מומלצ"ש חולַה לפני שאני הולכת לנוח..:

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifבּלוּפּ.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עכשיו את, חולמת. - שיר השבוע (כללי): faraway-nickelback, אצלך Cעולם-מאיר בנאי [כן, עומרי, גם אותי הדבקת
]. - אלבום השבוע: הדיסק באוטו של ענבר, תתנהגי יפה-שילה. - האדם שעשה לכם את השבוע: שיריתי, שירה, לי, שני. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): # "Nobody knows it but you've got a secret smile" - Semisonic # "מה שנתת - נתת בשבילי, ומה שלקחת - תמיד ישאר איתי. אז הנה אני בוכה כאן, אומר לך זה נכון, אבל קורא לך" - היהודים. # "והנשמה קוראת רק לצאת ולעוף" - מוש בן ארי
# "כמה זה מוזר כשחיים משעמום" - מוש בן ארי
2 משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): #שירה בכניסה לחדר מורים: "בואי כנסי, כאילו שאת לא חלק מהצוות..." #שירה ואני מחובקות, ותוך שאני מסבירה לה כמה זה היה חסר לי היא מצמידה את הראש שלי אליה ומוחצת אותי
#שיריתי בתגובה להודעה ששלחתי: "איזה ממי! גם אני אוהבת אותך!" # שני: "עברית קפה שחור" [במבטא רוסי על משקל "עברית קשה שפה"]. #שני: "היום חיטטתי בין כל ה... לא באף!" #שני: "אני כל הזמן משחקת טאקי בנענע". אני: "מה זה טאקי בננה?" - דבר שהשגתם השבוע: ראסטה סקסית
דיסק של שילה, וסופסוף את 'היהודים'. - מאכל השבוע: סלט ארומה עם לוצ'
- משהו שעשה לכם את השבוע: המפגש עם ענבר וספיר, ממש נהנתי
וגם אח"כ עם עומרי, זמי, אוחנה, מור וכל מי שהיה. ההופעות בירושלים ומודיעין. ים
חופש, סידור עבודה מצויין והראסטה הסקסית שלי
- משהו שהרס את השבוע: מרמור וכאב. הידיעה שדווקא בשלוש השבועות האחרונים שלי כאזרחית אין עוד הופעות
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: צריך לכתוב.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עבודה. להנות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתצוץ הופעה מאיפשהו - גם של היהודים וגם של שילה, כי צריך לפני הגיוס. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 30Seconds to Mars - The Kill. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש דברים שעדיף לשמור לעצמי, וזה אחד מהם
סתם: - תמונה (תתפרעו!):

איך התגעגעתי למומלצים!!!!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):פעמון מלחמה - שיר השבוע (כללי):גשם כבד עומד ליפול - אלבום השבוע:אין אחרי הגנבה של האייפוד - האדם שעשה לכם את השבוע:אחיין שלי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ויונים מתות מכוסות עלי זית" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):החיקויים של הסמל שרינת עשתה "ציוד שלי" "זוזו" "מחלקה 2 הקשב" - דבר שהשגתם השבוע:לסיים טירונות - מאכל השבוע:הגזר של החדר אוכל - משהו שעשה לכם את השבוע:לראות את הבית - משהו שהרס את השבוע:הגניבה של התיקים ושל האייפוד שלי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שמירה בגשם זה אחד הדברים הכי סרטנייים שיש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:קורס? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שלא יהיה כמו בטירונות שיהיה כיף -שיר שפתחתם איתו את השבוע:שיר ללא שם\שלום חנוך -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:יותר מידי סתם: - תמונה (תתפרעו!):

מה שבא בקלות באותה הקלות יעלם..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): מרי לנצח
- אלבום השבוע:anouk - Graduated Fool - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא הוא הוא.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "and if you go, I wanna go with you, and if die, I wanna die with you take my hand and walk wawy...
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אני בעצם בחור!"
- דבר שהשגתם השבוע: אותו בהפתעה לעוד קצת. - מאכל השבוע: פרנצ' טוסט - משהו שעשה לכם את השבוע: שישי איתו - משהו שהרס את השבוע: הידיעה שזהו. עוד שבוע לסוף.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: להמשיך הלאה? כן בטח!:\ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש? לא יודעת.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנתב"ג יכנסו לשביתה של שנה או משהו:( - שיר שפתחתם איתו את השבוע: אסף אמדורסקי - חלום כהה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותו.... סתם: - תמונה (תתפרעו!):

kingnothing1

New member
זה יכול להיות אחד מהשלושה..

אני אמשיך לדמיין שזה רגע של איבוד חושים מרוב צחוק מהאלה שגורמים לכאב בטן ומקפלים אותנו על המיטה.. או שמא הרגע שבו גילית פצעון חדש על המצח ונסת על נפשך כדי להסתיר אותו. או שהאוף שלך כבר אמר הכל.. בכל אופן איכפת לי אחרת לא הייתי שואל |מסר?| דודו

../images/Emo9.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): היו הרבה של היהודים השבוע. - שיר השבוע (כללי): אצלך בעולם. - אלבום השבוע: פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר,זמי,ספיר,אוחנה,מור,טלצ'ו,יובל,וליאן
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עבר לך עוד שבוע.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו כמה טובים, במומלצש"ים של חברות אריאל. - דבר שהשגתם השבוע: רגעים. - מאכל השבוע:העוגת שכבות. - משהו שעשה לכם את השבוע: האנשים. - משהו שהרס את השבוע: המצב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סקס!:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא למשהו מיוחד ת'אמת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקרה משהו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פרפרים לבנים-אורי בנאי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): stutterfly-dead_eyes - אלבום השבוע: Sonic Syndicate-Only Inhuman - האדם שעשה לכם את השבוע: כל הקאסט>< - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הוו היו כ"כ הרבה - דבר שהשגתם השבוע: סת כל הכיףך הזה מההופעות - מאכל השבוע: פיצה - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעות - משהו שהרס את השבוע: אבד לי האייפוד:\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני- הצגה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אנא ערף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: sonic_syndicate-enclave -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!): מאחת ההצגות לא סתם יש לי אודם של שרמוטה><

אושרע

New member
פשוטטטטט שלום.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): דונט לייק - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: פורטה. - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): גשםםםם רד כבר גשםם.
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בואי נשחק משחק, מי גומר הכי הרבה פעמים.
" - דבר שהשגתם השבוע: שיחת נפש עצבנית עם דורין. - מאכל השבוע: מוקפץ. - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: בצפר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: פשוט. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שזה יקרה ב"ה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אצלך בעולם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאל.. ועוד כמה.^^ סתם: - תמונה (תתפרעו!): פעה זו הייתה משפחה.

למעלה