LeAnnDylan

Well-known member
תגובה באיחור

אני מניחה שאנחנו די שונות בענין התדמית. (חוץ מזה שלא ממש מפריע לי הענין עם קרי ודווקא הייתי בעד פיית'
) לי ממש לא מפריעה פרסונה של זמרים שאני אוהבת. אם הם מספיק מדהימים ווקאלית והשירים שלהם נפלאים, מה אכפת לי מה הם עושים בחייהם הפרטיים? האישיות של זמר מתחילה לענין אותי רק כשהמוזיקה שלו לא מספיק מעניינת, כמו במקרה של פיקי
כמובן שאם זמרים שאני אוהבת הם מאוד משעשעים זה נחמד, זה יגרום לי לצפות בכל מיני ראיונות איתם. אבל אם הם סתם אובר נחמדים או אוברלי ביצ'יים אני לא אטרח לצפות בהם או לקרוא כתובות עליהם (חוץ מאלה שאני נאלצת לקרוא כשאני מביאה לכם סיכומי חדשות שאגב מזמן לא עשיתי אבל אין לי זמן
) בנוגע לכמות השירים, שמתי לך הרבה כדי שלא תצטרכי לבזבז את כולם כמו שאת תמיד חוששת
וגם כי לא יכולתי לצמצם
הייתי שמה עוד אם היה ביוטיוב או לא הייתי מתעצלת להעלות
בכל אופן, שמחה שאהבת

תגובה גם באיחור!

הקטע עם פיית' לא כלכך קשור למה שקרה עם קרי, זה באמת משעשע. זה לא קשור גם לחיים הפרטיים כל-כך או לראיונות, אם אני מסתכלת על חזות של בן אדם ורואה שהוא מתנשא, סנוב וכיוצ"ב, זה מוריד לי מערך השירים. מבחינתי השירים הם דרכי ההבעה של האמן, איך אני אמורה להזדהות עם שירים כשאני יודע שהזמר לא בהכרח מבצע אותם בלב שלם ומבין בעצמו מה הוא שר? זה כמובן קיצוני ולא ממש רלוונטי לפיית', אבל זו הדגמה. במקרה של פיית', קיבלתי וייב שלילי ממנה מכל מיני דברים שאני לא באמת זוכרת, וזה יצר בעצם את הדעה הקדומה, ואני עקשנית אז זה איכשהו נשאר בתור תירוץ למה לא לשמוע את פיית'. אבל ברור לי שהיתי די טיפשה ותמימה, כי פיית' מדהימה, אולי אני כן אראה איתה ראיונות בשביל להכיר אותה.

למעלה