מומלצ"ש חולַה לפני שאני הולכת לנוח..:

../images/Emo24.gif

כשאת תהיי מחר בטדי, אני אהיה בכפר גלים
טדי היה הטירוף הראשון שלי בשביל הפועל, אם אני זוכרת נכון. מיותר בכלל לקוות שיקרה איזה נס, הא? אבל בכל-זאת, יאללהפועל.... השחקן אשר עזב חזר אל הקבוצה, יוסי יוסי אבוקסיס, יוסי יוסי אבוקסיס, יוסי יוסי אבוקסיס אני מאמין!

billi bob

New member
../images/Emo41.gifאת לא באה מחר?!../images/Emo7.gif

לפחות תראי/ תשמעי את המשחק? הכול יכול לקרות! מול בית"ר- כולם פתאום משחקים מעולה [מהאלה שמרחמים על עצמם
...] עלק אבוקסיס

ראיתי עם החניכים בטלוויזיה.

על הפנים !!! אנחנו פשוט בדרך לרדת ליגה
זה כבר הפסיק להיות מצחיק. כפרה על אבוקסיס

billi bob

New member
../images/Emo41.gifבאמת על הפנים.

אם זה מנחם, אני מעדיפה שמכבי ירדו ליגה
מה אבוקסיס מה?! איך צחקנו כשהשופט העיף אותו מהמגרש במחצית הראשונה
תכלס, אם הוא היה המאמן, אני מאמינה שהוא היה מציל את הפועל. [בכל אופן, בהצלחה שיהיה לכם
]

eliavtu

New member
חח.. איזה

ראינו איך הפועל נראתה נגד קריית שמונה לא ממש היה לו מה להגיד.. ובתכלס לא נותנים למאמן מתחיל להציל קבוצה מירידה.. מה שעוד יותר לא ברור איך הביאו את אלי גוטמן חח..? הבעיה הכי גדולה של הפועל זה שהם לא יכולים להבקיע שער וגוטמן אוהב שהקבוצות שלו לא מבקיעות שערים

billi bob

New member
../images/Emo41.gifלא יודעת...

אני חושבת שדווקא הוא כן יכול להציל את הפועל בגלל שהוא סוגשל סמל בשבילם ורך אגב, נגד קריית שמונה הם שחקו די בסדר. [יאללה, פתחנו דיון על הפועל
והוא נסגר עכשיו
]

../images/Emo45.gif לגמרי צודקת. בד"כ אני גם בעד מאמן מקצועי

וזה, כי בכל זאת זה לא צחוק כאן, זה פאקינג לרדת ליגה, אבל לדעתי אבוקסיס עם כל הרגש שיש לו להפועל, ועוד אחרי מה שלוזון הבן זונה עשה איתו, הכי ייתן את הנשמה והשחקנים הכי ייתנו את הנשמה בשבילו, כי הם יראו כמה לו זה חשוב. בוא נגיד הרבה יותר מגוטמן. ועוד בכלל, התלבטו בין גוטמן לאלי כהן. למה לא להביא את אלי כהן?! הוא לפחות היה פעם בהפועל! יש לו סוג של רגש, הוא יודע גם איך הפועל פחות או יותר אמורה לשחק ולהיראות. כוס אמק ! ! ! פשוט אין לנו קבוצה. אפילו כשהייתי בכיתה י' כשניצלנו מירידה זה לא היה כזה נורא, היה עוד מי שיילחם.

eliavtu

New member
תכלס במצב שלכם

לא משנה מי יהיה המאמן.. אני זוכר עונה כזאת של בית"ר מה שאז הציל אותנו מירידה, זה האוהדים.. אז אם האוהדים לא יפוצצו כל משחק את בלומפילד, ויראו נוכחות גדולה במשחקי חוץ - הקבוצה תרד. גם אם מוריניו יבוא לאמן.. <אה ובדרך כמובן להעיף את ג'וניור המוזר>

זה נכון בעקרון,

כי לא משנה מי זה יהיה - המצב יישאר חרא, אז עדיף שיהיה חרא ועם רגש. ודחוף להעיף כבר את פאביו ג'וניור הטמבל. לא הבנתי מההתחלה מה מוצאים בו.

billi bob

New member
../images/Emo41.gifאבוקסיס בהחלט יכול לעשות שם משהו.

מה באמת גוטמן קשור?! מה יש להתלבט אם זה הוא או אלי כהן?! רק להכניס מוטיבציה ורגש בקבוצה הזו- זה מספיק. בכל זאת, יש כבוד להפועל [לא מאמינה שכתבתי את זה
]

../images/Emo6.gif. את לא יודעת שאני מבינה כבר בכל

הכדורגל המסריח הזה?????
מוות לחניכים שלי. הרסו לי ת'מוח עם הכדורגל. אני אשכרה מתחילה לשיר שירי דיכאון בגללם. סתם ככה. באמצע היום
אני יושבת איתם במועדון במשך שעה ומשהו ופשוט רואה איך הם משחקים בפלייסטיישן כדורגל
אני יושבת איתם ורואה איתם משחקים
אאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעע.

billi bob

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם כל ה-
בסוף תנטשי את הפורום לטובת פורום |איזהזמרשרדיכאון?!| אבי ביטר (?)

נו, עכשיו כשאת אחרי, תודי שזה כיף../images/Emo3.gif

[בלי הקטע של השירי דיכאון. אבל בזה גם חן אשמה. נגיד אני מזמרת לעצמי "את מ-ש-געת! במבטך, אני כל כך רוצה לדעתתת, מה בלבך!!!"] אבל כדורגל זה פסדר. בסה"כ. עוד שלושה חודשים את כבר תקפיצי בכניסה לבניין.

למעלה