חדשות ועדכוני קאנטרי

symptoms

New member
היא כבר אמרה שאין בו דואטים

אה! רואה, אני כן יודעת דברים! רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אולי בגרסה הראשונה שלו

הרי היא הולכת לשחרר אחרי זה עוד 14 גרסאות דלוקס נוספות...

symptoms

New member
אחרת איך אוכל

להחזיק 8 גרסאות סגורות של אותו אלבום בבית? רעות

LeAnnDylan

Well-known member
גם דמי לבאטו רוצה להיות זמרת קאנטרי

אם כבר נמאס לכם מכל מיני כוכבי דיסני שחושבים שהם יכולים להיות זמרי קאנטרי כדי שתמצאו עצבים לעוד זמרת אחת לפחות. דמי לבאטו סוכריית הפופ של הילדים צייצה כמה פעם על חיבתה הגדולה למוזיקת קאנטרי לאמנים כמו ראסקל פלאטס, איליי יאנג בנד וקני צ'זני. לאחרונה היא דיברה על כך שתשמח להקליט אלבום קאנטרי ושזה נראה לה הצעד הבא הנכון לקריירה שלה. לפני כמה ימים צייצה שוב ואמרה "הרגע כתבתי את שיר הקאנטרי הראשון שלי..." יש למה לחכות?

היא ממש לא ממתק דיסני רגיל

היא הכי אמיתית וכנה שם. היא מתנהגת בצורה מאוד בוגרת יחסית לפוסטמות האחרות. אני נורא מחבבת אותה ואת המוזיקה שלה. יהיה מאוד מרענן לראות אותה בקאנטרי!

LeAnnDylan

Well-known member
לא מכירה כל כך את האחרות

וגם לא אותה כדי לכנות מישהי מהן פוסטמה. אני רואה רק אייקרלי ומתה על זה
וכשסם (נו מה השם שלה?) הוציאה כמה שירי קאנטרי לא הייתי נגד, אז..

טוב סאם זה משהו אחר

היא מניקלודיאון בכלל
אבל באמת, מאוד הופתעתי לטובה מהאלבום של סם, כל פעם שאחותי רואה אייקרלי אני מסתכלת על סם ומנסה לדמיין אותה שרה.

LeAnnDylan

Well-known member
אה וואלה?
טוב לדעת

מבחינתי כל תוכניות הילדים האלה זה אותו ערוץ ואותו התוכן.

LeAnnDylan

Well-known member
קייטי פרי בדמו לשיר קאנטרי

אז נכון, קייטי פרי היא לא זמרת קאנטרי אבל זה לא מפריע לה לכתוב שירים לזמרות קאנטרי אחרות. כשהיא כתבה לג'סי ג'יימס את השיר Bullet ניכרת בו ההשפעה של קייטי על השיר. הוא נשמע כמו טראק פופ פשוט למדיי עם עיבוד מתאמץ מידי כדי להתאים לז'אנר. ואולי בעצם זה רק כי התרגלנו לקול של קייטי על שירים אחרים..? את הדמו של קייטי אתם יכולים לשמוע כאן - http://www.youtube.com/watch?v=qYm6FO1PkYA הביקורות לא ממש משבחות ולא חושבות שיש לזה פוטנציאל להיות שיר השנה או לזכות בתהילת מצעדים. בעיניי, העובדה שהיא נתנה את השיר לג'סי ג'יימס לא תביא לה תהילת עולם הרבה יותר מעצם העובדה שהשיר הוא לא יצירת מופת. ז"א אם השיר היה מוצע לזמרת עם פרסונה קשוחה יותר וקצת יותר מעריצים (אתם יודעים למי אני מתכוונת) הוא, יחד עם השם של קייטי פרי מאחוריו, היה יכול להפוך ללהיט
את הגרסה של ג'סי ג'יימס אגב אתם יכולים לשמוע כאן. אז, מה דעתכם על השיר? האם קייטי פרי צריכה לעשות קרוסאובר לקאנטרי?

LeAnnDylan

Well-known member
בלייק שלטון יוצא להגנתה של קלי קלרקסון

על מלחמת המעריצים של קלי קלרקסון נגדה בטוויטר בטח שמעתם, נכון? אם לא, הנה תקציר אירועים קטן: קלי צייצה בטוויטר שהיא תומכת במועמד הרפובליקני לנשיאות רון פול. כידוע, או שלא, קלי היא ילידת טקסס לכן זה ממש לא אמור להפתיע מישהו שהיא רפובליקנית אבל מסתבר שאת המעריצים שלה זה עיצבן מאוד כיוון ששמו של רון פול נקשר עם גזענות, הומופוביות ושנאת מדינתינו הקטנה בה, כך הוא סבור, לא צריך להכיר כמדינה ובטח שלא לתמוך בה כפי שעושה ארה"ב עד היום. אחרי שזכתה לשלל הערות קוטלות היא ניסתה להסביר את עצמה ווכתבה: "אני באמת מצטערת אם פגעתי במישהו, כמובן שזו לא הייתה כוונתי. אני לא תומכת בגזענות. אני תומכת בזכויותיהם של גייז, סטרייטים, נשים, גברים. בזכויותיהם של אנשים לבנים, שחורים, סגולים וכתומים [אה! תומכת במשמשים שמעתם?
] אני אוהבת את רון פול מכיוון שהוא מאמין בשיטת שנותנת יותר כוח לאנשים מאשר לממשל. שיטה לפיה, לנו כאומה, יש כוח לשנות ולעצב את מדינתינו. זה הכל. מבין המתמודדים הרפובליקנים, הוא המועדף עליי." ואז גם הוסיפה שהיא ממש נדהמה מכל השנאה שנחשפה אליה בטוויטר ושאם יש לכם משהו לומר לה היא תשמח לשמוע רק תשאירו את שנאת החינם שלכם בבית או במקרה שאתם לא יכולים להתמודד עם ההעדפות שלה, פשוט על תעקבו אחריה. בלייק מצידו לקח את ההזדמנות לעלות על הסוס הלבן ולהיחלץ לעזרתה של קלי כשצייץ לה: "אני אוהב אותך!!!! אני אאזין לנקודת המבט שלך כל הזמן. ובאמת שאין לי בעיה גם להעיף אגרופים על אנשים בשבילך!!" אחח עם גבר כזה מי צריך פוליטיקה

limors2

Active member
להתמודד עם ההעדפות שלה, הא?

ידעתי שהיא רוצה אותי.

LeAnnDylan

Well-known member

תאכלס אני לא מבינה איך אנשים יכולים לחשוב שהיא עומופובית. הכי רואים עליה שהיא לאסביין. כפרעליה^^

למעלה