וואס'אפ פיפל!
שיר חרישה בקאנטרי- Miranda Lambert - Baggage Claim שיר חרישה לא קאנטרי- Anouk - Nobodys Wife אלבום ישן שעשה קאמבק- Dixie Chicks - Wide Open Spaces אלבום חדש שגילתם- דיסק שידיד שלי הכין לי. הכל מלא ברמיקסים
ציטוט השבוע שלכם- אוייש אני מזה לא הטיפוס לציטוטים. יש לצליל מחברת. קנית השבוע- בגדים בעיקר(מלאמלא ג'ינסים), 2 זוגות נעליים, שעון, ו2 זוגות משקפי שמש. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- "היקום הטרגי שלנו" מאת סקרלט תומס. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- המפץ הגדול. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר ונעים. משהו טוב שאכלתם השבוע- פיצה. מלא פיצה! הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- ברור! אני מובטלת כאילו...אין לי תכנונים משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני לא זוכרת. אני גם צריכה מחברת כמו צליל... קטע מעצבן שקרה השבוע- אוייש!!!! אני לא יכולה לדבר על זה פה. איש השבוע שלכם בפורום- צליל. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- דילן. האלטר איגו של צליל. מסר לאומה- תביאו לי שוט של משהו חזק. תמונת השבוע שלכם- סתכלו בפייסבוק שלי. יש שם מלא תמונות מהממות שלי
המלצת השבוע- טבק בטעם לימונענע לנרגילה. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10
שיר חרישה בקאנטרי- Miranda Lambert - Baggage Claim שיר חרישה לא קאנטרי- Anouk - Nobodys Wife אלבום ישן שעשה קאמבק- Dixie Chicks - Wide Open Spaces אלבום חדש שגילתם- דיסק שידיד שלי הכין לי. הכל מלא ברמיקסים