הכשרון שלה מסתכם בכתיבת שירים לא בבאמת לשיר אותם. רעות
B blah blah story New member 12/1/12 #53 למה? אני אוהבת את הLIVE שלה היא נותנת את הכל. ממש אוהבת את המעריצים שלה אני לא יודעת אם הייתי הולכת להופעה.. אבל לדעתי היא טובה.
למה? אני אוהבת את הLIVE שלה היא נותנת את הכל. ממש אוהבת את המעריצים שלה אני לא יודעת אם הייתי הולכת להופעה.. אבל לדעתי היא טובה.
S symptoms New member 12/1/12 #63 זה שהיא נותנת את הכל זה ידוע וזה שההופעות שלה שוות ממש גם. עדיין, לא אומר שהיא יודעת לשיר. רעות
T the whole shebang New member 12/1/12 #55 לא פלא שאת אוהבת מתמטיקה אני לא מצליחה לעקוב אחרייך אף פעם |מיואש|
S symptoms New member 12/1/12 #62 וזה עוד לפני שהתחלתי בכלל לדבר על מתמטיקה ונראה לי שדילן בכלל התחילה את הקטע עם אהובת ליבי. רעות
LeAnnDylan Well-known member 13/1/12 #91 אני מתה על השיר הזה אבל יש לה יותר משיר אחד שאני אוהבת. אין לי בעיה להודות בזה. מה שכן, כולנו יודעים [טוב, מסתבר שחות מאורית] שטיילור לא יודעת לשיר לייב. אט אול.
אני מתה על השיר הזה אבל יש לה יותר משיר אחד שאני אוהבת. אין לי בעיה להודות בזה. מה שכן, כולנו יודעים [טוב, מסתבר שחות מאורית] שטיילור לא יודעת לשיר לייב. אט אול.
B blah blah story New member 12/1/12 #17 THE BAND PERRY All Your Life חחחח אני ממש מפוצצת את השרשור. אבל אני כ"כ עצבנית היום בעבודה - שזה מרגיע אותי.
THE BAND PERRY All Your Life חחחח אני ממש מפוצצת את השרשור. אבל אני כ"כ עצבנית היום בעבודה - שזה מרגיע אותי.