It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
מזה 9גאג?

ומסתכנת בלהישמע ממש בורה אבל מי זה סת' רוגן ואיזה סרטים יש לו?

GOOGLE IT

כי אם זה באמת מסקרן אותך, אני מאמינה שתוכלי לעשות זאת בעצמך (; ואם אין לך כוח, אז קיצרתי לך תהליכים XD

LeAnnDylan

Well-known member
אה אני חושבת שהייתי צריכה להבהיר את עצמי

אין לי בעיה לגגל הבעיה היא שאני לא בדיוק רואה סרטים, אבל הייתהתקופה שעבדתי בקולנוע אז אם תגידי לי שמות בעברית של סרטים בולטים שהוא שיחק/ביים/כתב אולי אני אדע על מה את מדברת. אבל בכל אופן ראיתי שיש עליו ערך בויקיפדיה בעברית (לפני הקישור ששמת
) והגעתי למסקנה שלא ראיתי שום סרט איתו
אבל הפרצוף שלו כן מוכר כזה

ובאמת דילן,

הדבר הראשון שאני אגיד זה שאני מעריצה את מירנדה|מגלגל| למרות שזה יכול להיות אחלה באק אפ סטורי.

LeAnnDylan

Well-known member
את תגידי כדי שלא נחשוד בך

וחות מזה אחרי שאורית גילתה לי שאת כתבת את השטויות בדראנקן ליאןדילן אני כבר לא סומכת על אף אחת מכן|הא|

blah blah story

New member
את לוקחת את מה שאני אומרת ומסובבת איך שבא לך

אמרתי לך שמישהו הקים עוד יוזר של דרנקן ליאןדילן והוא זה שכתב את כל השטויות. אני לא יודעת מי הקים את היוזר השני - אני עדיין חושדת בך.

LeAnnDylan

Well-known member
אני כבר יודעת מי הקים את השני

אבל דיברתי על הראשון שאת ודרורית תפעלתן (שהוא בכלל לא מצחיק
)

LeAnnDylan

Well-known member
אסביר לכן מדוע

שתיכן יחד לעולם לא תצליחו להשתוות לדבר האמיתי [שוע1] לכן זה לא מצחיק. ואני מתגעגעת כי נחמד לראות אתכן משתדלות להיכנס למגפי הענק שלי
שמרי את העלבויות שלך למישהו שאכפת לו |מתנשא| [חח דרורה זוכרת שהיית קוראת ל|הא| מתנשא
]

אוי זה הפרק הכי מצחיק בעונה השישית

ראיתי אותו כבר פעמיים מאז שהוא יצא. זה באמת ממש ממש מצחיק.

Guncrazy

New member
אני מכירה רק את 50/50 של סת' רוגן

אה ואת זאק ומירי עושים פורנו. איזה סרטים אחרים יש לו?

....

יש את "אנשים מצחיקים" שהוא קצת יותר דרמה, ואת "אננס אקספרס" שהוא קומדית פעולה חמודה, ו"הצרעה הירוקה" שזה אקשן מטורף עם קומדיה, וה"דייט שתקע אותי" עם קת'רין הייגל. ויש את הסרטים שהוא לא מככב בהם אבל הוא משתתף, כמו ב"אני אתה והוא", וב"בתול בן 40" ועוד מלא סרטים שהוא דיבב בהם. (כן אני יודעת, קצת אובססיבי מצידיP:) איך 50/50? אני מתכננת לראות אותו בקרוב. הוא אמור להיות דיי מצחיק ושחור בגלל שזה על סרטן וכו'.

איזה כיף שאת אוהבת את מירנדה!

עכשיו יהיה לנו צבא מירנדה בפורום
סוף סוף נהיה רוב

Guncrazy

New member
מסכמת

שיר חרישה בקאנטרי- Brad Paisley - Camouflage Keith Anderson - XXL
שיר חרישה לא קאנטרי- בטח משהו של קלי קלארקסון, חרשתי על האלבום שלה.
אלבום ישן שעשה קאמבק- Keith Anderson - Three Chord Country And American Rock & Roll
אלבום חדש שגילתם- Kelly Clarkson - Stronger
ציטוט השבוע שלכם- שאלון ההיכרות של רווית
קנית השבוע- קניתי בגדים. סוף סוף היה לי קצת זמן לשופינג.
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- היה לי קצת חופש מקריאת דברים, טענתי שאני חוגגת את טנקסגיבינג
אל תספרו לאף אחד
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הצלחתי להתעלם מהטלוויזיה כמעט לחלוטין!
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה קר אבל מספיק נעים כדי לצאת לשופינג. אומנם הייתי צריכה לנסוע איזה 5 שעות למקום שהייתי בטוחה שאף אחד שאני מכירה לא יראה אותי אבל היה כיף
משהו טוב שאכלתם השבוע- אכלתי איזו עוגה אנגלית, שבדר"כ אני שונאת כאלה אבל היא הייתה ממש טעימה.
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- כן.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אתם בפורום הצחקתם אותי
איש השבוע שלכם בפורום- כל החדשים כאן
איזה כיף לראות עוד אנשים אוהבים קאנטרי
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- הבן זוג שלי.
מסר לאומה- שבוע טוב לכולם
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- קחו קצת חופש.
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה