Guncrazy

New member
אותך לתפוז|הא|

אוף, אני חייבת לציין שזה ממש מעיק לגלול ככה למטה כל פעם. תקפיצי את השרשור הזה
ואני כופה עליך לכתוב את דעתך על השירים. איך יכול להיות ששמת רק לינק בלי לכתוב מילה וחצי על כל שיר?? בכל אופן, דעתי על השיר מסתכמת באייקון אחד-

LeAnnDylan

Well-known member
חח סתמי לא היה ביוטיוב|הא|

חוץ מזה שזה קישור להאזנה. דברים אחרים שניתן לעשות בקישור זה לא ענייני|הא| חוץ מזה שהקפצתי לך את השרשור והנה אני מגיבה לדברים שלך. זה כמעט כמו לכתוב את דעתי לשירים |מגלגלעינייםשלהמסן|

Guncrazy

New member
לא אהבתי אותו בהתחלה

כי לא אהבתי את הרעיון של קאבר בתור סינגל ראשון לאלבום אבל היא גרמה לי לשים את השנאה בצד ולהבין ששיר טוב עם זמרת מצוינת יכולים למוסס כל רגשות שנאה שהיו כלואים בך.

Guncrazy

New member
פחות אוהבת את השיר הזה

מכל הסינגלים שלה אבל הוא חמוד כזה ותמים.

תודה רבה דלילה!

אני עוד אמשיך לשמוע בקצב שלי (את יודעת איך אני עם שירים חדשים
), אבל בינתיים אני מאוד נהנית. הופתעתי לטובה
יש לה קול מדהים, היא מוכשרת! היא עדיין נראית כמו ברבי אבל

LeAnnDylan

Well-known member
עצרת לפני שלושת השירים האהובים עליי!!

לט מי לט גו, איט מט'רס טו מי וסטרונגר

Guncrazy

New member
היא נראתה כמו בארבי בעבר

עכשיו היא סתם נראית קשישה. יש נשים שלא מתבגרות כמו מרטינה
דילן סתם שמה תמונות עתיקות שלה. לפחות היא לא מזריקה בוטוקס
מצד שני, היא נשמעת מצוין אז למי אכפת איך היא נראית.

ברור ברור

הקטע עם הברבי מצחיק אותי בגלל הבובה שעשו לה. בכל מקרה, אני מודה שהיתי מפוצצת בדעה קדומה לגביה, כי הקטע הכי זכור לי איתה היה כשקרי אנדרווד זכתה מתישהו, והיא עשתה סצינה. אני עד עכשיו לא יודעת אם זה אמיתי או לא
אבל בזמנו זה ממש הרתיח אותי
עכשיו זה סתם מצחיק. בכל מקרה, אני שמחה שדילן פרובד מי וורונג, כי היא זמרת מעולה.

LeAnnDylan

Well-known member
הקטע עם קרי היה מצוין

הכי אהבתי אבל שגם ליאן ניסתה להצדיק את פיית' (כי היא שונאת את קרי) ואז שנאו גם אותה. לא נורא, זה הכין אותה נפשית לשנאה שחשים כלפיה היום
בכל אופן, אני חושבת שזה לא היה בצחוק. ז"א התגובה שלה כן הייתה מוקצנת קצת לשם שעשוע אבל היא באמת לא הבינה על מה ולמה קרי זכתה (ובצדק).

LeAnnDylan

Well-known member
אוי זה קורע
מלכה!!

הקטע של הוואט כל כך לא אותנטי אבל זה משעשע אניוויז!

היא כנראה באמת חשבה שהיא תזכה

עכשיו אני רואה שהטקס משנת 2006, וחלק מהקליפים שלה שמתי לב גם מ-2006. אז כנראה היתה לה שנה לא רעה בכלל. כפרעל מרטינה, אני בטוחה שהיא מאוכזבת אבל היא לא מראה בכלל.

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שגם היא וגם ליאן דיברו על זה אז בזמנו

ואמרו ששתיהן הימרו על מרטינה לזכיה אבל באופן כללי חשבו שלכל אחת מהאחרות מגיע יותר מלקרי כיוון שלהן היה יותר "ותק" והן לא חשבו שהתואר זמרת השנה מגיע למישהי חדשה ושבשביל זה יש את פרס ההוריזון [לאמן חדש].

LeAnnDylan

Well-known member
הו וכמובן, פרובינג וורונג טו פיפול זה הדבר

שאני הכי אוהבת בעולם

סיכום!

שמעתי את כולם, קשה לי לתת על כל שיר חוות דעת ראשונית מבלי לשמוע אותו כמה פעמים. כמה שירים כבר בהחלט נוספו לפלייליסט, יש כאלה שיקח להם זמן (והקשבה דקדקנית לליריקס
). באופן כללי, היא זמרת מוכשרת מאוד, ווקליסטית מדהימה. היא גם מעולה בלייב, שזה פלוס אדיר בעיניי. יקח זמן לתדמית הסנובית שלה לרדת, כי דעות קדומות לא נעלמות בין רגע, אבל ללא ספק היא יודעת לשיר ולבחור שירים. האמת שזה מצחיק, היו פעמים שהיא נשמעה כמעט כמו מרטינה..
תודה רבה דילן!
נורא נהניתי! צריך לעשות את זה לעיתים קרובות (אולי עם פחות שירים, המוח לא קולט כל-כך מהר
)

למעלה