהו יתעצבן מהדברים שהיא כותבת..אז בשביל מה? ואני יודעת שהיא בנאדם בדיוק כמו כל אחד אחר ומותר לה להביע את הדעות שלה - אבל היא גם דמות ציבורית כי היא בחרה להיות כזו

LeAnnDylan

Well-known member
אז בגלל שהיא דמות ציבורית היא צריכה להיות

פלקט? זכותה להביע דעתה ותמיד יהיו אנשים שיתנגדו לדברים שהיא אומרת וזה לא צריך למנוע ממנה להגיד מה שהיא רוצה להגיד. אולי היא תצטרך לקחת בחשבון שזה יעצבן "מעריצים" ויפחית מכירות אבל אני נגיד ממש מתחברת למה שמרטי מגוואייר מהדיקסי צ'יקס אמרה אחרי שקטלו את הלהקה שלהן אחרי היציאה המתוקשרת נגד ממשל בוש, על זה שלא מפריע לה שגל ההערצה אליהן ירד ביותר מ-50% והמכירות צנחו. היא מאמינה שמעריצים אמיתיים שאוהבים אותן בזכות המוזיקה שלהן ישארו איתן לאורך כל הדרך ולא יאהבו אותן כי זה אופנתי עכשיו או כי הן מתאימות להם לאיזה משבצת שהם מנסים לדחוס אותן.

blah blah story

New member
אני מסכימה איתך אבל גם לא מסכימה איתך.

כמו שכתבתי למעלה - אני מודעת לזה שהם אנשים וזכותם להביע את הדעה שלהם. אבל שלא יתפלאו כשהמעריצים לקוחים את זה קשה.

חשבתי שבכיתה א' מלמדים את ההבדל בין

על/אל. כנראה שהברזת מהשיעור הזה...
סתם אבל עכשיו ברצינות, אני חושבת שלמרות שרון פול אידיוט מוחלט ואולי זו בורות או טמינת ראש בחול מצד קלי להיות בעדו, זו הזכות שלה להיות בורה. זה שהיא דמות ציבורית לא מקנה לאנשים הזכות להתעלל בה מילולית. שימצאו לעצמם חיים. ושהיא תמצא את דרכה לויקיפדיה או משהו

LeAnnDylan

Well-known member
טעות הקלדה עילגת. מתנצלת

ובקשר לקלי. אני לא ממש מכירה את המתמודד הזה לעומק או את המצע שלו ושמעתי עליו רק בגדול מכל הדיבורים סביב הנושא. אני באופן אישי לא הייתי מעוניינת לראות אותו בראש ארה"ב. בכלל, אני לא מעוניינת לראות שם מתמודד רפובליקני. אבל כל עוד אני לא חיה שם אני לא חושבת שיש לי זכות להביע דעתי בענין. קלי, בתור בחורה שגרה שם וחיה את החיים האלה רשאית להביע דעתה ובדיוק כפי שאמרת, גם אם זו דעה לוקה, בורה או נאיבית, היא עדין רשאית וזכאית לה. אנשים יכולים להפנות את תשומת ליבה לחלקים במצע שלו אותם הם חושבים שצריך למגר ויכולים גם להסביר לה בצורה מכובדת למה המתמודד שלה sucks
במיוחד לאור העובדה שמדובר בסופו של יום במעריצים שלה! היא מעולם לא התבטאה בצורה חסרת כבוד או מעליבה ואני לא חושבת שהיא ראויה לתגובות בסגנון הזה. יש אנשים שאסור לתת להם מקלדת.

LeAnnDylan

Well-known member
בעיקר קיללו אותה וכינו אותה הומופובית וגזענית

ושלל כינויי גנאי אחרים

ואו בלייק מקסים!

אני חושבת שהתגובות היו פשוט מגעילות. גם אם בתור אשת ציבור היא צריכה לייצג משהו, היא ממש לא צריכה להיות צבועה ולשקר.

LeAnnDylan

Well-known member
ג'יימי לין ספירס רוצה להיות זמרת קאנטרי

בטח כבר נמאס לכם לשמוע על כל המצטרפים החדשים לז'אנר אבל תשחבו על זה ככה- מבין כל עשרה מצטרפים חדשים, אחד מהם חייב להיות טוב, לא? האם האחד הזה יהיה בעצם אחת? האם זו תהיה אחותה של בריטני ספירס- ג'יימי לין? הקשיבו לשיר הקאנטרי שלה כאן וספרו לנו אם אתם חושבים שיש לה צ'אנס.

NASTIAtheSAVIOR

New member
היא עוד חיה?

מאז שהיא נכנסה להריון בגיל 16 היא הייתה מחוץ לתחום... חשבתי שאולי מתיישהו היא תחזור לסרטים/טלוויזיה, אף פעם לא חשבתי עליה בתור זמרת. במיוחד לא קאנטרי. אבל השיר נשמע נחמד,שיהיה לה בהצלחה.

למעלה