מומלצ"ש חולַה לפני שאני הולכת לנוח..:

../images/Emo23.gif

אמא שלך לב שבור! משפחה זה לא 'פעם', זה לא לתמיד!
. וחוץ מזה את יודעת מי הנכדה המועדפת

טל קארי

New member
שבוע טוב! ותרגישי טוב ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): איך לא- סמייי חופשי! לא יצא לי מהראש!! - שיר השבוע (כללי): קורין אלאל ואביתר בנאי- כשזה עמוק דנה ברגר- חמימות חולפת - אלבום השבוע: דנה ברגר - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: סידרתי שחברה שלי תשדר איתי ברדיו! :) - מאכל השבוע: נונו רציתי לכתוב משהו! שכחתי.. - משהו שעשה לכם את השבוע: הנסיעה לג'רוזלם בנר אחרון של חנוכה.. - משהו שהרס את השבוע: נכנסה לי זכוכית לרגל וכמעט התעלפתי, וצלם מטוטמם פגע בי עם העדשה של המצלמה שלו באף שלי-ממש חזק. וכל זה בפאקינג חתונה אחת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שעניין "הסוד" יעבוד גם איתי :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: סמי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המחנכת המתוקה שלי סתם: - תמונה (תתפרעו!): לפני החתונה וכל הפציעות

בנה

New member
../images/Emo182.gifכי זמי ביקשה...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי. - שיר השבוע (כללי):מלאך-מרסדס בנד - אלבום השבוע:אנפלאגד של אליס. - האדם שעשה לכם את השבוע:זמי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"טפטוף של טל...טיפה בים.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):זה עם האוטו של עומרי. וכל השמחה של עומריקי לבוא!. - דבר שהשגתם השבוע:ענבר. וחופית...אחרי געגועים רבים
- מאכל השבוע:הכל!!!
- משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה,חופית,עומריקי וזמי - משהו שהרס את השבוע:ריבים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תגידו לא לצבא! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:איף. שומדבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:תישבר לי הרגל ואז יהיה לי גימלים! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:הנה זה בא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חופית.זמי.

מתנות

New member
להאמין בעצמי כי אין אחרת....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול, חופשי - שיר השבוע (כללי): לא זוכרת... - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: מור, ענבר, עמרי, ספיר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "LORD, You GOT to let it be.... God, I'm so afraid, Why can't you understand it?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מור סיפרה לי על איזו צלקת לא כל כך עדינה שיש לה ומתחילה לפרט לי איך הוציאו לה את התפרים... אני בתגובה קצת מזועזעת, מודיעה לה שאני בנאדם רגיש, אז היא עידנה את זה קצת: "טוב, אז היא הוציאה לי מהגב חוט ורוד, עם נצנצים...." זה היה יותר מצחיק, נו
- דבר שהשגתם השבוע: הוכחות חשובות לעצמי, נצחון שלא תלוי בדבר. - מאכל השבוע: ממממ שניצל בצורות שונות. - משהו שעשה לכם את השבוע: השיחות עם עמרי, הלילה באריאל, חלק מההופעה, הטרמפ הישיר הביתה והטיול עם אבא
, והסופ"ש עם מור. - משהו שהרס את השבוע: כמה מחשבות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יהיה לי טוב. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חמישי בחיפה, נעם רותם במרתף, ושישי עם אבא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא יהיו מעידות בטיול הליכה, שלא אחזור פוסטמה טבריינית, שהטוב ישאר, שלא ארדם באף שיעור, ושענברי תבוא להאיר.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר - בובה אחת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מור, דניאל, הדס, ענבר ויובלי. סתם: - תמונה (תתפרעו!): אבא קסם.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Shoosh 8P

New member
מדביקה פערים...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): פעמון מלחמה / בסוף תבכו - שיר השבוע (כללי): מבול -רונה קינן - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: P: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בתוך קירות הלבנים בחדר הזה, היא חולמת על שמיים" לא חשבתי שאני אבכה פעם אחת מג'קי.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אמיר:"מה את, נקבה?!" אני:"מ... כן" - דבר שהשגתם השבוע: עבודה P: - מאכל השבוע: אלפחורס :] - משהו שעשה לכם את השבוע: האווירה של הבית ספר, האנשים הטובים. באמת שזה עושה לי טוב.. - משהו שהרס את השבוע: ריבים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תפתחו חשבון בנק. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לפתוח חשבון בנק - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי חשבון בנק P: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Radiohead- There There -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מ.. החבר'ה של העבודה? P: סתם: - תמונה (תתפרעו!):קרדיט לרן-צלם. |פפארצי|

