UFC 137 פן VS דיאז

LORSIN

New member
אירוע נוראי, ומילה על ביג'י

לוחם ענק, חבל לי שהוא פורש, מאד, הוא טוב מניק דיאז בכל המימדים לדעתי, אבל הפרשי הגודל לניק דיאז - עייפו מאד את פן, חוץ מזה שהקארדיו של פן פשוט נוראי.. כנראה שקשה בלי סמים אסורים..

BeniTaz

New member
מה הקשר קשה בלי סמים אסורים?

אתה רומז שהוא לקח בעבר? או שכולם לוקחים חוץ ממנו ובגלל זה הוא היחיד עם כושר לקוי?

LORSIN

New member
השני

"כולם לוקחים חוץ ממנו ובגלל זה הוא היחיד עם כושר לקוי?" ואני יודע שתרצה להגיד לי "עובדה שבקרבות אלו ואלו הוא בא בכושר" אז כן ולא, כן - אני מניח שהוא אכן בא לקרבות עם סאנ'צז או עם שרק, בכושר טוב יותר. ולא - אני לא חושב הוא היה משמעותית בכושר טוב יותר, אלא גורמים אחרים השפיעו: רמת הלוחם - הוא נלחם מול לוחמים טיפה פחות טובים בקרבות שהוא נראה בכושר, ולכן היה צריך פחות להתאמץ כדי לנצח אותם הקרב עצמו - דיאז ניסה לעשות את האסטרטגיה של לעשות קרב בקלינץ' כדי לעייף את BJ, וסביר מאד שזה תרם לעייפות - בטח שאתה מול לוחם גדול ממך, וגם להתחמק מהמכות הבלתי פוסקות של דיאז. המנטליות - שלוחם בא עם מנטליות של 'אני האלוף הגדול ביותר ובא להשאר לנצח', לעומת לוחם שבא עם מנטליות 'אולי זה הקרב האחרון שלי'... כנראה שונה בעייפות.

yair_bar

New member
מנהל
נראה לי שאתה צודק

הוא באמת לא לוקח חומרים אסורים. אולי מעשן פה ושם, אבל זה לסיבות אחרות ולא כדי להשיג יתרון לא חוקי כמו השאר. רואים את זה במבנה הגוף שלו, בהתייחסות שלו, ברצינות שלו, בזה שהוא ספורטאי אמיתי ולמופת ועל כך אני מסיר בפניו את הכובע. הוא נולד עם כשרות אמיתי ועם מספיק בטחון עצמי לבוא ולנצח עם מה שיש לו

BeniTaz

New member
דעות אירוע

קודם כל אירוע דיי מרדים, יש בעיה דיי גדולה בעריכה של האירוע ואני לא מבין איך הם לא רואים את זה.. 6 קרבות ב-3 שעות?! ולא בפעם הראשונה זה קצת איטי.. לא? לא מבין את ה-UFC, במיוחד עכשיו יש להם רוסטר גדול, הם יכולים לתת לצופה לראות עוד קרב-שניים בקלות.. במקום זה דיבורים בלי סוף, יותר מידי זמן מת בין קרב לקרב, שידור איטי על גבול התקוע. אנחנו באים לראות כאן מכות או קונצרט? נראה לי שלא מזמן הם כבר עשו את הטעות של 2 קרבות HW ברצף.. בקיצור, אף פעם לא אהבתי את העריכה של ה-UFC ואני גם לא אוהב. אפשר לבלבל את המוח בזמן שהלוחמים עולים לזירה, לא צריך לעצור את האירוע כדי לבלבל את המוח ואז שוב פעם כשהם עולים לזירה. צריך לתת לאירוע לרוץ אינעל העולם!! חוץ מזה.. *תודה לאל קרו קופ פרש, תפס זמן מיותר במיין קארד. כבר הרבה זמן לא מגיע לו להיות שם. נקווה שנלסון ימשיך בדיאטה שלו. *היוקי צריך עוד זמן להתרגל ל-UFC, אבל היכולת הזאת לא תספיק לו. *אחרי פטיס ובן הנדרסון גם סרוני נכנס לשלישיית WEC בטופ 10 של ה-UFC אחרי זמן קצר. סחטיין.. לא האמנתי שהם ישתלבו בצורה כזאת. סרוני מדהים. *לא מבין ממה היתה ציפיה גדולה ממטריון.. הוא השתפר יפה מאז TUF אבל ניצח כמה בטטות ב-UFC. זה הכל. קונגו נראה מפוחד וחושש להיכנס.. קצת יותר אגרסיביות היה גומר אותו. קונגו כהרגלו עם איי קיו קרב ירוד מאוד. *קרב מעולה בין פן ודיאז.. היה שווה להישאר ער בשביל זה. פן צריך להילחם ב-LW, שם יש לו יותר אויר בריאות וזה המשקל המתאים לו. וגם יש לו סיכוי לקחת את האליפות לעומת ב-WW. בכל זאת הסיבה לפרוש מובנת.. ה-UFC איבדו לוחם גדול. הרמה בקרב הזה לא מדגדגת את GSP, דיאז לא יוכל לתת לו מכות כאלו בלי איזה TD שייקח אותו 3 מטר באויר. יא אללה.. יהיה קרב מעניין שגם יוכל למכור מעל מליון קניות.

