יאפפ
B blah blah story New member 12/1/12 #48 NATASHA BEDINGFIELD w/Rascal Flatts - Easy אני מתחילה להתרגל לשיר הזה הקול של נטשה פשוט מדהים
S symptoms New member 12/1/12 #50 היי אני זוכרת אותה דילן הכירה לי אותה לפני כמה שנים רעות *אני לא עומדת בקצב*
T the whole shebang New member 12/1/12 #52 אני מאוהבת בשיר הזה מצחיק אותי שאת לא אוהבת אותו עדיין וצריכה להתרגל אליו טוב, אולי זה בגלל הקול של גארי, בהחלט צריך זמן להתרגל אליו.
אני מאוהבת בשיר הזה מצחיק אותי שאת לא אוהבת אותו עדיין וצריכה להתרגל אליו טוב, אולי זה בגלל הקול של גארי, בהחלט צריך זמן להתרגל אליו.
B blah blah story New member 12/1/12 #56 לגמרי בגלל הקול שלו כי על נטשה אני מתה. זה פשוט גבוה לי מדי...שניהם ביחד.
T the whole shebang New member 12/1/12 #66 גארי הוא אכן יחיד במינו בתקופה שהיתי שומעת רק רסקל פלאטס, לפני שבכלל הכרתי אמנים אחרים, זה אכן היה הזוי. אבל היו להם שירים כל-כך טובים שזה באמת לא היה משנה.
גארי הוא אכן יחיד במינו בתקופה שהיתי שומעת רק רסקל פלאטס, לפני שבכלל הכרתי אמנים אחרים, זה אכן היה הזוי. אבל היו להם שירים כל-כך טובים שזה באמת לא היה משנה.
B blah blah story New member 12/1/12 #70 בגלל שהקול שלו כ"כ גבוה - זה כאילו שומעים בחורה...אז יש אישור לשמוע אותו
T the whole shebang New member 12/1/12 #71 בגלל זה אני לא מופתעת שבתור מי שלא מתה על מוזיקה של גברי קאנטרי (מישהו אמר שוביניזם ), אהבתי אותם מאוד
בגלל זה אני לא מופתעת שבתור מי שלא מתה על מוזיקה של גברי קאנטרי (מישהו אמר שוביניזם ), אהבתי אותם מאוד
B blah blah story New member 12/1/12 #74 ממוש, שוביניזם זה הפוך את מתכוונת לפמיניזם ואני בעד רק לאחרונה התחלתי לשמוע זמרים גברים..כמו בלייק ובראד פייזלי
ממוש, שוביניזם זה הפוך את מתכוונת לפמיניזם ואני בעד רק לאחרונה התחלתי לשמוע זמרים גברים..כמו בלייק ובראד פייזלי
T the whole shebang New member 12/1/12 #84 לא התכוונתי לשוביניזם השירים שלהם שוביניסטים. ראה לוק בריאן (שדווקא אותו אני נורא מחבבת) ובלייק שלטון
לא התכוונתי לשוביניזם השירים שלהם שוביניסטים. ראה לוק בריאן (שדווקא אותו אני נורא מחבבת) ובלייק שלטון
B blah blah story New member 12/1/12 #54 LeANN RIMES - Good Friend & A Glass Of Wine דילן - שלא תגידי שאני לא שומעת ליאן
B blah blah story New member 12/1/12 #60 CARRIE UNDERWOOD - Undo It בשביל רעות טוב. אני מוכנה כבר לעוד שיר של שאניה...אז יאללה.!!!
B blah blah story New member 12/1/12 #65 נכון שזה כיף לשמוע פתאום ברדיו זמרת שאוהבים? אבל אם זה ברדיו של ישראל..זה יותר כיף
S symptoms New member 12/1/12 #64 Miranda - Over You אני חושבת שנאי מרמה, כי הייתי צריכה לשמור את זה להשמעה עם דילן, אבל שיהיה. רעות