2shahar

New member
יפהשלי!../images/Emo23.gif

(אני רציתי לשלוח הודעה ראשונה, אבל תפוזונה לא נתן לי. באמאשלי!
)

סומך על הדרך שתוביל.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול, תענה לי, מלחמה שקטה, עכשיו את. - שיר השבוע (כללי): ימים טובים- נמרוד לב, לונדון- שילה פרבר. - אלבום השבוע: "פחד מוות". - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי, טל, ספיר, אוחנה, ליאן, בןרובין ומור. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רצית לכבוש את העולם, רצית להתמסר, רצית ת'חופש בידיים". "אנ'לא אתגעגע..". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אצל עמרי, זמי אומרת לו שהיא רעבה. עמרי עדיין יושב, קם בהתלהבות "יואו, אני רוצה לשים לכם שיר!" זמי: "אתה רוצה לשים לי בורקס בתנור"
עמרי מותש ממנה אחרי כמה דקות, וזמי בוכה לו: "די עמרי, אתה אוהב אותי.." עמרי במבט לא-מבין-על-מה-היא-מדברת: "אני בסדר איתך."
לפני ההופעה במודיעין, היו אמורות לעלות להקות צעירות מתישות, אני, בן ואוחנה ישבנו המומים מאחורה, בשורות האחרונות ממש. לפני שהלהקות עלו, עלו 3 אנשים חפרנים לנאום. אחד מהם: "יש כאן איפושהו באולם את מנהל הצוללת הצהובה.." כללל ה"קהל" מתחיל להסתובב לאט לאט, ואיכשהו כולם הסכימו ביניהם שבן זה מנהל הצוללת הצהובה, אפילו השורה האחרונה שהייתה מתחתינו בוהה בבן, ובן הקורע זורם איתם.. ועושה כזה תנועה עם היד לשלום
[אוחנה אחרי זה: "והכי נקברתי שהוא מנופף להם לשלום כמו איזה מלכת יופי.." :D] וספיר רוצה שכולם יידעו שהיא קברה אותי לא פעם השבוע, סורי ספיר. אני פשוט לא זוכרת את המשפטים עצמם
. - דבר שהשגתם השבוע: קצת נחת. תובנות. מטודות. - מאכל השבוע: מקדונלדס
- משהו שעשה לכם את השבוע: הלילה יום ראשון אצל עמרי, יום שני בבוקר שנסענו לכפר גלים אני, אוחנה ועמרי, בקניון חיפה גם עם ספיר, מור ומתן, השיחה בלילה בקומונה עם ספיר
, יום שלישי עם לי וגיל, ולילה אצל עמרי עם זמי, רביעי קצת הביתה וההופעה במודיעין
, חמישי במצפה שדי למדתי להסטוריה בזכות אוחנה
, שישי אצל עמרי עם כל המטודות והשיחת חפירה, לפרוץ מחסומים, ושבת ליאן באריאל (!) ואז עוד לילה אצל עמרי (לאבא-גיל די נמאס מאיתנו), היה אחד הלילות. - משהו שהרס את השבוע: . . . . . - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תימנעו ממצבים שאף אחד, כולל אתם, לא מצליח להציל אתכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסוע לטל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: קיוויתי שאולי ייצא משהו מהמשחק בטדי שהוא לא הפסד
, עכשיו נגיד אני מקווה שהשבוע הזה ייגמר כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל. סתם: - תמונה (תתפרעו!): אין.

../images/Emo6.gif

כמו מלכת יופי.. חח הזכרת לי קטע מצחיק שהיה לי עם בן השבוע "אני זונת צמרת!"

billi bob

New member
../images/Emo41.gifחחח וואי, נאספתי אל אבותיי!../images/Emo6.gif

קברת! [ד"א, אני זוכרת איזה משפט או שניים מהמשפטים של ספיר בשלישי
]

billi bob

New member
../images/Emo41.gifחחח

עכשיו אני כבר לא זוכרת....
מרוב כל ה"נגיד...." הזה חחח ["נגיד, כמה זה עולה?"/ "עכשיו חשבתי על זה, אף פעם לא לבשתי סגול. כאילו, לבשתי סגול, אבל לא ממש סגול"
] ספיר, לא יודעת איך את בדרך כלל (
) אבל באותו יום צחקתי כל כך הרבה ממך!
-"אני לא רוצה להרוס את התדמית שבניתי לעצמי" -"לא בנית. לא כמו לגו" קברת

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif

ענבר, באמת קברת עם הלגו! וגם היה קטע שספיר החליטה שהיא צריכה לבחור את המילים שלה "ביותר קפידות"

למעלה