It's Friday I'm In Love

נו ומה דעתך עליה עד עכשיו? אני מתגעגעת לנית'ן. החדש שהביאו לא מצחיק כמו ניית'ן

LeAnnDylan

Well-known member
היא פחות טובה

לא רק בגלל ניית'ן למרות שגם אני מתגעגעת לניית'ן. החדש הוא בדיוק כמו ניית'ן, רק בשנים:S אבל העלילה עצמה פחות מעניינת. כל הבולשיט של סיימון, אני צריך להציל את העולם, בלה בלה, אני צריך להיות גיבור, בלה בלה, הכל צריך לקרות כמו שהוא כדי שתתאהבי בי ואני אהפוך לגבר שאני בלה בלה
ואלישיה הזו כזאת כאפה!!#@ יואו היא מעצבנת לי ת'חיים! שיעיף אותה כבר ויקח אותי
חתיך!! האמת שגם כל הכוחות חדשים שלהם מעפנים למרות שקלי הורסת אותי כל פעם שהיא מתעצבנת ואומרת כזה ביקוז איים א רוקטסיינטיסט יהה
מלכה!

את רואה מיספיטס?

איך מתאים לך
ובסדר אני אשכנע אותה לחזור. היא מעדיפה להיות מתחת לפוך.

LeAnnDylan

Well-known member
כן, ג'אג המליצה לי עליה איזה פעם

הסדרה לא נשמעה לי משהו מהתיאור שלה אבל ג'אג
חייבים להקשיב להמלצות שלה. המשכתי לראות כי ההומור של הסדרה הורס אותי. וקלי מזכירה לי בטירוף איזה חברה בריטית שלי. כל פעם שאני רואה אותה אני נזכרת בה ונקרעת מצחוק

Guncrazy

New member
איך יכול להיות שכל כך קר אצלכם

E.T היה הביצוע היחיד של ליטל מיקס שאהבתי
ולא הגיע הזמן שתסיימי את הספר הזה כבר?

LeAnnDylan

Well-known member
לא חושבת שכזה קר כאן

אבל לי משום מה בזמן האחרון תמיד קר בבית. כל הביצועים של ליטל מיקס טובים
אני מתה על ג'סי! ופרי גם מעולה! ראית אותן עושות סורבייבור באה קאפלה?
http://www.youtube.com/watch?v=aPXI9-YOZSA ואכן הגיע הזמן לסיים אותו אבל אני אף פעם לא מוצאת את הכוחות הנפשיים הדרושים לי לקריאה של משהו

blah blah story

New member
לא ניתן להוסיף הודעה ללא נושא. נא הקלד/י נושא

שיר חרישה בקאנטרי- לא יודעת למה אבל בימים האחרונים אני נהנת לצרוח את The Story Of Us של Taylor Swift שיר חרישה לא קאנטרי- לא זכור לי כזה אלבום ישן שעשה קאמבק- the Band Perry אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- Because I am not perfect But I know I'm worth it And I gotta believe there has to be a you For every girl like me קנית השבוע- גרביים מגניבות ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- עצוב, אבל אין. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- האישה הטובה, דקסטר, פרנטהוד מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קררררררר משהו טוב שאכלתם השבוע- אכלתי אתמול סושי עם כבד אווז ואגוזים - זה היה ממש מיוחד. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בגדול כן..למרות שהיו דברים שהתבטלו
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- חזרתי לעבודה הקודמת שלי ושם קורים המון דברים מצחיקים - אבל קשה לי להסביר איש השבוע שלכם בפורום- ניתן כבוד לחדשות
שאני מקווה שישארו. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ה BFF שלי שלא יצא לנו להיפגש שבועיים ונפגשנו בחמישי
מסר לאומה- תמשיכו ככה. רק יותר בשקט.. תמונת השבוע שלכם- באחד הטיולים שלי עם הכלבה דרכתי בטעות על זכוכית וזה נכנס לי ישר לרגל (דרך הנעל) וזו הגרב המגניבה שקניתי יומיים לפני כן
המלצת השבוע- תאכל מרק - תהייה חזק. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 8 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
גרביים מגניבים******

גרב זה זכר
וכבר אמרתי לך שאת מוכשרת לא...?

LeAnnDylan

Well-known member
אמרתי לך כבר

זה שאת מדברת איתי ומאבדת את הצפון זו לא אשמתי.

Guncrazy

New member
וואט דה וואטטט
אאווווץ'

החלמה מהירה לרגל שלךך
לא נראה שהמרק עשה את הרגל שלך חזקה

LeAnnDylan

Well-known member
סתמי

לא אשמתי שאת כל היום מנסה ללמד ילדים עילגים לזחול ואותך אף אחד לא לימד ללכת

מסכמ"שת בכיף

שיר חרישה בקאנטרי- Miranda Lambert - Only Prettier שיר חרישה לא קאנטרי- Shindown - Sound of Madness אלבום ישן שעשה קאמבק- אין משהו מיוחד אלבום חדש שגילתם- הדיסקוגרפיה של מירנדה. *-* ציטוט השבוע שלכם- וואו, זה היה שבוע דיי משעשע. קנית השבוע- X ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אין משהו מיוחד. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- היה מלא! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר! משהו טוב שאכלתם השבוע- סושי צמחוני, שהיה מעט מדיי בשביל להרגיש אותו. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- בערך. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- כל דבר בערך ב9GAG איש השבוע שלכם בפורום- עוד לא יצא לי להכיר מישהו ספציפי מחוץ לכותלי הפורום, אז בנתיים כולם! איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- הBF הנסיכי. מסר לאומה- אל תכנסו להריון. אלא אם כן יש לכם סטרומגאדון קטן בבטן. תמונת השבוע שלכם- http://9gag.com/gag/744728 המלצת השבוע- מרתון סרטי סת' רוגן זה חובה לכולם. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- אבל הוא עוד לא נגמררר >: בנתיים הוא היה 5

למעלה