LeAnnDylan

Well-known member
לגמרי תקופת מרטינה

אני מאשימה את קלי טיילור|הא|

מבוורלי הילס??

לקח לי זמן עד שזכרתי מי זאת. לא זכרתי שהיה לה שיער קצר, אבל מצד שני לא באמת עקבתי אחרי הסדרה לאורך כל עונותיה.

LeAnnDylan

Well-known member
אכן

אולי היית צעירה מידי מכדי לזכור את זה, אבל בשנות ה-90 כשאישה הייתה נכנסת למספרה, היא הייתה מבקשת או תספורת קלי או תספורת רייצ'ל. לא היו קיימות תספורות אחרות. וכיוון שרייצ'ל אומנם חוותה תספורות מזעזעות בעברה אך מעולם לא גיזמה לכל כך קצר- אני בוחרת להאשים את קלי|הא|

Guncrazy

New member
דווקא הסטודיו שווה יותר

אהבתי נורא את הלייב בהתחלה כששמעתי אותו אבל אני מניחה שבטח בגלל שעבר כל כך הרבה זמן מהפעם האחרונה ששמענו ממנו אבל על הקול שלה ניכר היה שהיא לא שרה 5 שנים. הסטודיו מאופס יותר. אני מניחה שברגע שהיא תיכנס לעניינים היא תחזור להיות מדהימה.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב, תראי

זה לא ברמה של ההופעות שהיא נתנה כשהייתה בשיאה והופיעה מידי יום. אבל דווקא בגלל שעבר כל כך הרבה זמן ורואים עליה כמה זה היה חסר לה וכמה היא התגעגעה, היה בזנ משהו מאוד מרגש ואומנם ווקאלית זה לא טוב כמו ההופעות האחרות שלה בשרשור כאן, אבל אני עדין מעדיפה את זה יותר מהסטודיו. אומנם לא נקי לגמרי אבל עדין מהמם

שמעתי את הסטודיו

כי לא ממש התלהבתי מהלייב, עכשיו מהתגובה של שירלי הבנתי למה, זה בכלל לא כמו ההופעות הקודמות שלה. גרסת הסטודיו מיופה מידי, השיר עצמו טוב מאוד, אבל הלחן לא מקורי בעליל
הוא מוכר לי מידי (ולא שמעתי את השיר מעולם). אבל שוב בסה"כ שיר ממש ממש טוב

LeAnnDylan

Well-known member
וול, טענות ללחן יש להפנות לוואן ריפובליק

זה שיר שלהם
פיית׳ רק עשתה לו קאבר.

חחח זה קאבר??

אז אולי בגלל זה זה היה מוכר
למרות שמעולם לא שמעתי וואן רפובליק
יאללה שתוציא שירים חדשים משלה

שיר חמוד

הופתעתי לגלות תגובות שטיילור כתבה שורה מהשיר על היד שלה
מתברר שזה מין ריטואל שלה בהופעות לרשום ציטוטים מאמנים אהובים עליה.

LeAnnDylan

Well-known member
לא הופתעתי, פיית' היא הזמרת האהובה על טיילור

היא כתבה שורות משירים שלה בכמה הזדמנויות

למעלה