../images/Emo79.gifשקט לאור ירח...../images/Emo29.gif
מומלצי השבוע... השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לרנינג בירושלים
.
- שיר השבוע (כללי): יש לנו את כל הזמן,
בראשית- אביתר בנאי.
- אלבום השבוע: שיר טיול.
- האדם שעשה לכם את השבוע: טל. עמרי וענבר.
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חבל שלשקט אין קהל.." "שקט לאור ירח."
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *ישראל (המורה לנהיגה) מצייר פרחים בפסטורליות ומתחיל להוסיף להם דברים ולהגזים* ישראל: "והנה אגרטל, והנה שמש, והנה ציפורים, וחלון... והנה" עדי: "אעאע והנה קניון!! להגזים?!" *חן נוהגת ומקללת את כל הנהגים שעוקפים אותה/לא מאותתים/נוסעים בתמימות* אני: "טוב חן, תפסיקי לקלל!" חן: "מה אני רגועה!" *מאותת לימין במקום לשמאל* חן: "וזה ימין!!" שחורה צוחקת עליי שהיא ועידן ראו אותי נוהגת ממש לאט בשיעור נהיגה: אני: "נו מה, זה היה שיעור גלישה, וישר אחרי האוטו לידכם הוא אמר לי לדמיין צומת ולהוריד לראשון.." שחורה: "כו והוא בטח גם אמר לך לדמיין שאת נוסעת מהר "
*אח"כ בבית קפה הזמנו שתי מנות מטורפות ומים מהברז, ואז מגיעים המים.* שחורה: "מור, עכשיו תדמייני שהמים טעימים!"
- דבר שהשגתם השבוע:
!
- מאכל השבוע: אפשר לחיות משניצלים.
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבת ההופעה בירושלים, יום שני עם עמרי בכפר גלים, שלישי בעזריאלי ואז אצל עמרי עם זמי וענבר, רביעי שיעור נהיגה ברמת הגולן, שעתיים של חומרי גלם טובים בלי בעיות
, סוף שבוע אצל טל
.
- משהו שהרס את השבוע: לא בא לי!
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הזוי... אבל קיים!
.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי! לראות את הכתבה מוכנה. בשבת אביב גדג' בסיטי הול.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק טוב ומלא אהבה.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: לעוף - נועם פנחסוב.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל
. וקינסלר החצוף.
סתם: - תמונה (תתפרעו!): הבאתי קולאז' שחבל על הזמן! התמונות הקטנות קשות לצפייה
.