It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
עוד לא עניתי על זה. ביזיון!

שיר חרישה בקאנטרי- לא היה שיר ספציפי, שמתי את הפלייליסט בשאפל. אבל השבוע גיליתי כמה אני אוהבת את הדואט של משמש ופיית'
שיר חרישה לא קאנטרי- בטח איזה משהו של קרן פלס או על כפיו יביא שהחלטתי שבא לי לשמוע פתאום. אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- אין ציטוט השבוע שלכם- מי זוכר ציטוטים בקושי פקחתי את העיניים. קנית השבוע- די משוכנעת שלא קניתי כלום אבל מהיכרות קצרה עם עצמי זה בטח לא נכון. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- קראתי את הטור של קרן פלס. הפעם הוא נמרח על שני עמודים. זה כמו ספר
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- אר יו ד'ר צ'לסי, מרפאה פרטית, משחק השקרים, איידול, מחשבות פליליות, עקרות בית נואשות, האנטומיה של גריי, גוף ההוכחה, דה וייס, מצב האומה וגם את התחקיר הנוראי הזה של צופית גרנט עם הילדים שמתעללים בהם בבצפר. התבכיינתי שם כל התוכנית X_X מזעזע! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- נעים. משהו טוב שאכלתם השבוע- כדורי שוקולד. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- הלוואי. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אוח נו סתמו. קטע מעצבן שקרה השבוע- אני חולה. דלקת במיתרי הקול זה לא כיף. נגזרו עליי ארבעה ימי שתיקה
איש השבוע שלכם בפורום- כולם. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אף אחד. מסר לאומה- להיות חולה סאקס תמונת השבוע שלכם- חמאת בוטנים, הסיפור האמיתי. המלצת השבוע- אל תלכו יחפים על רצפה קרה. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 1 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
כרגיל..

דיברתי במשך ארבעה ימים, פשוט אף אחד לא שמע. שזה בערך כמו תמיד שאני מדברת ואף אחד לא מתייחס

limors2

Active member
איטס סאנדיי, סאנדיי.

שיר חרישה בקאנטרי-שרקתי לעצמי את סטאק לייק גלו כמה פעמים, זה נחשב? שיר חרישה לא קאנטרי-סטריאו לאב בביצוע של גלי, בלי טראביס ההוא שמעורר בי חלחלה מהגרסה המקורית זה אחלה שיר! אלבום ישן שעשה קאמבק-הפסקול של RENT
אלבום חדש שגילתם-מי שומע מוזיקה חדשה בכלל?
ציטוט השבוע שלכם-מי זוכר ציטוטים בכלל?
קנית השבוע-מברג סוני של הדוקטור ה11 כדי להשלים את הסדרה!!! ויש סיכוי שכשאגיע הביתה הוא כבר יחכה לי
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- בטח קראתי משהו, אבל אני לא זוכרת מה זה היה. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- SNL
מיה רודולף הנחתה ואיימי פולר קפצה (שוב ושוב ושוב) להתארח והיה מושלם
מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר-חמים משהו טוב שאכלתם השבוע- אורז עם עדשים וקציצות הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- יאפ משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- סתם משעשע. התחלתי את הפרויקט בלימודים אחרי כולם ועדיין סיימתי לפני הרבה. הם עצלנים יותר ממני
קטע מעצבן שקרה השבוע- תחילת השבוע איש השבוע שלכם בפורום- כולן! איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ליהי מסר לאומה- האינטרנט בלימודים עובד כמו תחת
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע- אל תתחברו לאינטרנט בלימודים אם יש לכם ברירה אחרת? ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 התחיל 1-2, המשיך ל5, הסתיים ב8. להעיז לנסות לשלוח, או שזה יקריס לי את כל הדפדפן לחלוטין?

למעלה