AmitNHB

New member
תראה, גם אני חושב שיש יותר מידי דיבורים.

בעיקר מעצבן אותי שב UFC מאה שלושים ומשהו עדיין מקפידים להסביר שכדורגל משחקים 90 דקות, יש שופט אחד ושלושה כוונים ואם אין גולים אחרי 90 דקות במשחק אליפות אז הולכים להארכה...
אבל אני גם לא חושב שלהפציץ קרב אחרי קרב בסגנון פריד זה הפתרון. אילו כל קרב היה פן\דיאז דיינו אבל מה קורה אם חצי קארד זה החלטות משעממות כמו שהיה לנו היום ? לדעתי כבר עדיפות אתנחתות שיווקיות של האירועים הבאים מאשר לראות את מה שהיה לנו היום מהקרב הראשון ועד המיין איבנט. בסה"ך זה היה אירוע חלש. כפי שאמרת, שוב הטעות האיומה של שני קרבות HW ברצף (לדעתי לא צריך להסתכן שני קרבות HW בקארד בכלל...
) אבל גם היה חוסר מזל עם הפציעה של GSP וחבל שלא מצאו איזה stepping stone לקונדיט במקום. חסרים WW בשלוף שהוא היה נותן להם הכנעה מהירה
בהחלט היה עדיף על קונגו\מיטריון. ועוד דבר שלדעתי מוריד מאיכות האירועים בזמן האחרון זה המקדימים ב SPIKE, שמתוך רצון לקדם את האירועים ולהרוויח עוד כמה צופים של הרגע האחרון (לא ממש הוכיח את עצמו...) הם פשוט גונבים קרבות איכותיים מהמיין קארד.תחשוב איך האירוע הזה (המיין קארד) היה נראה עם סיבר\סרוני וגריפין\פלשבסקי במקום רופ\היאוקי ומיטריון\קונגו
אני מחשיב את עצמי לאוהד הארדקור אבל אין לי סבלנות לצפות ב MMA 6 שעות רצוף. גם 4 זה יותר מידי בשבילי. 3 שעות של 4-5 קרבות כאשר ממלאים זמן מת עם קרבות נבחרים מהמהקדימים היה אידיאלי בעיני. היום עם המקדימים ב FB וב SPIKE מי שרואה הכל מהתחהל כבר מגיע סחוט למיין קארד, שכאמור גם נפגע קשות מן השיטה.

welterweight

New member
נראה לי שאתה שופט לחומרה

גם קונגו\מיטריון וגם רופ\היוקי היו קרבות מרתקים על הנייר. הראשון נראה כמו slug fest בטוח והקרבות האחרונים של היוקי ורופ היו טובים ככה שאי אפשר היה לצפות את זה. דווקא גריפין הוא לוחם של הרבה החלטות וסרונה התחיל לשחק יותר מדי על בטוח בקרבות האחרונים שלו ככה שאם הייתי צריך להמר על איזה קרב ייגמר ללא עזרת שופטים אני דווקא הייתי הולך על רופ\היוקי וקונגו\מיטריון. קורה שנופלים.

