UFC 137 פן VS דיאז

elvis18

New member
ביג'יי פן - ניק דיאז

עוד אחד פורש לי ....אווווףףףףף ניק דיאז ניצח בצדק .... יאללה חברים היה אירוע טוב מאוד !! לילה טוב !!

blackcoldtiger

New member
בי.ג'י פן פורש-עצוב אבל צפוי

אף לא נדע מה היה קורה אם פן היה מגיע בכושר ראוי ללוחם MMA מודרני, אני מרגיש שפשוט נמאס לו מקרבות וזה לא עניין אותו מה היה קורה אם... אבל בכל מקרה פן היה לוחם מאוד אהוב עליי, תמיד בא עם לב ענק ונלחם עד הסוף....אני כבר מתחיל להתגעגע

מרקו בי

New member
2 אגדות פרשו

אולי נראה אותם בעתיד בי ג'יי תמיד מדבר אחרת אחרי הארוע כשהוא לא מאוכזב קרוקאפ היה צריך מזמן לפרוש והוא יודע את זה לכן אצלו זה לדעתי סופי עכשיו צריך אגדות חדשות

iratherdie

New member
איזה בכיינים יש בפורום לא יאמן

ביג'יי זה אותו לוחם שהוציא מפיץ' תיקו לא מזמן. מה זאת אומרת בא לא בכושר? בא באמא של הכושר... די נמאס מהחרטות האלו שלוחם מפסיד הוא לא בא בכושר. תנו לי להגיד לכם משהו, ביג'יי פן לא סתם אף פעם לא קיבל נוקדאון. אולי הלוחם היחידי בעולם שהיה עומד בכל הבאדי שאטס בסיבוב השני... לא יאמן כמה הוא חטף וסירב ליפול. לא הבנתי איך הוא נשאר לעמוד. יש לו לב שיש למעטים. לסיכום אגיד שהוא גרם לדיאז להלחם קרב הרבה יותר שקול ממה שהוא רגיל כי פן פגע ולא מעט ונתן כל טיפה שנשארה לו. אבל שדיאז מדביק אותך לגדר וזה מגיע בכל קרב, אתה הולך לחטוף אז תחזק את הגוף כמה שאתה יכול. ולא בטוח שזה יספיק מול סיינט פיאר אבל מבטיח לכם שאם היו מחליפים ביניהם ג'ורג' היה שוכב על ביג'יי שלוש סיבובים וביג'יי היה הולך עם טיפה דם משריטה. לא ניק דיאז הכי טוב שראיתי אבל צריך לזכור את מי הוא ניצח.

iratherdie

New member
ואיך שאומרים - ג'ורג' כנס

"זה לא הניצחון - זו הדרך שבה ניצחת" אף אחד לא שלח ככה את ביג'יי הביתה מעולם. ואף אחד לא נלחם ככה toe to toe מול דיילי לעולם. דיאז אחד הדבילים הוא לא שולט על האמוציות שלו אבל יש לו קרבות מעניינים. למרות שזה יחסית נחשב לקרב חלש שלו. אני רוצה לראות את סיינט פיאר שוכב עליו. הוא יוכל לקחת אותו בקלות לקרקע אין ספק. מה יהיה שם - אני מהמר שדיאז יכניע.

udi102

New member
על מה אתה מדבר GSP גרם לפן לפרוש !

ועוד משהו אני מת שיגיע הקרב כבר שתאכל את הכובע GSP הולך לשחוט את דיאז גם בעמידה ולסיים אותו בקרקע ואני מוכן להתערב על זה .... פן היום היה גרוע מהרגיל והוא נראה כמו שק תפוחי אדמה ולא זז מהסיבוב השני ,אותי דיאז לא הרשים בכלל ,אלבס במצב הזה היה גומר את פן ועוד הרבה לוחמים בWW ...

FrecCo

Active member
איזה ליצנים יש בפורום לא יאמן..

כן BJ של סיבוב שני שלישי זה אכן לוחם ״באמ אמא של הכושר״... יותר כמו סב סבתא של הכושר

AmitNHB

New member
אם זה היה משהו חד פעמי, מילא אבל מתי פן כן

הגיע בכושר ? צודק, never.

FrecCo

Active member
אתה באמת צריך אותי שאגיד לך?

כאילו, אם אתה לא זוכר את הקרבות האחרונים של ביג׳יי פתח ויקיפדיה אניבטוח שזה יקפוץ לך. ואם אתה מתקשה לבד , פירטתי לזקס בהודעה למעלה את כל הקרבות האחרונים שאי אפשר להתווכח שביגיי הגיע בהם בכושר ואם היה מגיע ככה אתמול גם היה מנצח.

AmitNHB

New member
כרגיל אתה גם בטוח בעצמך וגם מדבר שטויות ועוד

מוסיף שכבה של שחצנות כאילו שאתה לא באופן עקבי בצד הטועה של ויכוחים. הפעם אני לא אעשה את הטעות של להיכנס איתך לויכוח שבו תמציא לי סיפורים ומעשיות. אנא אמור את המילא האחרונה

מרקו בי

New member
ועוד משהו זה הולך להיות בסופ"ש של הסופרבול

מה שאומר שסילבה-סונן לא יהיה בסופ"ש שסונן רצה אם בכלל.

למעלה