2. של הדוקטור העשירי ושל ריבר.
S symptoms New member 27/2/12 #43 אני רוצה את של ריבר! למעשה אני רוצה את ריבר אבל אני מוכנה להסתפק במברג רעות
L limors2 Active member 27/2/12 #44 אבל היא שלי. את יכולה לקבל את איימי. ואני אפילו אצרף את רורי כבונוס.
S symptoms New member 27/2/12 #45 ומה אני אעשה עם צמד הליצנים האלה? הדבר הטוב היחיד שיצא מהם זה ריבר. וגם זה רק בגלל הטיים וורטקס. אני אקח את ריבר, את יכולה לקבל את 11. רעות
ומה אני אעשה עם צמד הליצנים האלה? הדבר הטוב היחיד שיצא מהם זה ריבר. וגם זה רק בגלל הטיים וורטקס. אני אקח את ריבר, את יכולה לקבל את 11. רעות
L limors2 Active member 27/2/12 #46 אני לא מוותרת עליה! לא בשביל 11, וגם לא בשביל 11+10+הליצנים וכל הצעה אחרת שתרצי לצרף.
L limors2 Active member 27/2/12 #52 את תבחרי מישהו אחר, היא שלי קחי את קלי קלרקסון או תריבי עם ציפי על טוליסה.
S symptoms New member 27/2/12 #54 מה אני קשורה לקלי קלרקסון? ומה אכפת לי מטוליסה? ריבר היא האחת בשבילי רעות
S symptoms New member 27/2/12 #62 הוו, מסע בזמן ובחלל. איים אול פור איט. אם כי נראה לי שזה יותר היא שמוצאת אותך מאשר את שמוצאת אותה. אבל בסדר. רעות
הוו, מסע בזמן ובחלל. איים אול פור איט. אם כי נראה לי שזה יותר היא שמוצאת אותך מאשר את שמוצאת אותה. אבל בסדר. רעות
L limors2 Active member 27/2/12 #48 והם גם מאירים! ומרעישים. (ואני בפוזה של "אני משוגעת מרוב רעב אבל עדיין בחרתי לפתוח ולהכניס בטריות ולצלם במקום לאכול")
והם גם מאירים! ומרעישים. (ואני בפוזה של "אני משוגעת מרוב רעב אבל עדיין בחרתי לפתוח ולהכניס בטריות ולצלם במקום לאכול")