It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם (541) LeAnnDylan (265) symptoms (225) the whole shebang (135) blah blah story (125) limors2 עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול עקרות בית נואשות (טלוויזיה) טלוויזיה The Voice אופנה בריטני ספירס רוק ישראלי לקים ועיצוב הציפורניים מצעדים וביקורת מוזיקה זהות בדויה ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

limors2

Active member
בסדר.

מה קרה ל"אם זה מצחיק אותי כנראה שזה מצחיק"?

משת"פ

ויאללה סכמשונה: שיר חרישה בקאנטרי - american pie שיר חרישה לא קאנטרי - crazy on you אלבום ישן שעשה קאמבק - אנא ערף אלבום חדש שגילתם - כמעט שלא שומע חדשים ציטוט השבוע שלכם - "יום אחד גם לי יהיה הארלי דיוידסון קנית השבוע - זוג רמקולים עוצמתיים ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם - בקושי יוצא לי לקרוא בזמן האחרון, סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם - airwolf מדד טמפרטורות: היה חם או קר - קר בחוץ חם בלב משהו טוב שאכלתם השבוע - ביג טקסס במק'דונאלס הספקתם כל מה שתכננתם השבוע - אפילו לא חצי
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע - זה פאקינג גס. לא לפה, קטע מעצבן שקרה השבוע - אידיוט שיצא מהחניה ריסק לעצמו את הכנף בטנדר שלי ועוד האשים אותי - עוד שניה יריתי בו! איש השבוע שלכם בפורום - אני חדש כאן, איש השבוע שלכם מחוץ לפורום - שמעון החשמלאי, מסר לאומה - "be wild - ride free" תמונת השבוע שלכם - http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...384939571_1261363458_3237252_1226955504_n.jpg המלצת השבוע - תנו מכות רצח לחזאי מזג האוויר
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - 7 אני חושב,

זה פאקינג גס

אני מניחה שעוד לא הבנת ששם נרדף לפורום שלנו זה פורום סקס למשמשיות זקנות ומשועמות. אין דברים גסים מידי לפורום הזה

טוב אבל זאת בדיחה קצת קטלנית

שלושה רדנ'קס יוצאים למסע צייד ביחד עם כלבי הציד שלהם שלהם, כאשר הם עשו מנוחת לילה, כל אחד מהם מנסה להשוויץ בכלב שלו, הראשון מספר שיום אחד הוא שכח את הקליעים של הרובה בבית, ונתן לכלב להריח את הרובה, הכלב חזר כעבור זמן קצר עם הכדורים, השני מספר שהוא שכח את הרובה בבית נתן לכלב להריח את הקליעים, וכעבור כמה זמן הכלב חזר עם הרובה, השלישי אמר להם, על מה אתם מדברים, אני ואשתי נסענו לימת משיגן בסוף שבוע ושכחנו את הבגד ים תחתון של אשתי בבית, אז הכנסתי שתי אצבעות ל*** של אשתי, נתתי לו להריח, ולאחר כמה שעות הוא חזר עם האשכים של השכן......

זאתת אחת הסיבות שחששתי לספר

כן... הבדיחה הזאת היא אחת הבדיחות היותר נמוכות,
יש עוד - אבל נשמור זאת להזדמנות אחרת,

LeAnnDylan

Well-known member
קרייזי און יו של הארט?

אם כן,
לרצוח אנשים זה תמיד טוב. גם לי יש כמה אנשים ברשימה. ובכמה אנשים אני מתכוונת לכמה מאות.

בהחלט של הארט!

כשאני רואה את הביצועים של ננסי ווילסון על הגיטרה אני מתחרפן טוטאלית! http://www.youtube.com/watch?v=qVcl0Iw3fs8&list=FLte_v8uRPmfs0a-g_VxLlIw&index=2&feature=plpp_video תראי איך היא מרשה לעצמה להתפרע! אני מת על זה! ובכלל תראי אותה בקישור שצירפתי למעלה, בלי איפור, ככה טבעית, זה רק היא והגיטרה שם! והיא לא מפסיקה! גם כשהיא היום מעל גיל 50 היא נראית טוב ונשמעת טוב! http://www.youtube.com/watch?v=3rxHJ1Tsfuw&feature=related לגבי הלרצוח אנשים, באיזה שהוא שלב זה יעבור איזשהו גבול שאני אשבור חיסכון ואקנה איזה טנק עם תחמושת לפריקת עצבים על כל מיני חלאות http://operatorchan.org/v/arch/src/v18054_US WW2 M4 Sherman tank with wet ammo storage (anti.jpg רוצה להכנס שותפה? אני נותן לך להפעיל את הצריח

