מגניב לאללה! ואוכל זה לחלשים. רעות
B blah blah story New member 27/2/12 #64 מה זה הדבר הזה?! הייתי בטוחה שאתם מדברים על ספרים... לא על דברים מוזרים שנראים כמו לא יודעת מה.
L limors2 Active member 27/2/12 #66 גם לא על הקופה בעבודה הקודמת שלי. אבל אולי שיפרו את הדגמים החדשים.
T the whole shebang New member 27/2/12 #68 אני מה זה מתלהבת מדברים כאלה, אבל לא קונה בחיים. אני יודעת שאני אתחרט על זה.
L limors2 Active member 27/2/12 #70 הימני של ה11, האמצעי של ריבר והשמאלי של 10. והנה תמונה יותר טובה (ריבר 10 ו-11)
S symptoms New member 27/2/12 #71 אין ספק ששל ריבר הכי מגניב של 11 נראה בגודל של שני האחרים ביחד . פעם כמעט הצלחתי לשכנע ידיד שלי לקנות לי מברג ריבר ליומולדת (או אקשיין פיגר של ריבר, הייתי מוכנה להתפשר) אבל הוא התחרט בסוף. אני אנסה שוב השנה. רעות
אין ספק ששל ריבר הכי מגניב של 11 נראה בגודל של שני האחרים ביחד . פעם כמעט הצלחתי לשכנע ידיד שלי לקנות לי מברג ריבר ליומולדת (או אקשיין פיגר של ריבר, הייתי מוכנה להתפשר) אבל הוא התחרט בסוף. אני אנסה שוב השנה. רעות
L limors2 Active member 27/2/12 #76 תנסי! חיפשתי אקשן פיגרס שלה אבל לא מצאתי מוצלחים+כולם היו נורא יקרים.
L limors2 Active member 27/2/12 #74 יש אנשים שקונים בשמים, יש אנשים שקונים מרצ'נדייס של הסדרות האהובות עליהם.
LeAnnDylan Well-known member 27/2/12 #80 מה רוע מה?! תתבגרי!!!!%$@%@ וכשזה מגיע ממני... המצב באמת גרוע...