מומלצ"ש חולַה לפני שאני הולכת לנוח..:

אדם ק

New member
../images/Emo140.gifבהזדמנות כן... חח

ואי לא ראתי אפ'חד כבר שנים! אוחנה אני מתגעעגעעעעעעעעעעעעעעע חולה עלייך!

izzys

New member
../images/Emo79.gifשקט לאור ירח...../images/Emo29.gif

מומלצי השבוע... השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לרנינג בירושלים
. - שיר השבוע (כללי): יש לנו את כל הזמן, בראשית- אביתר בנאי. - אלבום השבוע: שיר טיול. - האדם שעשה לכם את השבוע: טל. עמרי וענבר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "חבל שלשקט אין קהל.." "שקט לאור ירח." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): *ישראל (המורה לנהיגה) מצייר פרחים בפסטורליות ומתחיל להוסיף להם דברים ולהגזים* ישראל: "והנה אגרטל, והנה שמש, והנה ציפורים, וחלון... והנה" עדי: "אעאע והנה קניון!! להגזים?!" *חן נוהגת ומקללת את כל הנהגים שעוקפים אותה/לא מאותתים/נוסעים בתמימות* אני: "טוב חן, תפסיקי לקלל!" חן: "מה אני רגועה!" *מאותת לימין במקום לשמאל* חן: "וזה ימין!!" שחורה צוחקת עליי שהיא ועידן ראו אותי נוהגת ממש לאט בשיעור נהיגה: אני: "נו מה, זה היה שיעור גלישה, וישר אחרי האוטו לידכם הוא אמר לי לדמיין צומת ולהוריד לראשון.." שחורה: "כו והוא בטח גם אמר לך לדמיין שאת נוסעת מהר "
*אח"כ בבית קפה הזמנו שתי מנות מטורפות ומים מהברז, ואז מגיעים המים.* שחורה: "מור, עכשיו תדמייני שהמים טעימים!" - דבר שהשגתם השבוע:
! - מאכל השבוע: אפשר לחיות משניצלים. - משהו שעשה לכם את השבוע: שבת ההופעה בירושלים, יום שני עם עמרי בכפר גלים, שלישי בעזריאלי ואז אצל עמרי עם זמי וענבר, רביעי שיעור נהיגה ברמת הגולן, שעתיים של חומרי גלם טובים בלי בעיות
, סוף שבוע אצל טל
. - משהו שהרס את השבוע: לא בא לי! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הזוי... אבל קיים!
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי! לראות את הכתבה מוכנה. בשבת אביב גדג' בסיטי הול. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: רק טוב ומלא אהבה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לעוף - נועם פנחסוב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טל
. וקינסלר החצוף. סתם: - תמונה (תתפרעו!): הבאתי קולאז' שחבל על הזמן! התמונות הקטנות קשות לצפייה
.

Z A M i

New member
באמת קשות לצפייה..

הילדה הזאת חיה במוּבי!! ענבר:"זמיייי איזה פשושה!!" אני:"נטלי. כשאת נכנסת מתחת לשמיכה שלי, תקראי לי נטלי."
משו כזה. וואו. הרגעים האלו גרמו לי לא לרצות לישון מהפחד שענבר תקפוץ עליי. וממש קשה לגרום לי לא לרצות לישון. ממש.

izzys

New member
זמיייי

יא זבל, גם את עשית לי את השבוע.. אבל ממש טיפה
כפרעלייך, נשמה!
.

eliavtu

New member
לי בעליבות הזאת בסדר..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי. שרשמית הפך לצלול שלי. כבוד, כבוד.. - שיר השבוע (כללי): בן ארצי - שיר לאחותי - אלבום השבוע: שלומי שבן - הראשון - האדם שעשה לכם את השבוע: דודים שלי, ראיתי אותם פעם ראשונה אחרי שניםםם, אבל באמת שניםםםםם.. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני נראה נחמד בשני ציורי שמן./ עשו אותי יפה יפה, כמעט לא אני." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תודה אני אוהבת אתכם" - דבר שהשגתם השבוע: לראות משפחה שלא ראיתי כ"כ הרבה זמן. את חלקם אפילו לא זכרתי - מאכל השבוע: שווארמה.. <אבל שלא תבינו אותי לא נכון - היא לא מומלצת!> - משהו שעשה לכם את השבוע: חתונה של דוד <זה דו משמעות חח..> , יומהולדת של חברה טובה - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא עולה לי כלום.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקרה משהו מעניין.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אתניקס - אמריקה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

eliavtu

New member
איך כתבתי שאני לא מחכה לכלום..

הופעה של הפליינג בייבי!!!!!!!!! הופעה ראשונה שלהם מאז ה- 10.7.06!! <לא שזה ישנה לכם משהו, אבל הייתי חייב לפרוק התרגשות
>

מתנות

New member
לא מסתדר...

אבל במקום זה כנראה שאתמרמר בסיטי הול לצלילי אביב גדג'.

ליאןןן

New member
השדים של הלילה יוצאים כבר לרקוד...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): SE - שיר השבוע (כללי): שלל שירי שנאה למשקית. אצלך בעולם - מאיר בנאי. פרח קיר - שילה פרבר - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: גלית וטלי. אוחנה, ענבר, ספיר ועמרי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תקחו אותי מכאן." "נראה לי שאני מוותרת." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני: "המקום הזה עושה רע לאנשים. תסתכלי סביב, אין פה אחת שנשארה שפויה." ורד: "ממש. קורס מיונים לאברבנל."
כל החיקויים של המפקד בן..."פעם אחת מירה באה ליערה עם הקול הבוכה הזה שלה - 'המפקדת..שפשפת!' " - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: אורז - משהו שעשה לכם את השבוע: כל השיחות עידוד מהמפקדים מהטירונות. לחזור הביתה. היום באריאל ואז אצל עמרי. - משהו שהרס את השבוע: הקורס המזעזע הזה. המשקית הבתזונההלוואישתמות. שלא חזרתי חמישי. שישי בלילה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסופ"ש? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא יעבור הכי מהר שאפשר במקום הנוראי הזה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מתנות - אביתר בנאי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!): מימי הטירונות הצוהלים..

תומע79

New member
../images/Emo34.gifתגידיייייייי להכי שמאלית קוראים מור?

במקרה ככה בטעות?

למעלה