It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
לקח לי קצת זמן להבין מה את רוצה מחיי

ז"א, אין ספק שאת צודקת אבל לא הבנתי באיזה הקשר זה נאמר. הייתי צריכה להבין שלעילגות שלי יש קשר לזה...

"היום בבוקר אחת הסייעות בגן אמרה לי שאני במצב רוח טוב ושאלה אם זה בזכותה (היא נסעה איתי בבוקר באוטובוס והאמת שזה די עצבן אותי כי הייתי צריכה לדבר יאתה במקום לשמוע מוזיקה)" חוסר תאקט זאת עוד סיבה להרוג אנשים, במיוחד שהם מעצבנים כמו אותה סייעת,

LeAnnDylan

Well-known member
לא חושבת שזה נבע מחוסר טאקט

היא סתם בן אדם אובר אופטימי ואוהבת להדביק אחרים בזה. למרות שאת זה ספציפית היא אמרה בנימה של צחוק.

לפעמים...

אובר אופטימיות יוכלה להוביל תגובה של over kill
אני שאני במצב רוח רע אני אשכרה יכול לאבד שפיות מיציאות אופט למיניהן,

limors2

Active member
מה הקשר לזהות בדויה? מי עוד נכנס לשם?|חושד|

שיר חרישה בקאנטרי-אה... נקסט. שיר חרישה לא קאנטרי-Smash Cast - Let Me Be Your Star. נכון שהכרתי אותו רק לפני כ26 שעות, אבל מאז שמעתי אותו מספיק פעמים לשבוע שלם. ויותר מזה. אלבום ישן שעשה קאמבק-הראשון של S CLUB 7|נוסטלגיה| אלבום חדש שגילתם-למי יש זמן לאלבומים חדשים כשעוד לא נמאס לי מנ' דאבז
ציטוט השבוע שלכם-לא ציטוט, מושג. ארון השבת
קנית השבוע-לא קניתי כלום. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-עדיין בThe Help. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-סמאש
מומלץ לכל אוהבי המיוזיקלס וסתם לאנשים עם טעם טוב. מדד טמפרטורות: היה חם או קר-קר בצורה מסגילת אצבעות. משהו טוב שאכלתם השבוע-שוקולד מנטה. מממממ. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-יאפ. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-לא עולה לי משהו. קטע מעצבן שקרה השבוע-הפרויקט בלימודים הולך ונשמע מזעזע יותר ויותר אחרי כל הסבר. איש השבוע שלכם בפורום-ציפי. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-ליהי. מסר לאומה-לפרמט את המחשב זה נפלא! תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- תפרמטו את המחשב, ותראו סמאש. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 107-8.

וואו אס קלאב|ענתיקה|

איך אהבתי אותם פעם. טוב נו, דילן אהבה אותם פעם והכריחה אותי לאהוב גם
רציתי לראות סמאש אבל לא יצא לי, לפי ההמלצה שלך זה נשמע שווה. אחפש בהזדמנות.

לא יודעת אם משתבחת עם השנים

אבל הם לא נהרסים עם השנים, שזה גם חשוב מאוד.

2DH

New member
S Club 7 - נורא נוסטלגיה

נורא הולכת לחפור באזור הדיסקים העתיקים ולאתר את הדיסק שם (שספק אם הוא יעבוד)

אז אני מבינה שהתחלת לראות את סמאש?

זה נשמע מה זה שווה. יש שם את ג'ק דבנפורט
ואת דברה מסינג, שהיא ממש חמודה.

limors2

Active member
לא, אולי אתחיל בימים הקרובים.

אני לא יודעת מי זה הדבנפורט הזה אבל השם שלו מוכר לי. ודברה מסינג אכן ממש חמודה!

blah blah story

New member
ארון השבת

אבל זה צריך להיות הכל ביחד "לצאת מארון השבת" אחרת זה לא שווה

למעלה