בלייק שלטון יוצא להגנתה של קלי קלרקסון
על מלחמת המעריצים של קלי קלרקסון נגדה בטוויטר בטח שמעתם, נכון? אם לא, הנה תקציר אירועים קטן: קלי צייצה בטוויטר שהיא תומכת במועמד הרפובליקני לנשיאות רון פול. כידוע, או שלא, קלי היא ילידת טקסס לכן זה ממש לא אמור להפתיע מישהו שהיא רפובליקנית אבל מסתבר שאת המעריצים שלה זה עיצבן מאוד כיוון ששמו של רון פול נקשר עם גזענות, הומופוביות ושנאת מדינתינו הקטנה בה, כך הוא סבור, לא צריך להכיר כמדינה ובטח שלא לתמוך בה כפי שעושה ארה"ב עד היום. אחרי שזכתה לשלל הערות קוטלות היא ניסתה להסביר את עצמה ווכתבה: "אני באמת מצטערת אם פגעתי במישהו, כמובן שזו לא הייתה כוונתי. אני לא תומכת בגזענות. אני תומכת בזכויותיהם של גייז, סטרייטים, נשים, גברים. בזכויותיהם של אנשים לבנים, שחורים, סגולים וכתומים [אה! תומכת במשמשים שמעתם?
] אני אוהבת את רון פול מכיוון שהוא מאמין בשיטת שנותנת יותר כוח לאנשים מאשר לממשל. שיטה לפיה, לנו כאומה, יש כוח לשנות ולעצב את מדינתינו. זה הכל. מבין המתמודדים הרפובליקנים, הוא המועדף עליי." ואז גם הוסיפה שהיא ממש נדהמה מכל השנאה שנחשפה אליה בטוויטר ושאם יש לכם משהו לומר לה היא תשמח לשמוע רק תשאירו את שנאת החינם שלכם בבית או במקרה שאתם לא יכולים להתמודד עם ההעדפות שלה, פשוט על תעקבו אחריה. בלייק מצידו לקח את ההזדמנות לעלות על הסוס הלבן ולהיחלץ לעזרתה של קלי כשצייץ לה: "אני אוהב אותך!!!! אני אאזין לנקודת המבט שלך כל הזמן. ובאמת שאין לי בעיה גם להעיף אגרופים על אנשים בשבילך!!" אחח עם גבר כזה מי צריך פוליטיקה