It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
מי עוד נכנס?

אורית וחמשת הכינויים שלה שכל פעם הי אנכנסת איתם לפוורם ומנסה לשכנע אותנו שמדובר בחברות דימיוניות שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
מה מה הקשר?! גם היא צופה בזובי הזה

היא וכל חמשת הכינויים הבדויים שלה

limors2

Active member
אבל כבר שנים(!) שאין זובי בפורום זובי!

אבל שקט, אל תגלי לתפוז.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא כאילו שיש קאנטרי בפורום קאנטרי

לאחרונה יש פה יותר ריבריות וטנדרים מאובקים מאשר כל דבר אחר
אם זה לא מונע מאף אחת מכן לכתוב כאן זה לא ימנע מאורית וחמשת הזהויות שלה לכתוב שם.

אני אפילו לא בטופ 5

שיר חרישה בקאנטרי- Come Home - Faith Hill שיר חרישה לא קאנטרי- Come Together ראיתי קצת איידול וזה נדבק לי. אלבום ישן שעשה קאמבק- אני עדין בתקופה נוסטלגית של פיית' היל אלבום חדש שגילתם- החדש של מרטינה. אומנם אלבום אוסף אבל יש בו שלושה שירים חדשים שגיליתי. ציטוט השבוע שלכם- יש כאן איזה שוק חדש שנפתח ואין לו שום קשר לעיר או למקום ונראה שפתחו אותו איזה חבורת צוענים שעוד שבוע יעברו מקום אבל סתם בשביל הקטע הלכתי לעשות שם סיבוב באחד הימים שהוריקן לא איים להעלים אותי והיה שם איזה ירקן, או לפחות נדמה לי שהוא ירקן ששלט אחד שלו משך לי את העין, היה כתוב שם "במהדורה מיוחדת לחורף הזה בלבד- מלפפונים כחולים!" מי לעזאזל רוצה מלפפונים כחולים, חורף או לא חורף. הם סתם נראו כאלו בילו הרבה יותר מידי זמן בחוץ עד שקפאו והכחילו ולא כמו תוצר של כמה חקלאים משועממים. קנית השבוע- טוב, מלפפונים כחולים לא קניתי וגם לא היה לי יותר מידי זמן או אפשרות להסתובב כדי לקנות, אז רק הדברים הרגילים שאני קונה אונליין. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- יש לי את הספק של שרה קולונה אבל לא יצא לי עדין לעיין בו. אבל הוא חדש אז אפשר להכריז עליו כספר השבוע, לא? סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- העונה החדשה של איידול. זה אומנם שעתיים לפרק ואין לי שעתיים להשקיע בטלוויזיה אבל ראיתי איזה כמה אודישנים נבחרים מתנגנים ברקע בזמן שאני מנסה לעשות מיליון דברים אחרים. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קפוא!! משהו טוב שאכלתם השבוע- יש לי מאפייה ממש נחמדה מתחת לבית שתמיד הייתי קונה שם קפה וקוראסון על הבוקר ויום אחד החלטתי לגוון וקניתי משהו עם צורה מעניינת שאין לי מושג מה הוא והיה לזה טעם אלוהי. בטח יש בפנים איזה חזיר אז פחדתי לשאול מה זה וכל עוד אני לא יודעת מבחינתי זו עוגיה ממש טעימה
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- מבחינת עבודה? כן, כמעט. ככה זה כשלא נכנסים לתפוז. מצליחים לעשות משהו בחיים... משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- היו דווקא הרבה קטעים אבל או שהם מתקשרים לסיפורים אחרים או שאני לא זוכרת. לא משנה, אני אסתפק בספורים המשעשעים שלכם. קטע מעצבן שקרה השבוע- לא יודעת אם מעצבן אבל להתעורר ב-5 בבוקר כל יום כשיש בחוץ איזה מינוס 20 מעלות, זה לא כיף. איש השבוע שלכם בפורום- לא הייתי פה אז, כולכם
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- האופה במאפייה!
מסר לאומה- צריך עוד שעות שינה ביום! תמונת השבוע שלכם- תדמייני מלפפונים כחולים. המלצת השבוע- אל תקנו מלפפונים כחולים. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 7. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

symptoms

New member
הססטיסטיקות של תפוז

באמת תקולות, לא כתבתי פה הודעה אחת השבוע, איך אני מקום שני? וגם, אני רואה שכשלא מעודדים אתכן אתן לא מתפקדות
שיר חרישה בקאנטרי- אממ, מה שמעתי השבוע? מירנדה? לא, זה היה שבוע שעבר. נשאיר את זה ריק. שיר חרישה לא קאנטרי- זה ענק, למרות שהגרסה העברית טובה יותר. אלבום ישן שעשה קאמבק- SFIJ של אלאניס. אלבום חדש שגילתם- לא קיים ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- לא רכשתי כלום, אה, רכשתי המוני ממתקים למשרד, אז שיהיה זה. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סיימתי את שיר של אש ושל קרח הספר השלישי חלק א'. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- האישה הטובה, המפענחת. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה קר, וזה לא היה כיף בכלל. וגם רטוב. משהו טוב שאכלתם השבוע- מיקס יוגורט מהבית יוגורט החדש שפתחו אצלנו בטכניון, דווקא חביב מאוד. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- איזה, אפילו לא קרוב, ומילא מה שאני תכננתי, לא הספקתי את מה שהמנחה שלי תכנן, שזה גרוע יותר. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- נתקלתי בזה לפני איזה שעה, משעשע משהו ומזכיר נשכחות. קטע מעצבן שקרה השבוע- כל השבוע הזה היה מעצבן איש השבוע שלכם בפורום- לא הייתי בפורום. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- האחיין המתוק שלי. מסר לאומה- עוד שבוע וחצי נגמר הסמסטר, ואני אפילו לא יכולה להחליט אם זה טוב או רע. תמונת השבוע שלכם- הייתי במצב המהיר, אבל אז נזכרתי שאני חייבת לצליל תמונות חדשות של קרי, אז שיהיה. אה ואם כבר קרי, מסתבר שהיא הולכת לעשות קרוסרואדס עם סטיבן טיילר, שזה נחמד. המלצת השבוע- אל תצאו מהבית אם אתם לא חייבים ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 פאי. רעות

