שרשור מכירות-החלפות

HarlequinGirl

New member
../images/Emo100.gif שרשור מכירות-החלפות ../images/Emo100.gif

אז לכבוד המפגש אם מישהו רוצה למכור או להחליף משהו [פרטים שקשורים ללהקות וזה] אז הממ לעשות את זה פה וכאלה. [הנה גלווווווווווש!1! במיוחד בשבילך]

lestatgirl

New member
אוהווו עכשיו להוציא אל כל העולם את העבר

המבוייש שלי... אז אמ.. DVD של בלינק [דה קרוניקלס 2] שמעולם אפילו לא צפיתי בו והוא במצב מעולה ב-50 שקלים ואני מניחה שכל הדיסקוגרפיה שלהם אני פשוט צריכה לבדוק מה המצב שלהם כי זה היה בתקופה שלא הייתי שומרת מאוד על הדיסקים שלי...[מעניין למה..] ואחר כך אני אבדוק מה עוד יש.. בעיקרון יש כמה עיתונים עם כל מיני כתבות אבל אני מעדיפה אולי להביא לפיקניק ותסדרו עם מה שיש עם עצמכם ואמ... אולי כדאי שאנשים יכתבו גם מה הם רוצים או מה הם מחפשים כי אולי יש דברים שיש לי ואפילו לא ידעתי שהם רלוונטים.

MoonyAvFreak

New member
פאק,

תשמרי לי את הדיוידי, אני קונה ממך! ותבדקי את הדיסקוגרפיה ותגידי לי כמה את רוצה על 2 מהם XD

lestatgirl

New member
וול אמ..

יש לי את האחרון שלהם עם הסמיילי על העטיפה במצב מושלם וודראנץ במצב קצת פחות אפשר את שניהם ב-80 למרות שאני גמישה, ואמ.. אני אוסיף את אנמה אוף דה סטייט במצב מזעזע [חחח אם מערכת תקרא אותו מעניין לשמוע מה יצא] ומצאתי בינתיים רק תעטיפה של צ'ייסר קאט,אם אני לא אמצא תדיסק קחי גם אותה..ואמ.. נראה לי שיש לי פוסטר אבל בגודל של עמוד רגיל שזה בתכלס יצא לך כל זה והדיוידי בסביבות 130 [וואי חבל שזרקתי תחולצה שלהם פתאום..]

elknetld2kil

New member
ואאי, מזל שהזכרת לי...

יש לי משהו כמו שנתיים וחצי של מגזינים של Revolver מהשנים האחרונות, אין לי בעיה לתת אותם למי שרוצה.

CitizenErased

New member
Revolver? שו? זה מוזיקה?

יש מיוז? חח אני בחיפוש אחר שטויות עליהם ממגזינים עכשיו בשביל לעצב את החדר שלי כשנעבור דירה בספטמבר.. כבר שולחים לי את הNME הקודם רק בגלל שיש שם פוסטר ענק מוומבלי

elknetld2kil

New member
זה מגזין רוק ומטאל אמריקאי

יש לי כמה בדירה ואני אביא את הכל. אני בספק אם יש שם משהו על מיוז אבל יש הרבה חומר על כל הדברים שאוהבים בפורום.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חסר לי רק הדיסק עם החתולה ../images/Emo12.gif

והלהיטים האחרון.. אבל אני לא קונה דיסקים של אוספים :X סתם מעצבן. קיצור - עוד דיסק אחד ואני משלימה את הדיסקוגרפיה של בלינק
כבר שנה או יותר לא קניתי דיסק שלהם חחחחחחח

lestatgirl

New member
אגב לאוהבי לינקין פארק

גירסא מיוחדת של מטאורה, אני אפרט אם מישהו יהיה מעוניין

lestatgirl

New member
אגה זה שאני מוכנת משהו לא אומר בהכרח שהוא שלי

לא למדת כלום מפיט או מטריינספוטינג?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif על דיסקים קשה לוותר ../images/Emo7.gif אז פוסטר!

של פרום פירסט טו לאסט. קניתי אותו באוגוסט שעבר והאמת אני כבר לא כזה אוהבת אותם
סתם הייתי תקופה חרישה לפני שנה ורבע ודי. בקיצור הוא במצב דיי טוב.. עם פלסטיקים - ככה שלא הרסתי אותו עם סלוטייפ אומשהו. מחיר - 30 שקל לבד. 35 עם פלסטיקים לתלות.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אהה וחולצות.

חולצה ארוכה של סימפל פלאן - מידה M או L חח וחולצה ארוכה מעפנה של גרין דיי.

GD ROCKS

New member
מממ

אוקיי אני מתה להיפטר מהדיוידי של מיי כימקל רומנס. ראיתי אותו רק פעם אחת והוא במצב מצוין. ויש לי עוד כל מיני דיסקים של מטאליקה ודה פרודיגי אבל לא נראה לי שמישהו פה יהיה מעוניין. כן ואם מישהו רוצה יש לי 2 חולצות של גרין דיי D: אחת ארוכה מידה M נראה לי ועוד אחת מידה M או S שיש עליה את הסמל של וורנינג. :)

למעלה