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא מעריצה גדולה שלהן

אבל יש להן כמה שירים שאני אוהבת ובכל זאת אני לא יכולה להכחיש שהן פשוט מעולות
מי אמר שבגיל 50 צריך להפסיק להישמע טוב (ז"א אלא אם כן את שאניה ואז משהו משתבש אצלך...) יש כאלה שמשתבחים עם השנים, יש כאלה שנשארים מעולים ויש כמה בודדים שמאבדים עצמם לדעת. אני חושבת שננסי נשארה מעולה כשם שהייתה. לגבי הטנק, תמיד הייתה לי חיבה לשיריונרים. קאונט מי אין

הן מעולות ביותר!

באראקודה יחד עם נסיעת שטח פרועה במישור יכולה להביא גבר למצב של שכרון חושים מטורף! http://www.youtube.com/watch?v=YqrtXV8bLMI&feature=related אף אחד לא אמר שבגיל 50 אסור להשמע טוב, פשוט אצליהן זה ממש בולט! בכלל ננסי ווילסון בגיל 50+ משתוללת עם הגיטרה כאילו היא בת 20! אני לא הייתי שיריונר, (הייתי בחי"ר) אבל יש מצבים שהייתי שמח לעשות הסבה מקצועית,

NASTIAtheSAVIOR

New member

שיר חרישה בקאנטרי-Little Big Town - Boondocks שיר חרישה לא קאנטרי-Natalia Kills - Kill My Boyfriend אלבום ישן שעשה קאמבק-ברייקאוואי של קלי קלארקסון! כמה אהבה
אלבום חדש שגילתם-לא גיליתי כלום... ציטוט השבוע שלכם-באמת שהיה לי משהו וזה ברח לי מהראש. קנית השבוע-תרופות
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-כלום
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-אמריקן איידול חזרה! ווהההההו מדד טמפרטורות: היה חם או קר-קפוא קפוא קפוא
משהו טוב שאכלתם השבוע-אין לי מושג. הלך לי חוש הטעם הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-לא. כי נהייתי חולה ובגלל זה אני יושבת ביום שישי בערב מול המחשב עם פוך במקום לצאת כמו ילדה נורמלית בת 16.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- שום דבר האמת,אני חולה ובדיכאון מזה גם ככה. קטע מעצבן שקרה השבוע-נהייתי חולה!!! ואני נרדמת כל שתי דקות, התרופות האלה מסממות משהו. איש השבוע שלכם בפורום-בקושי הייתי בפורום.
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-סבתא שהכריחה אותי לאכול מרק לפחות 3 פעמים ביום. ותה. אוי. לפחות 10 כוסות ביום. מסר לאומה- תתלבשו כמו בן אדם כשאתם יוצאים החוצה. או שתגמרו כמוני.
תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - 2. כי הוא התחיל טוב ונגמר איכס

בונדוקס

ברייקאווי, איזו נוסטלגיה
רפואה שלמה לך
מקוה שאת מרגישה יותר טוב עכשיו

LeAnnDylan

Well-known member
החלמה מהירה

האמת שהשבוע מזה רציתי להיות חולה רק בשביל לא ללכת לעבודה. הייתי באפיסת כוחות מוחלטת וכל היום רק רטנתי להם שאין לי כוח! היום בבוקר אחת הסייעות בגן אמרה לי שאני במצב רוח טוב ושאלה אם זה בזכותה (היא נסעה איתי בבוקר באוטובוס והאמת שזה די עצבן אותי כי הייתי צריכה לדבר יאתה במקום לשמוע מוזיקה
) אז הגננת אמרה לה שלא תגיד לי שאני במצב רוח טוב כי ברגע שאומרים לי משהו כזה אני ישר נכנסת למצב דכאוני של אין לי כוח ואני עייפה
האמת שזה די נכון
בכל אוםן, בונדוקס
הקטע בסוף היה הצלצול שלי במשך שנים
|אורגזמה| טוב נו, זה ברור לכם שכשאאני אומרת נשים אני מתכוונת לשבוע וחצי, כן?

למעלה