It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
יווו XXL

הבן של חברה שלי (שהיה בגן שעבדתי בו פעם) היה חולה על השיר הזה. כל פעם שהייתי עם הילדים בצהרון הייתי שמה להם מלא שירי קאנטרי אבל רק את זה הוא אהב. הוא היה משתגע כל פעם שיש את השיר הזה ומתחיל לרקוד כמו איזה חולה פרקינסון
היה היה בקושי בן שנתיים
כל פעם הוא היה בא אליי ואומר לי לשים "אסל"

עונה

שיר חרישה בקאנטרי- בתחילת השבוע זה היה שוב miss you being gone של הבנד פרי, ואז התגלגל ל-fall into me של שוגרלנד ואז נסגר בit only hurts when i breath של שאניה. שיר חרישה לא קאנטרי- נה אלבום ישן שעשה קאמבק- לאב של שוגרלנד אלבום חדש שגילתם- לא חושבת ציטוט השבוע שלכם- באמת שכל הליריקס של fall into me, פשוט לבכות. קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- בטח משהו שקודם בראשי של תפוז סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אוו איפה להתחיל, אז כמובן שבונז כרגיל, פרינג'
ומרלין מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
, פי מאה משהו טוב שאכלתם השבוע- איזה
למרות שהקפצתי נודלס. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא באמת תכננתי משהו משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- הפרק במירוץ למיליון
איש השבוע שלכם בפורום- כמובן שהחדשות באקסטר ומאיה איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חברה שחגגה יומולדת מסר לאומה- אני לא יודעת לגבי מרק, כל מה שיש כאן זה תה, תה ותה. תמונת השבוע שלכם- קרוב לודאי שהציור של סוזן, אבל אני נמנעת מספוילרים המלצת השבוע- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 5

LeAnnDylan

Well-known member
אז תשתי תה. מה את בוכה

אתם בריטים. אין לכם משהו אחר לשתות בכל מקרה
הליריקס של פול אינטו מי באמת מעולים! אוי שיט כבר 7:20
יאללה חוזרים לשגרה. אין לי כוח לילדיייםםםם!!!!#@%
שיהיה לכולם יומטוב, נתראה אחה"צ.

LeAnnDylan

Well-known member
לא

הלכתי לבקר את אהוביי אחרי שקילתי הרחקה של יומיים מהעבודה

LeAnnDylan

Well-known member
חח סתם

פשוט הייתי יומיים בחופש אז הלכתי לבקר את בת דודתי היקרה.

למעלה