symptoms

New member
ארררר, באמת לא הייתי בתפוז מלא זמן

הלינקים לא יצאו לי איפה שהם היו אמורים
. הענק זה השיר. והמשעשע זה בקטע שהצחיק אותי
רעות

limors2

Active member
אני מתחילה (שוב) עוד מעט את הספר הראשון.

קראתי אותו לפני כמה שנים ואז בטעות קראתי את.... או 2.2 או 3.1. לא זוכרת איזה, אבל לא שמתי לב עד סוף הספר והבלבול העצום הוריד לי את החשק להמשיך
אבל אחרי הסדרה רציתי לנסות שוב, וסופסוף מצאתי אותו בספריה!

symptoms

New member
כן, הסדרה עשתה חשק לכולם

הספר הראשון מצויין, החלק הראשון של השני קצת מייאש אבל שווה להחזיק מעמד כי החלק השני כבר טוב יותר ואת הספר השלישי בינתיים אני ממש אוהבת. רעות

blah blah story

New member
אני טוענת כבר שבועות שהסטטיסטיקה לא נכונה

הקטע עם חברים ענקי!! גנבתי. ד"א - האישה הטובה - את חושבת שהיא בגדה בהם? אני הייתי בשוק בסוף הפרק

symptoms

New member
דילן הסבירה לי את זה,

הם עושים שם איזה סטטיסטיקה יחסית, זה לא ממש פר שבוע. ובנוגע לאישה הטובה, אין מצב שהיא בגדה באלישיה, זה ברור. אולי, אולי היא בגדה בוויל, אבל גם זה קשה לי להאמין. היא חכמה מדי בשביל דיינה, היא בטוח מצאה איזושהיא דרך לתת לה את הקובץ בלי שזה יפגע בוויל. (ובכל מקרה, אני חושבת שהיא עצבנית עכשיו, ולא הייתי רוצה להיות דיינה
) רעות

blah blah story

New member
השחקנית שמשחקת את ווינדי ממש מעצבנת

מהרגע הראשון שהיא הופיע בתוכנית היא עצבנה אותי עם הסגנון דיבור שלה. גם אני חושבת שאין סיכוי שהיא בגדה בהם... אלו שני האנשים שהיא הכי קרובה אליהם במשרד אבל אין ספק שזה מסקרן אותי. איזה באסה שאין השבוע פרק

symptoms

New member
כן, החיוך שלה מזעזע.

היא הדמות השנואה עלי בסדרה, אולי חוץ מקארי, וזה קשה לגרום לי לשנוא אנשים שקוראים להם קארי
. וכן, אין פרק השבוע, והפרומו היה מעולה. ומה שהכי גרוע שאחרי הפרק הבא יש הפסקה של יותר זמן. רעות

blah blah story

New member
זה לא הגיוני שעבר כבר שבוע

שיר חרישה בקאנטרי- אמממ...אני לא זוכרת. שיר חרישה לא קאנטרי- בטח משהו של אדל. אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- האוסף של מרטינה. אבל יש לי בעיה..אני לא יודעת מהם השירים החדשים ומה הישנים שאני פשוט לא מכירה ציטוט השבוע שלכם- אני צריכה להתחיל לכתוב את הדברים האלה.שאני אזכור קנית השבוע- קניתי 4 זוגות נעליים וזה לא היה מתוכנן
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- התחלתי לקרוא את הספר של טינה פיי. יאי לי. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- האישה הטובה ופרטנהוד
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קרררררר משהו טוב שאכלתם השבוע- שניצלים שהכנתי אתמול. יאמי הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יאפ משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- נגמר לנו הגז והיו צריכים להביא לנו בלון חדש ביום שישי עד השעה 13. לקראת 14 הלכתי לסיבוב עם כפרה וכשחזרתי ראיתי את המשאית עוברת ליד הבית שלי אבל לא עוצרת. השותפה שלי ראתה גם והחליטה להיכנס לאוטו ולרדוף אחריהם. היא חזרה אחרי חצי שעה וסיפרה שהיא תפסה אותו אבל הוא טען שאין לו גז אז היא פשוט עקבה אחריו ואמרה לו שהיא לא תתן לו לשים לאף אחד אחר בלון גז כי אנחנו הזמנו! בסוף הוא נשבר והביא לנו את הבלון. קטע מעצבן שקרה השבוע- יו. נשבעת לכם שהיה לי משהו לכתוב לפני רגע איש השבוע שלכם בפורום- היה נחמד להכיר את ליאורה
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מאיוש מסר לאומה- תעשו משהו שהשותפה שלי תפסיק לצעוק תמונת השבוע שלכם- אין המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה