UFC 137 פן VS דיאז

מרקו בי

New member
קשה לי להאמין

כל אחד מהקרבות לבדו ימכור הרבה ppv, והשיקולים של הufc הם בדרך כלל כלכליים.

AmitNHB

New member
לפי דיינה, GSP רתח מכעס.

לפי דיינה, סנט פייר אמר לו שדיאז הוא הבן אדם עם הכי פחות כבוד (most disrespectful) שהוא פגש ושהוא הולך לתת לו את המכות הכי איומות (worst beating) שראיתם אי פעם ב UFC.

udi102

New member
דיאז חתיכת אפס ,GSP הולך לשחוט אותו....

ואם GSP אמר מה שדיינה אמר שהוא אמר אז דיאז בצרות צרורות ,GSP הולך לפרק אותו בסגנון סרה 2 או פיץ ומי יודע לי יש הרגשה שGSP הולך לסיים אותו .....

yair_bar

New member
מנהל
כן כן. הוא מתכוון הולך לעייף אותו 5 סיבובים

על הגדר וברצפה. אני בספק גדול מאד אם GSP בכלל זוכר איך נותנים מכות איומות. בעצם, אל בטוח שהוא יוריד את דיאז לרצפה, זה יכול לסכן אותו

וואו

פשוט לא ייאמן, ממש הצלחתי להרגיש איך המוח שלי הולך ונאטם מדקה לדקה, כל הכבוד לאריאל שהצליח להחזיק איתו חמישה סיבובים רצופים, אני פרשתי כבר אחרי הסיבוב הראשון לפני שיתקבל נזק בילתי הפיך

22wings

New member
TUF הולך להיות קרבות בשידור ישיר

כך ע"פ דיינה במסיבת עיתונאים.

22wings

New member
עוד מדיינה: קונדיט רוצה להילחם באותו קארד

של GSP - דיאז.

BeniTaz

New member
אני לא אוהב קרבות חוזרים.. במקרה הזה

הוא צריך לקבל את ג'ייק אלנברגר. שהיה אמור להילחם ב-UFC 140 נגד דייגו סאנצ'ז אך סאנצ'ז ביטל בגלל שלא יהיה כשיר עד אז. זה היה הקרב הראשון וההפסד היחיד של אלנברגר ב-UFC והוא עשה חיים קשים לקונדיט וכמעט סיים אותו בסיבוב הראשון. אין ראוי מאלנברגר אלא אם כן לא רוצים לחסל 2 מעומדים פוטנציאלים לקרבות אליפות אז יסדרו לו מצ'אפ אחר. אני לא הייתי בונה דברים ונותן להם להילחם.. מי שינצח יהיה הכי ראוי.

BeniTaz

New member
2 הפסדים רצופים

למרות שלדעתי אחד מהם ניצח והשני היה צמוד. בטוח לא בתמונת האליפות כרגע.

BeniTaz

New member
מה שהיה היה

מה שחשוב זה מה קרה לאחרונה. קונדיט ברצף של 0-5 על שמות מכובדים. קאמפמן 2 הפסדים רצופים. אגב, גם הקרב ביניהם היה כל כך צמוד שהייתי נותן תיקו.. היה יכול ללכת לכאן או לכאן.

moriarty

New member
אילו הייתי קונדיט

הייתי רוצה לנקום, מה גם שיש זמן עד ש-GSP יתפנה.

udi102

New member
לפי דעתי הקרב מול סאנצ'ז הוא שערוריית

שיפוט ,והשופטים כנראה לקחו משהו שנתנו לסאנצ'ז את הקרב ,ולטעמי מול שילדס קאמפמן גם היה צריך לנצח למרות שהפסיד רק בהחלטה מפוצלת ,רצו לתת לשילדס קרב על התואר .... מול סאנצ'ז עוד נתנו לסטנצ'ז החלטה אחידה שזה באמת הזוי ששלושה שופטים יכולים להיות כל כך טמבלים !

למעלה