Sara Evans -As If! היא מהממת בקליפ
LeAnnDylan Well-known member 13/1/12 #93 איים אקטינ אז איף דיס בלו סקיי נבר גונה ריין דאון און מי כןכן אני יודעת שזה אמור להיות סקיי'ז אבל אין מקום. שרה שרה שיר שמח תתמוד בלי S
איים אקטינ אז איף דיס בלו סקיי נבר גונה ריין דאון און מי כןכן אני יודעת שזה אמור להיות סקיי'ז אבל אין מקום. שרה שרה שיר שמח תתמוד בלי S
T the whole shebang New member 13/1/12 #99 אנד אייייימ טלינ מייסלפ דיס טרו לאב'ז נבר גונה ליב מי לונליי אנד איפ דר סאמט'ינג איי מיסד איימ אקטינג אז איף
אנד אייייימ טלינ מייסלפ דיס טרו לאב'ז נבר גונה ליב מי לונליי אנד איפ דר סאמט'ינג איי מיסד איימ אקטינג אז איף
T the whole shebang New member 12/1/12 #68 Jessica Andrews - Who I Am כי היה בצד ביוטיוב. איזו נוסטלגיה! אני זוכרת שמישהי בפורום הוט 3 (איזה ישן זה ) הכירה לי אותו, כי הוא היה בג'ואן מארקדיה או משהו
Jessica Andrews - Who I Am כי היה בצד ביוטיוב. איזו נוסטלגיה! אני זוכרת שמישהי בפורום הוט 3 (איזה ישן זה ) הכירה לי אותו, כי הוא היה בג'ואן מארקדיה או משהו
LeAnnDylan Well-known member 13/1/12 #94 את צריכה להתבייש לך כשאני אמרתי לכם לפני שנים שהיא מעולה ושיש לה שירים מעולים לא הקשבתם לי|הא|
T the whole shebang New member 13/1/12 #100 אני ממש לא נכללת בזה! היתי בפורום הוט 3 לפני שנים, זה היה עוד בתקופה שרק הכרתי אותך בפורום עב"נ. נורא חיבבתי את ג'סיקה מהשמיעה הראשונה
אני ממש לא נכללת בזה! היתי בפורום הוט 3 לפני שנים, זה היה עוד בתקופה שרק הכרתי אותך בפורום עב"נ. נורא חיבבתי את ג'סיקה מהשמיעה הראשונה
LeAnnDylan Well-known member 13/1/12 #101 אז זה עוד יותר גרוע אם בשמיעה ראשונה חיבבת אותה ואח"כ כשנזפתי בכם להאזין לה לא הקשבת לי |הא|
B blah blah story New member 12/1/12 #69 JOEY + RORY Cheater Cheater יכול להיות שזו רק אני...אבל השיר הזה הזכיר לי את whose bed have your boots been under
JOEY + RORY Cheater Cheater יכול להיות שזו רק אני...אבל השיר הזה הזכיר לי את whose bed have your boots been under
LeAnnDylan Well-known member 12/1/12 #76 יו אנד טקילה בייבי קני צ׳זני וגרייס פוטר. הלייב איזה כיף לשמוע מוזיקה בהפסקה. הילדים פה רבים על מי יקבל את האוזניה השניה שלי אין כמו חינוך למצוינות מגיל צעיר...
יו אנד טקילה בייבי קני צ׳זני וגרייס פוטר. הלייב איזה כיף לשמוע מוזיקה בהפסקה. הילדים פה רבים על מי יקבל את האוזניה השניה שלי אין כמו חינוך למצוינות מגיל צעיר...
LeAnnDylan Well-known member 12/1/12 #78 N Dubz - Number 1 החינוך למצוינות עובר שידרוגים לפחות השיר הזה להיט בקרב הילדים
S symptoms New member 12/1/12 #81 Alison and Brad - Whiskey lullaby מתה על השיר הזה. יש לי גם גרסה של קרי עם בראד רעות
B blah blah story New member 12/1/12 #83 SHANIA TWAIN - When You Kiss Me אם רק הייתם רואים את החיוך שלי.... אני פשוט חולת נפש