סומך על הדרך שתוביל.
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): ליפול, תענה לי, מלחמה שקטה, עכשיו את.
- שיר השבוע (כללי): ימים טובים- נמרוד לב, לונדון- שילה פרבר.
- אלבום השבוע: "פחד מוות".
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, טל, ספיר, אוחנה, ליאן, בןרובין ומור.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רצית לכבוש את העולם, רצית להתמסר, רצית ת'חופש בידיים". "אנ'לא אתגעגע..".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אצל עמרי, זמי אומרת לו שהיא רעבה. עמרי עדיין יושב, קם בהתלהבות "יואו, אני רוצה לשים לכם שיר!" זמי: "אתה רוצה לשים לי בורקס בתנור"
עמרי מותש ממנה אחרי כמה דקות, וזמי בוכה לו: "די עמרי, אתה אוהב אותי.." עמרי במבט לא-מבין-על-מה-היא-מדברת: "אני בסדר איתך."
לפני ההופעה במודיעין, היו אמורות לעלות להקות צעירות מתישות, אני, בן ואוחנה ישבנו המומים מאחורה, בשורות האחרונות ממש. לפני שהלהקות עלו, עלו 3 אנשים חפרנים לנאום. אחד מהם: "יש כאן איפושהו באולם את מנהל הצוללת הצהובה.." כללל ה"קהל" מתחיל להסתובב לאט לאט, ואיכשהו כולם הסכימו ביניהם שבן זה מנהל הצוללת הצהובה, אפילו השורה האחרונה שהייתה מתחתינו בוהה בבן, ובן הקורע זורם איתם.. ועושה כזה תנועה עם היד לשלום
[אוחנה אחרי זה: "והכי נקברתי שהוא מנופף להם לשלום כמו איזה מלכת יופי.."
] וספיר רוצה שכולם יידעו שהיא קברה אותי לא פעם השבוע, סורי ספיר. אני פשוט לא זוכרת את המשפטים עצמם
.
- דבר שהשגתם השבוע: קצת נחת. תובנות. מטודות.
- מאכל השבוע: מקדונלדס
- משהו שעשה לכם את השבוע: הלילה יום ראשון אצל עמרי, יום שני בבוקר שנסענו לכפר גלים אני, אוחנה ועמרי, בקניון חיפה גם עם ספיר, מור ומתן, השיחה בלילה בקומונה עם ספיר
, יום שלישי עם לי וגיל, ולילה אצל עמרי עם זמי, רביעי קצת הביתה וההופעה במודיעין
, חמישי במצפה שדי למדתי להסטוריה בזכות אוחנה
, שישי אצל עמרי עם כל המטודות והשיחת חפירה, לפרוץ מחסומים, ושבת ליאן באריאל (!) ואז עוד לילה אצל עמרי (לאבא-גיל די נמאס מאיתנו), היה אחד הלילות.
- משהו שהרס את השבוע: . . . . .
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תימנעו ממצבים שאף אחד, כולל אתם, לא מצליח להציל אתכם. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוע לטל.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קיוויתי שאולי ייצא משהו מהמשחק בטדי שהוא לא הפסד
, עכשיו נגיד אני מקווה שהשבוע הזה ייגמר כבר.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת .
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל. סתם:
- תמונה (תתפרעו!): אין.