It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם
(243) LeAnnDylan (187) symptoms (155) the whole shebang (109) limors2 (55) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול טלוויזיה The Voice פופ ג`אז ובלוז עקרות בית נואשות (טלוויזיה) אנדרגראונד ופסיכדליה שיחת גברים סאונד והפקה מוזיקה שחורה ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

LeAnnDylan

Well-known member
את לא יכולה להגיב לשרשור הזה בלי לענות

על הסכמ"ש. זה חוק חדש שיגרור מחיקת הודעות וכן ירידה בסטטיסטיקות |הא|

symptoms

New member
אבל זה כל מה שעשינו בשרשור הקודם

ואני אענה, פשוט אני בהיי עכשיו. כשאני אסיים להתלהב מקרי אני אענה. מבטיחה. רעות

West Doll

New member
חצופה. העיקר רושמת לכולם הערות בתיק האישי

אבל לך מותר לרמות????? ואיך אני לא שם? בדוק כתבתי איזה 60 הודעות מזה פה

West Doll

New member
יאללה

שיר חרישה בקאנטרי- Julianne Hough - You You You Lady Antebellum - Just A Kiss אפשר להוסיף את הסינגל החדש של קרי? עוד לא נגמר השבוע וכבר שמעתי אותו יותר פעמים מכל שיר אחר ששמעתי השבוע
שיר חרישה לא קאנטרי- David Guetta Feat. Nicki Minaj - Turn Me On
אלבום ישן שעשה קאמבק- עדיין תקועה על האלבום של ג'וליאן האף
אלבום חדש שגילתם- בינתיים שומדבר.
ציטוט השבוע שלכם- כאילו שאני זוכרת...
קנית השבוע- קניתי רק בגדים. אני מסכימה לעצמי לבזבז כסף רק על בגדים
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- המפרט הטכני של הפלייסטיישן ויטה החדש שיצא?
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- האמת שסוף סוף ראתי השבוע סול סרפר. קרי משחקת שם אולי 2 וחצי דק' וגם הם לא מעניינות. סתם דוסית חננה |רב| אבל הסרט עצמו מהמם. אני מודה שבחלק עם הכריש ששאב לה את היד כמעט בכיתי :| מה נראה להם!!!!!!!
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר בנזונה.
משהו טוב שאכלתם השבוע- חזה עוף? סלט? לא יודעת, התפריט שלי לא כזה מגוון
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- נגיד שכן.
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יה רייט
קטע מעצבן שקרה השבוע- הפסקתי לעשן. זה נורא מעצבן אותי.
איש השבוע שלכם בפורום- כולם/ן
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- מיי לאב.
מסר לאומה- תמותו.
תמונת השבוע שלכם- שיהיה
המלצת השבוע- מזה השיט הזה? הוספתם שאלות?
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 5

symptoms

New member
אוי, הסרט באמת חמודי

וקרי יפה שם, למרות שתפקידה לא משמעותי בעליל. תכלס לקחו אותה רק כדי שיזמנו אותה לכל מיני טוקשואוס והיא תוכל לבלבל על הסרט. רעות

West Doll

New member
האאא נזכרתי בקטע שהצחיק אותי השבוע...

איזה מישהי שעבדה איתי פעם שלחה לי הודעה שהיא כל הזמן עושה לי לייקים ומתייחסת לכל דבר שאני מפרסמת ואני לא עשיתי לה אפילו לייק או אחד או הגבתי לה על משהו אחד. בשנייה שסיימתי לקרוא את ההודעה המטומטמת שלה, מחקתי אותה מהחברים שלי
כאילו, איזה כאפה!!!

symptoms

New member
ואני מקיימת את הבטחתי:

שיר חרישה בקאנטרי- good girl וממש ממש ממש לא אכפת לי שהוא יצא לפני 8 שעות או משהו כזה. שיר חרישה לא קאנטרי- החיים יפים, כי שותפי למשרד שם אותו כל הזמן, אז אין לי ברירה אלא לשמוע. אלבום ישן שעשה קאמבק- אלבום חדש שגילתם- ציטוט השבוע שלכם- "לחיפה? גם אם היו משלמים לי לא הייתי נוסעת לחיפה" הבועה התל אביבית במיטבה. קנית השבוע- חולצה נחמדה. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אממ, קראתי מאמר של המנחה שלי. לא יודעת אם טוב זה המילה. אבל טוב שקראתי. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הבית הלבן
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- נעים בהחלט משהו טוב שאכלתם השבוע- סטייק בסינטה |ריר| אוו ומאפה בננות ושוקולד דאבל
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא. אבל את הרוב. והוצאתי את הפקדון, שזה כבר מעלה את רמת ההספק להשבוע. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- יש איזה קישור יוטיובי מצחיק ששלחו לי השבוע, אבל אין לי כוח לחפש אותו כרגע. קטע ממש מעצבן שקרה השבוע- קרי וחוסר היכולת שלה לתפוס את הזמן כמו אנשים נורמליים. איש השבוע שלכם בפורום- אממ, לא יודעת, היה מעניין מאוד. תמשיכו כך. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- חברותי מהצבא. מסר לאומה- איך לעזאזל פורום שיחת גברים הוא במועדפים שלנו? מישהי מעוניינת לספר משהו? תמונת השבוע שלכם- אני חולקת עם חן. המלצת השבוע- תשמעו קרי
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - שמונה. כי הוא הסתיים די טוב, והספקתי די הרבה והיה האישה הטובה וקרי. רעות

אוי ואבוי, מה קרה לרשימת הפורומים המועדפים?!

אמריקן איידול עקרות בית נואשות (טלוויזיה) טלוויזיה זהות בדויה האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית מדע בדיוני ופנטזיה זינה הנסיכה הלוחמת
The Voice עושים שוק
שחלות פוליציסטיות PCO
אין לי כוח לסכם. זה חופר מידי. אני רק ארשום עוגיות מקרון במאכל השבוע שלי

West Doll

New member
פשוט מאוד

צד ימין = הצד שעושים איתו את ברכת "שמע ישראל". צד שמאל = הצד שלא עושים איתו את ברכת "שמע ישראל". ככה לימדו אותנו בגן.

LeAnnDylan

Well-known member
נו יא גרועה

רק בצד אחד של הפורום יש כל מיני פרסומות ושטויות. בצד השני יש את ההודעות. אז לא בצד של ההודעות! אותי תמיד לימדו שצד שמאל זה בצד של היד עם השעון. כשכבר לא היה לי שעון אמרו שצד ימין זה ביד שאני כותבת איתה.

symptoms

New member
רואה, זו דרך טובה להסביר.

לא עם שמע ישראל. והבעיה היא בעיקר בשיעורי נהיגה, מי יתחיל לחשוב פתאום עם איזו יד כותבים? רעות

למעלה