BeniTaz

New member
סרוני משחק על בטוח?

מתוך 4 קרבות ב-UFC הוא סיים 3. שניי האחרונים בסיבוב הראשון.. הוא דוקא מנסה לסיים אם אתה שואל אותי. העניין זה שה-UFC פתחו את האירוע עם 2 קרבות מהמשקלים הקלים: FW ו-BW.. שזה עניין בפני עצמו. שום קרב שם לא היה מעניין בצורה יוצאת דופן. בקרבות של ספייק היה טייסון גריפין-פלאשבסקי וסיבר-סרוני. 2 קרבות במשקלים הקלים הרבה יותר פופולארים וטובים מהקרבות הקלים שפתחו את ה-PPV.

welterweight

New member
לא יודע...

זאת הייתה התחושה שזכרתי שיש לי ממנו אחרי שראיתי קרבות אחרונים יכול להיות שאני טועה ויכול להיות שהוא שיחק על בטוח אבל הצליח לסיים אותם בכל זאת. אולי אני סתם עושה לו רצח אופי,תמסור לו את התנצלותי.

BeniTaz

New member
היה לו קרב אחד מאכזב.. נגד ואגנר רושה

אבל לא בגללו.. רושה נמנע כל הקרב מלהילחם ועשה זונת BJJ. אם ראית את סרוני גם ב-WEC מדובר באחד הלוחמים המלהיבים שקיימים בעולם.

מרקו בי

New member
זה ברור שחייבים שינוי

היום המון קרבות נצמדו לגדר כחצי סיבוב כל סיבוב. צריך למצוא פתרון, או להפריד כמה שיותר מהר, או להפוך את הגדר לחשמלית מצידי, זה תוקע קרב אין אקשן של עמידה, טייקדאונים לא יוצאים מזה בדרך כלל וסתם זמן נשרף. צריך לאפשר בעיטות ללוחם על הקרקע, יוסף אקשן ויצמצם נסיונות טייקדאון. לשנות שיטת ניקוד נסיון טייקדאון שלו צולח יוריד ניקוד כמו נסיון שכן צלח. לשנות שיטת שכר, בדרך כלל לוחם שמנצח מקבל שכר כפול על הקרב, כלומר משכורת בסיסית של נניח 8000 דולר + 8000 נוספים על ניצחון. להכפיל משכורת רק ללוחם שניצח קרב בלי החלטה. סקאוטינג טוב יותר, יש לוחמים שמבזים את הארועים פשוט. כמו שצחי אמר לקצר את הבלבולי מח של רוגן במה קונגו טוב יותר ממטריון, נו באמת את מי זה מעניין. בלי קשר לufc הלוחמים צריכים למצוא מאמנים טובים יותר, מאוד מעצבן לראות לוחמים כמו קונגו שזזים אחורה, בלי לנוע לצדדים, בלי לתת יותר לאו קיקס, בלי לנסות טייקדאון, בלי לתת קומבנציות. פשוט מנסה להסתמך על הימנית שלו לתת ko וללכת. זה לא עובד ככה ואדגר הוכיח את זה בארוע הקודם. בקיצור יש הרבה מה לשנות וזה קומץ קטן מדעותי

AmitNHB

New member
גדר חשמלית ? לא יודע...
בוא נודה שגם לנו

המעריצים יש אשמה כאן. בכ"ז פיתחנו ציפיות שאנחנו לא מתפחים משון ספורט אחר. האם כדורגל זה לא ספורט משעמם ברב המכריע של המשחק ? האם בכדורסל אין 20 דקות של גארבאג' טיים בכל משחק שני ? האם בטניס אנחנו לא מתעוררים רק בסט האחרון ? ועוד... רק ב MMA אנחנו מצפים שכל שנייה תיהיה מרתקת ולא מוכנים לקבל טקטיקה ואסטרטגיה. העבודה של GSP היא לנצח קרב אבל אם הוא עושה את זה בשליטה ביריב במשך 25 דקות ולא נותן לו KO אז אנחנו מתלוננים. בוא נודה באשמה, אנחנו מפונקים טילים
יש מה לשנות. בכל ספורט מנסים ומשנים בשביל שיהיה יותר מעניין אבל אני חושב שאנחנו גם צריכים להוריד קצת את רף הציפיות. לדעתי, אם יחזרו למודל של כל הקרבות המעניינים במיין קארד (בלי השטות הזו של ספייק) ומתוך האנדר קארד ישלפו 2-3 קרבות בין לבין (אגב, מי אמר שאי אפשר לבצע עריכה לקרבות המוקלטים
) יהיה יותר טוב אבל בהחלט צריך להוסיף ברכיות על הרצפה. מצד שני הכפלת שכר וכו'... לא יודע כמה זה פייר. צד שני יש כבר בונוסים מטורפים לנוק אאוטים והכנעות וקרבות הערב ככה שזה לא שלא מנסים. ועדין לוחמים קודם כל רוצים להיות בטוחים שהם מנצחים קרבות, על אחת כמה וכמה הלוחמים הבכירים - אותם במילא לא אפשרי להעניש על החלטות.

ranzz

New member
הגדרה מעולה לקונגו

זה בדיוק מה שעמד לי על קצה הלשון ולא יכלתי להגדיר למה אני כל כך שונא את הקרבות שלו.

ranzz

New member
המסיבת עיתונאים כל כך מביכה!!!!

ניק מתלונן על זה שאין לו כסף ואין לו זמן לעבור דירה ובלה בלה בלה זה פשוט מגוחך!

blackcoldtiger

New member
נותנים לדיאז לדבר יותר מדי

הוא גר בשוכנה שמנסים לגנוב לו את האוטו ומשהוא מחפש ליד הדירה שלו בדלי סיגריות לעשן? איכשהו לא הייתי מדמיין אותו גר במקום אחר

Ori L88

New member
דעות 137.

ג'יזס איזה קארד מחורבן מזל שניק דיאז הציל אותו מלהיות האירוע הכי גרוע בשנתיים האחרונות. סרוני תותח בא לי לראות עוד קרב שלו נגד בן הנדרסון 2 לא הספיק לי! כמו שצחי אמר ההשתלבות של הטופ של הWEC הוא דיי מדהים. נלסון-קרו קופ-קרב נחמד , נלסון נראה הרבה יותר טוב מ2 הקרבות הקודמים שלו(בעיקר בגלל היריב לצערי , אבל גם הדיאטה) הקרוספיקס בסיבוב 2 היה מרשים ובכלל הוא נראה טוב , שילב יפה סטרייקינג וטייקדאונס. סיום יפה של הקרב , מקווה שהוא ימשיך להשתפר למרות שהוא כבר דיי מבוגר. קונגו-מיטריון-אכזבת השנה? בהחלט. קונגו זה קרב מדהים , קרב זוועה. אפשר לצפות שהקרב הבא שלו יהיה מעולה. דיאז-בי ג'יי-פיייי , לא האמנתי שהוא יעשה את זה גם לבי ג'יי. רוב הלוחמים בעולם היו נופלים מכל הבאדי שוטס שבי ג'יי אכל. פשוט כל הכבוד לו שעמד והמשיך להלחם ואפילו איכשהו הוציא סיבוב שלישי ראוי(לדעתי סיבוב 2 10-8). יאללה תנו כבר דיאז-GSP ועזבו אותנו בשקט קרב העשור בWW. דיאז ערס בלי הרבה שכל בקופסא ולי אישית קשה שלא לאהוב את זה(מצד שני , בהחלט מבין את חברי הפורום שההתנהגות שלו מעצבנת אותם) , שיש לך כל כך הרבה לוחמים שהם יותר אנשי עסקים מלוחמים. בא לך איזה ערס מהשכונה וממשיך אותה גם בארגון הכי גדול בעולם.

באסטר1

New member
דעות על קרו קופ ופן

קרו קופ היה צריך לפרוש אי שם ב2007 ברגע שהפסיד לגונזגה ואז ספג רצף הפסדים ולא ניצח הוא היה צריך להבין שאין לו תזוזת רגליים כמעט והבעיטות שלו כמעט לא יוצאות כבר מה נשאר לו לתת? הניצחון על אל טורק לא היה ניצחון טורק קיבל אצבע לעין קרו קופ פשוט קפץ על זה..ממש ביג דיל. קרו קופ לא עשה את ההסבה לארה'ב נכון והוא כמו רבים מפרייד בדרך החוצה ככל הנראה פרייד הייתה מלאה בסמים כי כל היכולות של לוחמים למעט כמה הם לא ברמה כמו שהיו בפרייד. אגדה אני לא יודע..הוא היה בפרייד מאז עבר כמה שנים טובות שהוא ספג מהפסדים וקרבות מבזים..צריך לדעת גם מתי לפרוש אתמול בקרב מול נלסון..לא ראיתי אותו זז הוא הולך אחורה כל הזמן לא מוציא מכות מחכה לנלסלון שרודף אחריו. בי,גי,פן זה אגדה..בגיל 32 הוא פורש , לא הלך לו מול אדגר עבר לWW ניצח את יוז מהר קצת עלה לו השאיפה להביא קרבות ואז פגש בפיץ' שנתן לו קרב טוב ושוב באמצע הקרב (כזה סיבוב 2) נגמר האוויר. ברגע שלבי גי נגמר האוויר כל מה שהוא עושה זה ללכת אחורה ולספוג וזה תמיד היה ככה אין קשר פה כבר ליכולת שלו , הוא הוביל על דיאז 46 שניות לסוף הסיבוב הראשון ראו את פן עם ידיים למטה נושם דרך הפה , אפילו פדות ופריינטה שמו לב ופריינטה אומר שהוא חושב שבי גי כבר עייף. סיבוב שני רק הראה שבאמת לפן נגמר האוויר ומשם הוא רק חטף..הייתי בטוח שהוא יפול פעם ראשונה אבל הוא עמד יפה במכות מצד שני במכות אין הרבה עוצמה להפיל כנראה. למזל כל מעריצי בי גי זה לא היה קרלוס קונדיט כי הוא היה הולך לישון ממנו בוודאות. כל ההתחלה ההתלהטות של דיאז וזה שפן ממש ממש לא שם עליו ולא מפחד גרמו לקרב הזה להביא ניצוצות במיוחד בסיבוב הראשון שהיה מצווין כל כך וזה בדיוק אבל בדיוק מה שרציתי שיהיה בקרב. לצערי מהסיבוב השני דיאז נלחם מול בובת אימון מתנפחת שיש לה חור והאוויר יוצא לה לאט לאט. פן כל כך אדיש לפעמיים שזה מצחיק..אמר לרוגן עזוב אותי לא רוצה לחזור לבת שלי (ולבת בעתיד) חבול ככה יותר. בגיל 32 פורש מהצפוי כי מבין שהוא לא יכול לשפר את עצמו והלהט כנראה ירד ברגע שהוא עשה משפחה (כסף הרי לא חסר לו). תלה את הכפפות וחבל שזה לא היה בניצחון אבל אולי עדיף ככה מאשר שיעלה לעוד קרב ויפסיד בצורה יותר מבישה. הלוחם פרש מבלי שהוכנע או קיבל KO אי פעם אגדה!

למעלה